Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си повдигна фронтерата

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Как да си повдигна фронтерата

Ми аз като съм със 20 сантиметрови обици и пружини какво да кажа . Вариянта с пружините не е толкова лош но само в комплект с по дълги обици и по дълги амортесьори.
    пп. още несъм се обръщал и в момента ходовете са ми прилични за ресорен туч.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 04-02-15, 18:47.
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

Коментар

Темата съм я прочел няколко пъти но исках просто да експериментирам и да видя какво ще се получи.Ако не ми хареса ще се преработва.

Коментар

По същия начин си карах едно време москвича (408И) несъм имал проблеми с изпадане на пружината защото амовете не позволяваха такъв ход та да изпаднат.Друг е въпроса че не е ходил и много на такива неравности на каквито може да се наложи на джипката!Но с едно съм съгласен......това удължение на горната и долната планка нещо него разбрах!?!?!Трябваше да се направят чашки около 1-2 см високи и в тях да легнат пружините!Мое мнение. Аз така бих и бях ги направил!
        Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
        LZ1NES

Коментар

Долната подложка не е много дълга колко за пружината и място за болт.Горната аз съм я направил когато моста отиде надолу пружината да се плъзне по нея,но като видях на колегата Ники може би утре ще я скъся.Все пак тампона които седи там е 8 сантиметра.По принцип няма нужд от толкова дълга подложка ще се коригира.Нали за това съм я качил тук да чуя вашите мнения,и ако се наложи ще коригирам.Благодаря на всички за съветите.

Коментар

то селянията е в действията не е тенденция на местожителство. Ако съм те обидил извинявай. Ники и ти си направил селяния ако ще те успокои
            Да те питам ся, като се прибере моста до дъмп стопера пружината има ли още на къде да се сгъва? А като увисне до край ресьора пружината ограничава ли го? Ако и на 2-те отговорите е не значи няма от какво да се притесняваш.
            Аз такива зверски ТНТМ-та не бих направил на кола на която си возя детето.... даже като се замисля никога не бих направил.... но въпрос на вкус казало кучето и си облизало задника
            no signature no problems

Коментар

НЕ и па НЕ , я се замисли нашта селяния много ли се различава от това да сложиш 6-7см подложка над пружината особедна ако се използва стандартната дължина на амовете? Нашто си е селски тунинг или клошарски знам ли ама на мен ми върши работа.
              Иначе с пари и аз знам как става ама ако ще правя нещо с пари дали ще е тоя джип. Що се отнася до здравина и сигурност аз си возя детето редовно .
              Николай Георгиев 0+
              тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                НЕ и па НЕ , я се замисли нашта селяния много ли се различава от това да сложиш 6-7см подложка над пружината особедна ако се използва стандартната дължина на амовете? Нашто си е селски тунинг или клошарски знам ли ама на мен ми върши работа.
                Иначе с пари и аз знам как става ама ако ще правя нещо с пари дали ще е тоя джип. Що се отнася до здравина и сигурност аз си возя детето редовно .
                нали прочете за кучето
                иначе си прав, милионер с фронтера няма все сме си цървули
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  нали прочете за кучето
                  иначе си прав, милионер с фронтера няма все сме си цървули
                  Е кво са да я продавам лиии ? Хм или да я подарявам ?
                  Напред и нагоре
                  Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                  0886769809-Юлиян
                  kiko00@abv.bg

Коментар

Не колега не си ме убидил със нищо.Тия джипове вече остаряха и всеки гледа някак да ги тунингова,по някои път със неясен резултат.

Коментар

Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнение
                      Форума и данъчните го четат .
                      Николай Георгиев 0+
                      тел.0887357722

Коментар

....
                        пп. още несъм се обръщал и в момента ходовете са ми прилични за ресорен туч.
                        Остави го ти Фанатика да си се хили . Я кажи как се отразява в момента върху возИята този "тип окачване" ? Щот на мен преди време Павката ми пусна мухата с тези пружини , но ме спира единствено твърдостта на и без друго каруцарската возия.

...а че принципно номера с пружините става - няма смисъл да спорим.
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнение
                          Подобре си я караи със здраве

Коментар

Има фаида от дигането поне за сянка стават
                            Прикачени файлове
                            Николай Георгиев 0+
                            тел.0887357722

Коментар

Няма страшно те данъчните знаят ,че аз съм милионер на мечти ,Само не знам колко живота ,ще ми трябват да ги реализирам .
                              А иначе с Фронтерката само скрапа може да ни раздели .
                              Последно редактирано от kiko00; 04-02-15, 22:19.
                              Напред и нагоре
                              Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                              0886769809-Юлиян
                              kiko00@abv.bg

Коментар

Има фаида от дигането поне за сянка стават

Баф мааму !

Ти все едно си като звероукротител у цирка , дето си слага главата в устата на лъва .
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X