Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Сто благодарности!! Последвах съвета ти и сега ключалката е при майстора да и бае....за съжаление нямам време аз да си играя с нея, но спестих парите за докарването на майстора при колата...
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Бе кво им става на тея съединители, при мен от известно време като натисна педала повече от половината му ход е празен, тоест не оказва никакъв натиск и взе да отделя ниско долу а преди отделяше по горе ,скоростите влизат малко по рязко а същевремено нямам теч от никъде и си мислех дали да не сменя течноста и да се обезвъздуши добре

Коментар

Затова реших днес да го запаля и покарам да не се притеснявам. Върви си и си включва супер, няма течове... ама е паднал педала на половината наистина.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-10-10, 18:33.

Коментар

А казанчето пълно ли е?
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

При мен е пълно

Коментар

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
              При мен е пълно
              Вероятно горна помпа. Ако ще поръчваш, купи си и долна. За всеки случай. Проблема е, че се получава брутална сума. Към 30 лири за двете.

Коментар

При мен е празно

Коментар

Първоначално публикуван от scaramouche Преглед на мнение
                  При мен е празно
                  Ако в краката ти е сухо, значи долна помпа. Отвий пробката на камбаната и си пази очите.

Коментар

Утре ще гледам и ще кажа после. В краката е сухо. Баси Тарга ти си гинеколог на Дефендри!

Коментар

• От: Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Вероятно горна помпа. Ако ще поръчваш, купи си и долна. За всеки случай. Проблема е, че се получава брутална сума. Към 30 лири за двете.
                      Таргата отново е отличник и в сервиза казаха горна помпа та днес я поръчах па дано старата ме изкара докато пристигне новинката

Коментар

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
                        Таргата отново е отличник и в сервиза казаха горна помпа та днес я поръчах па дано старата ме изкара докато пристигне новинката
                        Таргата не е "отново отличник", той е ОТЛИЧНИК по презумпция !
                        А ти сподели откъде я поръча и за колко.
                        Тази земя, по която тъпча сега,
                        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                        тази земя – не е моя земя,
                        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                          ДаЙте някакЪв телефон на Таргата, че имам проблем сЪс моя ДЕфендЪр.

Съобщение от модератор:
                          Моля, напишете си в профила от къде сте.
                          ... имате право на ЛС, можете да си го поискате сам.
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-10-10, 08:19.
                          За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от babuka Преглед на мнение
                            Днес си загубих съединителя. От няколко дни леко притрисаше при потегляне от място, но реших, че засега засега нямам големи притеснения. Да ама не, тази сутрин педала започна малко по малко да потъва, все още отделя, но съвсем ниско долу и не притиска напълно. Някой може ли да добие представа от написаното какво би могло да е, че да знам какви части да поръчвам евентуално./И кой би се наел да го оправи./
                            Уви, явно ще трябва да събарям прасето. Проверих си и двете помпи- те са ОК. Така, че работата е горе долу ясна. И да попитам- някой има ли впечатления от комплекта от Падок- читав ли е? А имам и друг въпрос- този комплект за всички дизели Р38 ли става, че нещо не мога да инсталирам Микрокат-а и не мога да проверя по VIN-a? http://www.paddockspares.com/pp/RANG...bo_Diesel.html
                            Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
                            0886030780

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                              Ами от Падок ,но си поръчах по хубавата за 30 лири

Коментар

Здравейте колеги, днес най накрая ми изчезнаха половината скорости 1,3 и 5 вече вобще ги няма. Миналата седмица горепосочените скорости се изместиха с една позиция на дясно и брше ясно,че ще се отваря днес вече е сигурно, утре мисля да я разхвърлям първо отгоре а ако се наложи ще я свалям. Ако някои се е срещал с подобен проблем да сподели. Благодаря.
                                Land Rover Discovery II 3,9 V8
                                Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X