Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си повдигна фронтерата

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Как да си повдигна фронтерата

Твоите ги знам ама доколкото разбрах са задни. Пиши на Л.С ориентировъчна цена за предни.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
      Колега,я разгледай по-назад в темата,какви амове съм сложил и не се набутвай излишно.Вярно,че не са маркови,но са газови и вече 3-4 месеца ги тормозя и не са мръднали,а отделно са и по-дълги и моста ходи повече.За цена няма да коментирам.
      Само да уточня тези амове стават за Фронтера А които са ухо-ухо за Фронтера Б не стават тъй като са ухо - шпилка иначе действително и цената е много добра.
      OPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
      Polaris Sportsman 800 EFI

Коментар

Предните ги взех преди 3 години по 120 лв.и са ухо-шпилка.Задните са ухо-ухо и ги взех за по 70 лв. преди една седмица.

Коментар

Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
          Предните ги взех преди 3 години по 120 лв.и са ухо-шпилка.Задните са ухо-ухо и ги взех за по 70 лв. преди една седмица.
          Така да но чак пък 180лв. Разбрали сме се че не си копаем парите,а и да ги няма да ги дадем за 2 ама.
          Имам вече 2 други варианта от gimax.

Коментар

В понеделник ще питам за цени и на предни...Говоря за Монро Адвенчър 4x4.

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
              Не, цената за предни беше такава. При щатни маслени ок. 60лв. Тези макар и газови маркови не очаквах да са повече от 100-120лв. Понеже съм нумизмат май ще преровя за нещо подходящо на по- разумна цена.
              Ми нали ти казах по-горе, че в София цената на предни Монро Адвенчър 4x4 за фронтера А са по 120-и няколко лева. Жълти на цвят.

Коментар

ок!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01435.jpg
Прегледи:2
Размер:89.7 КБ
ID:5267111Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01439.jpg
Размер:101.5 КБ
ID:5267112Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01436.jpg
Размер:112.2 КБ
ID:5267113Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01438.jpg
Размер:103.3 КБ
ID:5267114Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01437.jpg
Размер:133.1 КБ
ID:5267115Здравейте колеги,каучуковите подложки вече са на размер по-желание на клиента.От стандартната височина 7см.можем да сваляме надолу колкото ви трябва.Ето и снимки за да добиете представа.
                  Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                  На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                  Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Здравейте! Вече две вечери чета за лифт на Фронтера и мисля да го направя. С не повече от 5 см, защото целта е да влязат гуми Ханкок/Dynapro ATm/MT/, 16-ки. Казаха ми, че ако искам такива гуми(които уж били подходящи за целогодишно каране и нямало да повлияят на завиването ) трябвало малко да повдигна возилото (ОФА КБ 1995г.).

Какво мислите... да го направя, или да взема гуми Matador 235/75/16 ?
                    Понеже ако се наложи да повдигна, не мога да го направя сама, най-малкото да си сменя подложките и да навия торсионите
                    Благодаря предварително
                    ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

Ехее вчера се отчете, днес вече мислиш за повдигане, браво евала, защо няма повече такива жени?!
                      Много внимателно трябва да прецениш за какво ще използваш камиончето и къде най-често ще се кара, калните гуми определено не са за всеки и изискват много внимателно шофиране зимата.

П.С. Абе ти мъж нямаш ли си да ти лежи под джипа когато ти дойдат такива идеи?

Коментар

а тези Ханкок/Dynapro ATm/MT/, 16-ки с какъв размер са? И Гичев е прав, МТ в абревиатурата не се препоръчва за асфалт, много ще се пързаля.
                        no signature no problems

