Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво направи днес по Фронтерата?

Четири болта са и отпред шлиц - свали го и го направи по нормалния начин.Каре да се сменя на място не бях чувал, след като кардана пада за пет минути и е в пъти по - удобен демонтажа и монтажа.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Четири болта са и отпред шлиц - свали го и го направи по нормалния начин.Каре да се сменя на място не бях чувал, след като кардана пада за пет минути и е в пъти по - удобен демонтажа и монтажа.
      Не разбирам какво печеля, след като му свикнах да го сменям без да свалям кардана. Чашките по един и същ начин се поставят.
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
        По лесно е ама се губи тръпката, друго си е на място. Освен това на място много по лесно можеш да пропуснеш да закопчаеш добре някоя зегерка, което е предпоставка за сериозна веселба.
        Закопчаването на зегерките от това дали е свален кардана ли зависи?

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
        То е ясно, как се сменя, ама... като млатиш по карето нали се сещаш, какво причиняваш на опашката и по-точно на лагера и?
        Млатиш е една друга дума. Ако нараняваш чак толкова опашката можеш ли да си представиш с "висящия лагер" какво се случва. А той държи.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Защо да е просто, като може да е сложно - като си им свикнал прави така, но не давай съвет и другите да постъпват неправилно, а че са пет минути са толкова и на спокойствие се сменят карета.

Коментар

Ето днес какъв шнорхел си спретнах за около 2 часа Натиснете снимката за да я уголемите

Име:589.jpg
Прегледи:1
Размер:188.2 КБ
ID:5464710Натиснете снимката за да я уголемите

Име:595.jpg
Размер:19.1 КБ
ID:5464711Натиснете снимката за да я уголемите

Име:597.jpg
Размер:20.1 КБ
ID:5464712Натиснете снимката за да я уголемите

Име:599.jpg
Размер:23.0 КБ
ID:5464713

Коментар

Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнение
              Ето днес какъв шнорхел си спретнах за около 2 часа [ATTACH=CONFIG]561495[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]561496[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]561497[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]561498[/ATTACH]
              Колега дай снимка как си хванал шнорхела към кутията на филтъра.
              Николай Георгиев 0+
              тел.0887357722

Коментар

Не се обиждай, но е груб и недодялан, а и отгоре няма никаква защита да не събира боклуци.

Коментар

Вчера сутринта ходих да ми сменят спирачната течност с ДОТ 5.1, старата беше ужас, ей такава гняс излезе: След смяната имаше голяма разлика.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:230320131550.jpg
Размер:29.1 КБ
ID:5464718

Покрай тази работа имах възможност да погледна аз и Илийката обстойно за цялостен преглед отдолу, ужас ви казвам, половината предница и задница трябва да ги сменя за да е както трябва.

Име:230320131542.jpg
Размер:26.5 КБ
ID:5464719Натиснете снимката за да я уголемите

Име:230320131544.jpg
Размер:25.4 КБ
ID:5464720Натиснете снимката за да я уголемите

Име:230320131545.jpg
Размер:28.3 КБ
ID:5464721Натиснете снимката за да я уголемите

Име:230320131546.jpg
Размер:22.7 КБ
ID:5464722Натиснете снимката за да я уголемите

Име:230320131553.jpg
Размер:30.0 КБ
ID:5464723
                  Отзад пък съвсем ги няма тампоните за обеците на ресъорите, съвсем са се раздробили, предните спирачни дискове са ми криви при спиране от 100км/h педала ми тресе, та и нови спирачни дискове и накладки, и вчера реших да закупя всичко необходими качествени части за фронти:

Име:240320131554.jpg
Прегледи:3
Размер:18.8 КБ
ID:5464724Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240320131555.jpg
Прегледи:3
Размер:25.2 КБ
ID:5464725Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240320131557.jpg
Размер:28.4 КБ
ID:5464726Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240320131559.jpg
Размер:23.2 КБ
ID:5464727Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240320131560.jpg
Размер:19.0 КБ
ID:5464728Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240320131561.jpg
Размер:18.1 КБ
ID:5464729Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240320131562.jpg
Размер:24.9 КБ
ID:5464730Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240320131568.jpg
Размер:41.7 КБ
ID:5464731Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240320131569.jpg
Размер:23.6 КБ
ID:5464732Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240320131571.jpg
Размер:25.3 КБ
ID:5464733Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240320131572.jpg
Размер:22.6 КБ
ID:5464734

2бр. спирачни дискове, вентилирани - Delphi Germany: 165лв
                  накладки предни- Textar Germany: 47лв
                  задни накладки - Samko Spain: 48лв
                  2бр. горни шарнири - Febi Germany:76лв.
                  2бр. долни шарнири с гресъорки - FFlennor Germany: 128лв.
                  8 бр. биалетки- тампони, шайби и винтове, без основата - GM: 45лв
                  8 бр.- тампони за обеците на ресъорите - GM: 120лв.
                  2x4бр. тампони за амортесиорите - GM: 32лв.
                  Общо дотук 660лв, направо ми стана лошо, но поне да имам прилично окачване, живот и здраве другия месец ще я вкарам в сервиза на Влади и Илийката ще ми я прави, че да посъбера малко парици за майстора

п.с. Така и така ще сменям толкова неща по предницата, нещо друго трябва ли да купувам превантивно, или на място като я почнат ще се разбере дали ще има нужда?
                  Последно редактирано от Еделвайс; 24-03-13, 18:00. Причина: п.с. инфо

Коментар

колега само да попитам цената и на двата броя шарнири ли е 128 лв. или бройката

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                      Колега дай снимка как си хванал шнорхела към кутията на филтъра.
                      Колега,снимки не мога да изпратя щото вече всичко е куплирано, просто коляното на шнорхела е с вътрешен диаметър 63мм намерих масло устойчив армиран маркуч с външен диаметър 63мм,отрязах парче около 20см.След което намазах обилно парчето маркуч със съединяващ силикон,и така се получи нещо като муфа .

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Не се обиждай, но е груб и недодялан, а и отгоре няма никаква защита да не събира боклуци.
                        Има два реда решетки в горната кривка,а пък и филтъра си стои на мястото. А между другото,сините ивици по тръбата вече са заличени,и сега не изглежда толкова ромско.

Коментар

Първоначално публикуван от moci111 Преглед на мнение
                          колега само да попитам цената и на двата броя шарнири ли е 128 лв. или бройката
                          За 2-та бр. долни шарнири е 128лв, но заради голямата обща поръчка ми направиха 20% отстъпка

Коментар

Колега, не са ли прекалени тези цени на тампоните?Някои тук във форума беше пригаждал от Москвич или УАЗ или ГАЗ,не знам точно,струват стотинки.
                            ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнение
                              Колега, не са ли прекалени тези цени на тампоните?Някои тук във форума беше пригаждал от Москвич или УАЗ или ГАЗ,не знам точно,струват стотинки.
                              Чел съм за побългаряването за въпросните тампони, но нямам никакво свободно време и подходящо място да си играя и ги обработя, а и много е голяма вероятността да не попадна на читави руски тампони, и реших като ще слагам, да са качествени и да не ги мисля дълго време, все пак демонтажа и монтажа на ресъорите са си едни пари и да не е да платя пак при калпави тампони
                              Последно редактирано от Еделвайс; 25-03-13, 09:24. Причина: редакция правопис

Коментар

На мен повечето цени височки ми се виждат, такива тампони за ресорите се намират читави и на 5 лв. фленора горния шарнир в еврото го взимах на 20 ина лева (между другото не съм очарован от фленора )и другите цени са високи ама ти си знаеш
                                ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X