Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NISSAN FOREVER...отново любимата марка-Терано 2- 2.7тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: NISSAN FOREVER...отново любимата марка-Терано 2- 2.7тди

Първоначално публикуван от niki_nikolovnet Преглед на мнение
    За повече информация на л.с. или по телефона.
    Не търся информация.По скоро отговор на въпроса защо лебедка на пластмасова броня.....

Коментар

А защо не ,и при мен е по същия начин .Идеята при мен е ,че лебедката се ползва само при краен вариант и не ходя по състезания ,а когато ми е нужна да е имам.Иначе казано извън път съм п сравнително леки терени и основно се кефя на дебел сняг,а там брони по трудно се чупят,но лебедка може и да затрябва.

Коментар

подкрепям колегата pifco и аз използвам лебедката само в краен случай и не ходя по състезания. Идеята ми беше максимално малко да режа от пластмасовата броня.

Коментар

Първоначално публикуван от niki_nikolovnet Преглед на мнение
          Нямам снимки по време на работата. Плановете от начало бяха други, а стана както е на снимката. За повече информация на л.с. или по телефона.
          Много ти е пълна кутията и не приемаш съобщения,извинявам се за спама

Коментар

Преди много време сложих ксенони и на основните фарове и на халогените.Не защото е модерно ,а защото съм зле с очите особено нощем и като падне и дъжд и става ужас.светят доста добре ,но поради факта,че китаеца не се е замислил за отражателя на късите и го е направил едно към като му дойде се случва колегите отсреща да са недоволни.опитах с разни пластинки да подобря ефект на заслепяване защото въпросната пластинка отражател при превключване не покрива напълно светлината и процежда и в долата част на фара при което заслепява.Така все ми е кофти заради колегите.Сега вече се появиха и ЛЕД крушки за основния фар с цокъл H4 ,но преди да си дам паричката питам дали някой ползва такива на терано с прозрачни стъкла и дали има наблюдения

Коментар

Здравейте, аз също имам интерес към тези нови LED H4 крушки, но от това което съм изчел до момента явно НЕ стават (поне така пише по разни теми из форума).
              За сега обмислям варианта да измия стъклата и рефлекторите с обезмаслител и обилно с вода.
              Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
              Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
              Opel Campo 3,1 TD '99
              Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Не стават за нещо повече от дневни светлини - просто забравете. И ксеноните на H4 не стават. Лупите обаче стават - аз съм с такива от години и никой не ми светка.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарски ,дай една снимка на твоите лупи от близо да видя как е,ако не те затруднява де

Коментар

Колега той спарки е с кръглите фарове, при теб ще е по трудно да направиш лупи.
                    Nissan Terrano 2.7 TDi
                    ----------------------------
                    Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

така и предположих,а и правинето няма да е качествено,друго си е заводското.И не съм виждал досега за моите фарове лупи направени

Коментар

Ето така изглежда кръглия фар с лупа,и аз се бях навил,но човека дето ги прави ми поиска 500лв. и реших,че ще си карам без лупи
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:projH4terrano.jpg
Прегледи:1
Размер:155.7 КБ
ID:5701430

Коментар

Това на последната снимка е точно моя фар. Как е правн - тук:
                          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=87867

...обаче, имам някакви предположения че вашите фарове ще са достатъчно дълбоки да поберат някои от сегашните налични лупи на пазара, без цялата заигравка при мойте, която беше именно защото фара е прекалено плитък за да ги побере, а други модели лупи тогава все още нямаше. Тоест, има вероятност лупите при вас да влязат само с махане на предното стъкло, което общо взето е отработен момент.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Това на последната снимка е точно моя фар. Как е правн - тук:
                            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=87867
                            Темата с лупите съм я чел ама не мога да ги направя сам,а въпросната снимка я има качена по сайтовете предлагащи тази услуга.

Коментар

Първоначално публикуван от andrew Преглед на мнение
                              а въпросната снимка я има качена по сайтовете предлагащи тази услуга.
                              Знам. Халал да им е.

Коментар

Спарки ,направо ме срази човече с тези фарове.Верно доста си си поиграл.Аз няма да има времето и нервите.Но ми напомняш за момента в който реших да си правя подводен фенер който да ми отговори на нуждите и изделието наречено "бебето"тежеше 8 килограма издържаше около час под водата и се задействаше с рит ампула.На мен докато го направя ми легна 600 лева)))За съжаление ми разбиха буса и го откраднаха.Ако намеря снимка ще се посмеете.За фаровете обаче няма да си играя за сега,просто търся вариант за кьорави

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X