Коментар

Защо трябва да минаваш на 16-ки?Едни 31-и ще влязат и без лифт.
                          Относно марката Cooper Discovarer STT e можеби най добрия вариант за кална гума,изключвам MTR-а,но всичко зависи от бюджета.
                          Каквато и да сложиш зимата трябва да имаш едно на ум.
                          Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                          Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Отговарям поред. !
                            Първо, карам по не много екстремни терени, просто обичам да ходя в гората с приятели, а тук Виетнамките така са изкопали, че дори и на черните пътища все едно карам извън тях.
                            За Матадор-а ми казаха, че има по голяма възможност да се пързалят, защото са малко по тесни, а Ханкок-а са 265/70/16, в момента съм с 255/65/16, Пирели, но много изтрити , Повдигане ще ми направят с подложки отзад и с навиване на торсионите отпред ако е нужно, 'щото по-големите гуми може и да не изискват лифт.
                            Иначе, каквито и да сложа, ще си карам внимателно. За Купър не ми казаха, но и аз не питах за кални гуми, а за такива, с които да карам навсякъде.

П.С. Нямам си мъж да ми лежи под джипа, 'щото съм на 19 аз си лежа сега Имам много да уча и за карането на джип, и за чарковете му. Да не говорим, че малко млади мъже се интересуват от момичета знаещи за колите повече от тях
                            Благодаря ви!
                            ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

Първоначално публикуван от NoRemorse Преглед на мнение
                              Отговарям поред. !
                              Първо, карам по не много екстремни терени, просто обичам да ходя в гората с приятели, а тук Виетнамките така са изкопали, че дори и на черните пътища все едно карам извън тях.
                              За Матадор-а ми казаха, че има по голяма възможност да се пързалят, защото са малко по тесни, а Ханкок-а са 265/70/16, в момента съм с 255/65/16, Пирели, но много изтрити , Повдигане ще ми направят с подложки отзад и с навиване на торсионите отпред ако е нужно, 'щото по-големите гуми може и да не изискват лифт.
                              Иначе, каквито и да сложа, ще си карам внимателно. За Купър не ми казаха, но и аз не питах за кални гуми, а за такива, с които да карам навсякъде.

П.С. Нямам си мъж да ми лежи под джипа, 'щото съм на 19 аз си лежа сега Имам много да уча и за карането на джип, и за чарковете му. Да не говорим, че малко млади мъже се интересуват от момичета знаещи за колите повече от тях
                              Благодаря ви!
                              Ако има коловози слагай подложки и навивай със сигурност торсионите. Мерси с ролетката. Прави лифта преди да сложиш гумите. Вземи си 265/75/16 и ще заприлича на истински джип. Повече от 5 см. подложки не слагай. След обявяването си на възрастта и липсата на мъж съм сигурен че няма да останеш без помощници за лифта
                              no signature no problems

Коментар

Ехх деветнаесе годишно момиче с интерес към джипки и то само, ако се беше появила в моторджийския подфорум щяха да ти наскачат половината пишещи, добре че Фронтерата е семейна кола и повечето тук са женени с деца . Трябва да се запознаеш с Мърлянда и тя е на твоя акъл, ако не и по-луда

Относно "наджипването" много добре обмисли дали наистина можеш да си позволиш подобно нещо, защото с момента на слагането на калните гуми идват и проблемите, или по-скоро повече отговорности. Първо ако решиш да ги караш като всесезонни зимата трябва да си изключително внимателна, второ сложиш ли "подходящи" гуми ще започнеш да се вкарваш във все по-големи екшъни, което предполага повече части оставени в гората и един съвсем нов вид на колата след година. Аз все още не мога да си позволя да вкарам моята в голямата кал, но следващите ми гуми ще бъдат АТ със сигурност и комплект M+S за зимата. Като се замисля добре че ми е КТМ-а да забягвам в гората, че ако не беше той отдавна щях да съм с Кобри

Повдигането с подложки не е никак сложно, аз си го направих сам на тротоара пред вкъщи, е не ти препоръчвам да се захващаш сама да си го правиш, но
                                След обявяването си на възрастта и липсата на мъж съм сигурен че няма да останеш без помощници за лифта
                                така че не се притеснявай. Ти като гледам преди да стигнеш до повдигане трябва да оправиш първо належащите проблеми, така че имаш време...успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X