Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI Face Lift, 2 Doors, SuperSelect, R/D Lock

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В интернет пространството се въртят доста сайтове за офроуд гуми. Понеже последно купувах чисто нови гуми 5 бр. 31-ци за бялото Паджеро през 2018-та година BFGoodrich AT, та към днешна дата нямам идея, дали и кои сайтове са надеждни. Чуват се някакви слухове за стари дотове, регенерати и т.н. Има ли някой сайт, на който мога да се доверя, да разгледам, да си харесам гуми с размер 33х12.5R15 и да ги поръчам, без да се притеснявам от "подводни камъни"? Може би тук ще вметна, че този път не мисля да се хвърлям на висок клас гуми, а на някой по-бюджетен.

Коментар

От avtogumi.bg съм поръчвал няколко пъти, много бързи и коректни. На diana също можеш да се довериш, а за gumi7 съм чел/чувал също добри отзиви.
      пп. от тук щях да поръчвам - 4x4gumi.bg , но нямаха наличен моя размер или нещо подобно. Но се чувахме по телефона и останах с добри впечатления. Познат ми ги похвали тогава като сериозни.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

От тези съм взимал и не съм имал ядове.
        4x4gumi.bg
        Който търси , намира !
        Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Много доволен от диана, а и майсторски монтаж на място. Гуми7 също, гумите бяха от склад в Мюнхен, ДОТ пресен буквално от 3 седмици, половин година покрай джипа миришеше на нови гуми.
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X