Има една Навара из Варна, последно я гледах до светофара под КАТ. Ловджийска, на задното стъкло пише Митев. Цялата е в дъбови листенца и други такива.Ако кажеш,ще опитам да разбера кой и за колко пари ориентировъчно я е правил?
ПП Това не било боя,винилно фолио и облепили цялата кола.
1500 лева за материали и 300 лева за труд!!! Не ми е това идеята. Някъде бях чел за някаква тефлонова боя устойчива на надраскване. Фолиото е скъпо. Искам матов камуфлаж и то не някой да го прави а АЗ. Въпросът ми е начин на постигане на петната. Само с аерограф ли става?
Говорих с моя бояджия как може да го боядиса цвета и той ми заяви, че не е правил и не може. Аз не съм бояджия и не съм на ясно каква като вид струя излиза от дюзата на пистолета и може ли да се променя. Не съм го питал, защото за сега ми трябва да си върша работата но лятото, ще се движа с мотора и ще имам време за заигравки. Именно затова сега проучвам въпроса как би станало това. Явно, ще трябва да си направя 4 цвата на спрей и да се пробвам на една ламарина да видя какво, ще се получи.
Играчката е голяма,ако искаш да е камуфлажен,се правят шаблони изрязани в дъбови листа ,борови иглички или каквито листа искаш. Удряш основен цвят примерно тъмно зелено от рода на военните. После налагаш шаблона и пръскаш с примерно по светло зелено,на друго място с кафяво и друг вид шаблон.малко листо ,голямо листо.Такива шаблони могат да ти направя в рекламните ателиета.Значи с две думи ти трябва -различни по големина шаблони на различни видове листа,4-5 нюанса боя,една за основен цвят,и търпение ,че е играчка.Фолиото спарва и ще започне да гние.
Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
Уаз 469
Nissan Patrol Y160
аз също ще се похваля с нисан терано
още като оглеждах си глдах в задника
гледах основно шасито да е здраво но на утрото отворих капака и
какво да видя гумата е ватре при двигателя наведох се и разбрах че
този дйип е с желязни калници поне са били сега вече бяха изгнили
та дали мойе някаде да се продават желязни подкалници за нисан терано или
да се карпят горе доло и да се отарва от него доста е работа по него 4 подкалника малко от дъното на багажника
2 калника 2 прага
Железни подкалници няма. Иди някъде да огледат мотор, скорости и т.н. ако са в добро състояние, имаш време, пари и мерак тогава го прави, ако не, пускай го за продан. На мен майсторите ми казаха, че за 2000 лв няма да се навият да го кърпят. Варианта за замаскирване на положението от тенекеджия за 200-300лв е очевиден и безрезултатен, пък и после няма да е приятно на тоя дето ще го купи ...
100% някой от болтовете към шасито се държат на въздух, и купето шава .Ако дупките около калниците отпред са големи ще почне да се посуква и ще ти протече и радиатора.
Аз лично намерих 10 юнака, 2 седмици време,малко пари и направих така -> http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=200998
Здравейте колеги,
и аз искам да се похваля, че от два дни съм с Terrano II 2.7 TDI, ама нещо ме притеснява шума от вибрациите на празен ход . Има постоянни вибрации във волана и шума, който се създава на празен ход е много дразнещ. Ако натисна педала на газта и оборотите се вдигнат малко, вибрациите и шума изчезват. Моля, кажете нормално ли е това? Вашите Теранозаври така ли се държат? Благодаря предварително за отговорите!
Иди да му премерят някъде реалните обороти и да видят какви обороти вижда двигателя. Междувременно си прегледай двата тампона на двигателя и тампона между раздатката и шасито. Ако всичко е в норма и тампоните са в ред, едва тогава мисли нещо друго. Нямам значими вибрации при загрял мотор.
Освен това в кормилото имаш демпферче на гумено "окачване", което с времето се удървя и къса. Откачаш акумулатора, отваряш двете (или 3 бяха, не помня) капачета на волана, отвиваш болтовете (ще ти трябва камък еврейска звезда с дупка, или проста еврейска звезда, ако с подходяща тръбичка или малко камъче счупиш централното краче на болтовете), и дърпаш назад въздушната възглавница - ще видиш къде и е конектора и го откачаш. После ще видиш и демпферчето - просто го махни със все основата.
...макар че едва ли е това.
Може и дюзите да провериш/почистиш на ултразвук.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар