ДОБРЕ БЕ ХОРА НЕКА НЯКОЙ,КОЙТО Е "НАДИГАЛ" ФРОНТЕРА ДА КАЖЕ КАК СТАВА????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да си повдигна фронтерата
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Re: Защо да си купя Фронтера
Елементарно с тунингово окачване пълен кит, има няма 2000 лв. после ти омаляват гумите и така нататък....
или сиромашкия тунинг натягане на торсионите направа на по-дълги уши за ресьорите и си готов.Последно редактирано от fanatic; 30-05-07, 23:18.no signature no problems
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеЕлементарно с тунингово окачване пълен кит, има няма 2000 лв. после ти омаляват гумите и така нататък....
или сиромашкия тунинг натягане на торсионите направа на по-дълги уши за ресьорите и си готов.
Тези въпроси ги задавам в този форум от началото на 2006г.и конкретен оговор не съм получил за съжалениеOFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеКолеги,отговори на темата към момента станаха 47бр.но уви не виждам някой да е писал нещо конкретно по въпроса за повдигането на "Опела"Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеОт това аз бих си направил извода, че много вероятно никой от участниците да не е правил лифт на Фронтера ...
Това което имам като информация е само от руския форум.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнениеДай по конкретна информация за пълният кит,и за сиромашкият тунинг с колко сантиметра се удължават ушите колко оборота се завъртат болтовете на тросионите какви са недостатъците? има ли натоварване на задният кардан и на полуоските?хода на амортисьорите ограничава ли се?намалява ли техният живот по този начин?трябва ли да се сменят с други с по голям ход?
Тези въпроси ги задавам в този форум от началото на 2006г.и конкретен оговор не съм получил за съжаление
и въртиш болтовете на торсионите 10 пъти по 360 градуса и получаваш 2.5 инча лифт без да има опасност за карета и други глупости но ще имаш по-твърда возия отпред. По този начин вкарваш 32" гуми безгрижно. За повече информация рови из нета
за китове:
http://www.pureisuzu.com/Amigo.htm
http://www.tjm.com.au/Default.aspx?P...ID=15&tabid=77
има и още много ама ме мързи сори....Последно редактирано от fanatic; 02-06-07, 10:42.no signature no problems
Коментар
-
До: Как да си повдигна фронтерата
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеДОБРЕ БЕ ХОРА НЕКА НЯКОЙ,КОЙТО Е "НАДИГАЛ" ФРОНТЕРА ДА КАЖЕ КАК СТАВА????
Коментар
-
Първоначално публикуван от snipi Преглед на мнениеГумите сложих 31 и имаше още място и за по-големи.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнениеТо всичкото хубаво ама шпренгването не е ли за малко време, в смисъл че се вдига и после ресъора пак омеква?
Коментар
-
Колеги обеците ми са вече готови за монтаж,направих ги по дълги с 5 сантиметра ще ви пусна и снимки но моля ви кажете когато ги сложа дали ще има нужда да се удължават и ушите на амортисьорите,защото си мисля,чи хода им ще се промени.А ако не ги удължа какво ще стане - просто поставям новите уши,натягам торсионите отпред и готово.???
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар