Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маверика на Кольо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Маверика на Кольо

Ето обещаните снимки без лъскавите джунджурии:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 046 (Medium).jpg
Прегледи:1
Размер:91.9 КБ
ID:5396085

Име:Picture 045 (Medium).jpg
Размер:91.5 КБ
ID:5396086

@ фастер-за мен най-добрата визия за една кола е така като е излязла от завода. Допълнителните украшения с единствена цел "да изглеждат" изобщо не са ми по вкуса. Дори обратното-неща наслагани допълнително не ми пречат колкото и да са грозни, ако са сложени за да вършат някаква работа. За сведение витарата-броните от тръби и клетката са си грозни, но понеже са абсолютно необходими-не им придирям и ги търпя.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Опасен човек си .Махна му чара на Хафтобуса.Виж какъв хубав беше

ПП
      Май ти е мека задната гума на камиона
      Последно редактирано от FREEFLYER; 03-08-12, 18:23. Причина: фото
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Този дебитомер трудно се гръмва, виж разкапсулован подковообразния капак над дросела съм го виждал , само дето хубавата част на подобно разкапсуловане е че с нитове и силикон се оправя тъй че смело с настройките

Коментар

Коле, това МПС не е твое- хем лъскаво, хем измито, хем в оригинален вид...
          Утре сутринта тръгвам малко до морето- да сложа любимото ъглошлайфченце в колата и да се отбия за 30тина минутки- стигат ми...
          На сърбела майката му е чесането.
          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Аз няма да съм тук... И форд нисана също де.

Сега сериозно.
            Като включа на трета, и нещо започва да притриса, нещо като едра вибрация. Според Румен е от небалансирана гума, може и от това да е, но на мен ми се стръва,ч е може да има скъсан тампон по кутиите и двигателя. Тераното има ли навик да къса тампони? Тресенето продължава и на четвърта, макар и по-слабо.
            Не, че не мога да ида при един познат, че има хубав канал, и да огледам хубаво отдолу за скъсани тампони, но все си е друго да питаш по-знаещи хора за проблема.

Пък утре най-напред ще ида да балансират гумите, и ако не се оправи-тогава ще търсим другаде причината.

Отче, за гумата на камиона само така ти се струва, понеже другата страна е качена на високо, и от видимата на снимката страна опира само външната гума. Съответно носи сама тежестта на камина.

Коментар

Честито, Коле, добре дошъл в отбора.
              Не ги помпай гумите над 1,8 предните и 2 - задните, освен ако няма да носиш цимент.

Пожелавам ти някой ден да смениш окачването и да туриш 31-ци - гоУем кеф.

И идвай да палим барбекюто при Румбата и да се надлъгваме ;-)

Ето малко снимки на мойто добиче след леки доработки :

Име:210720125682.jpg
Размер:111.2 КБ
ID:5396089Натиснете снимката за да я уголемите

Име:210720125679.jpg
Размер:130.3 КБ
ID:5396090Натиснете снимката за да я уголемите

Име:210720125678.jpg
Размер:137.1 КБ
ID:5396091

П.С. Знам, че железата отпред са грозни и т.н.т, първата работа беше да ги обявя за продажба и да ги махам, ма после се замислих, че помагат при паркиране, особено ако не карам аз... ;-) Не, че имаше мераклии да ги купят, де
              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Като ходих да ми правят баланса на гумите тогава се появи това претрисане .Мъчиха го много ,но нещо не можаха да го оправят.Не знам защо.
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                  ма после се замислих, че помагат при паркиране, особено ако не карам аз... ;-)
                  Баси мамата, тъкмо успях да накарам жената да си поднови книжката... Дали да не сложа обратно железата...
                  Няма. При ползване на предния "пернишки" парктроник може да се получат повече вреди на другата кола, а нали знаеш кой ще ги плаща... А пластмасовата броня си е доста мека, и ще отдаде. Е, донякъде де, после следва щета.

Пък за барбекюто-едвам ме нави... Ще го мислим за другата събота и неделя.

Коментар

Ако знаеш само, какви барбекюристки са са навъдили напоследък само, още утре ще дойдеш.. ;-)
                    И да не съм голословен:

Име:120720125661.jpg
Размер:131.9 КБ
ID:5396093Натиснете снимката за да я уголемите

Име:120720125657.jpg
Размер:110.3 КБ
ID:5396094

П.С. Моите предни железа умни, "лизгат" се напред по една планка и с два шута се връщат в първоначално положение, според колкото стегнеш гейките, толкова е и лизгането, демек - не чупи толкова.
                    А за парктроник ползвам теглича, идеална работа върши, особено ако някой дебил те заклещи отзад ;-)
                    Последно редактирано от gadeff; 03-08-12, 21:02.
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Брей, мойта шъ дойде най-издрана и обелена! А уж се пиша полянкаджия.

Да не си сменял прагове? Или така я взе?

ПП: И сте гадове проклети с тия снимки! Аз тук се пържа в собствен сос! Ше зема да ви стана комшия най-накрая!
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Праговете са "Made in Геро", беше ги нагризал молеца ;-)
                        Бе, идвай, докато си пием биричката да обсъдим и другите подобрения и да вкараме малко мухи в главата на Кольо.
                        Хванали са ме това лято някакви творчески импулси, и мотора (баба хонда) вече е на газ (Made in Ники - scrapheap)
                        П.С. има и мобилни барбекюта, че и няколко стацинарни, позиционирани стратегически в гората...

Коментар

Праговете са за смяна. Ма нека първо да си взема мерака от карането на новата придобивка. пък напролет може и да стане. То и по дъното на купето има ръждица, та ще има едно основно изкърпване.
                          Има ръжда и по задната врата:

Име:Picture 039 (Medium).jpg
Размер:68.7 КБ
ID:5396103

При отварянето на кората разбрах откъде е-при изпотяване или разтапяне на леда от вътрешната страна, водата се стича и там е най-ниското място. Влиза между двете ламарини, и ей ти проблем. Ще обработя ръждата, отвътре ще мацна силикон за да не влиза повече водата, а отвън след някакво боядисванеЗа да не ръдяса пак) ще залепя някакъв стикер. Нещо 4х4, АRB, Gladiator, каквото дойде по линията.

Спарки, другия уикенд съм при Радо и Румен(RFF). Ако искаш-заповядай.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                            П.С. има и мобилни барбекюта, че и няколко стацинарни, позиционирани стратегически в гората...
                            Ми ко доди горския да пита що палим огън в гората...

Коментар

Да дойде, да дойде - колко да дойде, най много мезе да донесе...
                              Ма то май ще се открива лова, можем да комбинираме полезното с приятното и да направим проверки на няколко дружинки, хем няма да се харчим за масрафа Трябва само да си носим шофьори за хасфалта на връщане...

Коментар

Много лъскава, Коле. Честито и със здраве да я драскаш!
                                Никой горски няма да пита , ако пробва пържолата.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X