Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой какво направи днес по Фронтерата?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
-
От: Кой какво направи днес по Фронтерата?
Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнениеПървият ми опит беше точно с двойно лепяща лепенка. Онези дето са за под мокет. Страшно лепкаво нещо. Ама не държи. Разлепиха се за дни. След това почистих и пробвах със силикон - издържа около година.
Сега ми е трети опит - с въпросното лепило. Реших, че щом лепенки за вътрешни гуми лепи, ще се справи с това гумено уплътнение. Времето ще покаже.
Следва тест с обущарско лепило - дано да е по-добре.Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Колега, има едни двойнозалепващо монтажни ленти. Лепят много здраво, а и мисля, че съм срещал специално предназначени за външна употреба. Мисля, че бяха марка TESA.
п.п. нещо такова: http://www.tesa.com/consumer/powerbo...outdoor,c.htmlВ Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнениеВремето показа! Разлепването на лепилото започна! Не става за тая работа - жалко.
Следва тест с обущарско лепило - дано да е по-добре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнениеВремето показа! Разлепването на лепилото започна! Не става за тая работа - жалко.
Следва тест с обущарско лепило - дано да е по-добре."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
За 3-ти пореден път ми пропада седалката от последната ни разходка из родопите, скъсва се една гумено-мрежеща основа задържаща дунапрена под седалката, няколко пъти съм го свалял и съм го лепил и шил, но една 20 годишна гума няма как да е еластична и да не ми се къса и цепи постоянно, и реших генерално да го направя както трябва и да е по-добре от фабрично нова седалка, така и стана, ето и снимки, за тези които имат същия проблем да го направите както трябва
Тук виждате къде се е скъсал.
Вижте колко пъти съм го лепил с кожа, с плат и шевове и пак се къса гумата на други места.
От един стар диван с разтегаем механизъм свалих няколко яки пружини.
Сложих обратно скъсания плат и сложих пружините, едвам ги разпънах.
Захващането на места използвах кукичките които захващаха самата гума-мрежа.
Видимо стана добре, но като я пробвах ми се видя малко мека и леко потънал че съм 100 кила, та реших да сложа всичките пружини от снимката.
Стана супер и намерих в мазето една дунапренена подложка за столове и реших да я сложа под пружините.
Стана супер, седалката се повдигна, и в същотото време стана много удобна, еластична и мека
Коментар
-
Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнениеНе е зле положението със седалката, но имай предвид, че след време пружините ще разкъсат плата и дунапрена на тази възглавничка.
Коментар
-
Просто идея, не може ли това зебло - фабричното - да се смени с брезент. Да се разкрои по старото и да се ушие. Мисля, че би могло да стене. Иначе браво за направата, изглежда здраво и май е удобно за седене - мекичко е?
Коментар
-
Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнениеПросто идея, не може ли това зебло - фабричното - да се смени с брезент. Да се разкрои по старото и да се ушие. Мисля, че би могло да стене. Иначе браво за направата, изглежда здраво и май е удобно за седене - мекичко е?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар