Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Митсубиши Делика - Спейс Гиър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Митсубиши Делика - Спеис Геар

Да , на моята понеже е двузонов е с 1200грама , ние вакуумирахме системата и сложихме 200грама само да видим дали прави налягане . Но налягане няма на манометъра ,не се променя,системата я пробваме на 2500 оборота с вкючен климатик ...да ама не и Спряхме до там
    Mitsubishi Delica Space Gear Exeed 2.8 auto, Super Select 4x4 96г Japan import

Коментар

Еми проверете за течове ,ако няма ,се обърнете към някои които разбира от климатици ....
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Колега не съм специалист, но ви съветвам наистина да се обърнете към майстор,че с климатиците е сложно.Различните видове фреон изискват и различни масла,а понякога има възможност от пресичане на минерално и синтетично масло.Колкото до количеството фреон , моят климатик има защита и като няма достатъчно фреон защитата сработва, и не духа студено.
        Последно редактирано от valyon; 13-02-12, 21:48. Причина: правопис

Коментар

Ами колега натам отиват работите ,газ има понеже магнета включва ,компресора върти но няма налягане . на първо четене започнах да търся компресор . Говорих днес с приятел който се занимава с индустриални климатици ,той каза че клапаните вътре са блокирали най вероятно и не вдига налягане а няма ли налягане няма климатик. Налягането загрява газта ,тя се охлажда от радиатора отпред охладена минава през топлообменника в колата после пак се нагнетява и така прави цикъл....
          Днес гледах много компресори , и както Спеис Гиъра е с 2,8 мотор на Паджеро помпата на климатика е друга ,пак съшото захващане към блока но 2те тръбички за ниско и високо налягане се захващат към помпата по друг начин който е подобен НО НЕ СЪЩИЯ като на паджеро . Писах на моргите из Англия емаили , 2ма отговориха че нямат. Другите още не са писали.
          Иначе смяната е 4 болта компресора , 2 болта по 1 на тръбичка и няколко кабела ...това е

Коментар

Днес се загледах по снимките на компресора които правих с телефона и на 1 снимка правена отдолу (понеже не мога да видя си пъхнах ръката между ламарините и снимах ) та на снимката ясно се вижда че цял куплунг съдържащ 3-4 кабела е откачен, някак си си наврях ръцете (сещайки се за вица за гинеколога)и щракнах буксата ...
            След подгряване на колата вътре с парното и последващо пускане на климатика Резултата беше вдигане на оборотите от към 800 до към 1200 , включване на 2та вентилатора пред радиатора и включване на компресора , закачих манометъра и се оказа че компресора прави вакуум , смуче в тръбата за ниско налягане .
            Т.е. системата тръгна без смяна на компресор , остана да долея още 1 кило газ...и да чакаме лятото за да го пробваме

Коментар

Първоначално публикуван от IVO-AIR Преглед на мнение
              ........... закачих манометъра и се оказа че компресора прави вакуум , смуче в тръбата за ниско налягане .
              ..........
              Без да съм специалист мисля, че това е нормално. И честито за работещия климатик. Аз пък си нямам, ама го преживявам.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

А? Паджерото нали има климатик. Защо твоето няма???

Коментар

Първоначално публикуван от IVO-AIR Преглед на мнение
                  А? Паджерото нали има климатик. Защо твоето няма???
                  Ами не всички имат. Та моето е от тези дето нямат. Дойде от Германия.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Деликата на базата на дълго паджеро ли е?
                    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Деликата мисля си е на нейна база , всичко е като паджеро но не е на шаси (не знам дали паджеро е на шаси) , като я докарам в БГ след месец ще я сложа до някое паджеро ще сравня и ще пиша резултата . До сега което съм открил е че компресора на климатика е различен от този на паджерото но окачването е същото .

Коментар

За да не пускам нова тема имам едно питане за гумите .понеже както винаги в Англия колите идват с 4 различни гуми ,в моя случай са 2х2 еднакви но различни марки 225х80х15 ,понеже не ми хареса идеята реших да взема 4 еднакви . Купих 265- 70 -15 гуми 4 броя , а джантите ми са стоманени и са широки 18см или 7-7.5 инча , Въпроса е тези гуми ще станат ли на тези джанти? За англия знам че е незаконно , но аз няма в англия да я карам така че проблема си е тяхен

Коментар

Стават,слагай ги спокойно! Свива ги малко в бордовете,но не е проблем!
                          088пет722пет99
                          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Мисля ще й големеят малко. Летни (асфалтови) или АТ са?
                            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Паджерото оригинал си е 265 на 7 инчова джанта
                              Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Гумите които купих са Nexen Radial AT 265 70 r 15 All terrain

Гумите в момента са 225 80 15
                                мисля че ще станат , вероятно предните може да опират в престилките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X