Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI Face Lift, 2 Doors, SuperSelect, R/D Lock
Свий
X
-
На следващия ден реших, че е време да се прибирам. За разнообразие избрах маршрута през Бургас и направих кратка пауза и разходка в Слънчев бряг. След това към Варна.
Изминатите километри са около 1470 км.
Всичко по Паджерото беше нормално от техническа гледна точка.
На -13 градуса си успя да запали нормално от първия път, но му слагах добавка против замръзване на горивото.
Като се прибрах и го вкарах в сервиза при майстора, за да го огледа.
Още преди време бях сменял датчика за температурата на охладителната система. Сега отново сдаде багажа и реших да го сменя.
Новия датчик пък се оказа дефектен, та отново го сменяхме. Сегашния датчик уж работи нормално, пък да видим докога.
Също така разбрах, че два ремъка задвижват алтернатора, като единия се е бил скъсал по време на движение. Подменихме ги и двата.
Преди тръгване и след прибиране следях нивото на маслото, както и на антифриза. Нямаше разлика в нивата. За сравнение предното Паджеро ми харчеше 1 литър на 700 км. Тук поне за момента няма такива неща.
Като разход на гориво ми даде повече, защото помпата, след рециклирането, я засилихме малко.
По магистралата от Пловдив до Бургас със скорост между 120 км/ч и 140 км/ч ми даде разход от 17 л/100 км.
От Бургас до Варна ми даде разход от 11 л/100 км.
Мисля, че е приемливо.
Та това е по тази зимна разходка.
Благодаря!
- Харесвани 3
Коментар
-
Когато във Варна завали сняг, макар и късно вечер, не ни свърта, та решихме да излезем.
Влязохме в гората, поокаляхме се и после уж една бърза автомивка в 2 през нощта.
Да, ама като навън е -5 градуса, реално нищо не направихме, понеже всичата кал след това падна в гаража.
Та на следващия ден трябваше да ходя отново на естакадата да го мият, а вечерта да мия и гаража.
Повече неизмит джип не вкарвам в гаража.
Лудите не били само с джипове в снега, но и с мотори. По случайност засякох двама приятели да карат.
Тук вече измих пода в гаража. Няколко часа си играх.
Коментар
-
Днес явно съм намерил малко свободно време, в което да пиша за нещата, които са се случили през последния месец.
В неделята успяхме да се съберем три джипа и да излезем да покараме.
Няма кой знае какво да се каже.
Всичко се вижда на снимките.
Очакваме в скоро време и клип да се появи.
Когато има такъв, ще гледам да го споделя и тук, ако на някого му е интересно.
А сега малко снимки от разходката.
- Харесвани 2
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 163,279 в 01:07 на Днес.
Коментар