Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Вижте какво счупих аз на моя Рейндж Ровер Р38

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S8301448.jpg
Прегледи:1
Размер:115.9 КБ
ID:5196476

и перката.
    Може ли някой да ми каже от къде минава ремъка , защото се беше скъсал .
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-07-10, 20:33.

Коментар

Влад, ама вземи преброй тия зъби на короната и пиньона,че и аз имам едни чаркове за да знам кво да ги правя.(Ако не си сглобил вече)
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Зъбите на короната и пиньона мога да ги преброя довечера като се прибера, но по принцип са..................много !
        Тази земя, по която тъпча сега,
        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
        тази земя – не е моя земя,
        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от bobo_ele Преглед на мнение
          Вижте какво счупих аз на моя Рейндж Ровер Р38

[ATTACH=CONFIG]232285[/ATTACH]

и перката.
          Може ли някой да ми каже от къде минава ремъка , защото се беше скъсал .
          Ами горе-долу е така:
          Оранжевата линия е положението на ремъка от виското към алтернатора
          Зелената от алтернатора към виското.
          Поздрави
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-07-10, 13:04.
          "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Благодаря за снимките колега ! Вече ми е ясно къде минава ремъка .

Коментар

Първоначално публикуван от Бате Мите Преглед на мнение
              Влад, ама вземи преброй тия зъби на короната и пиньона,че и аз имам едни чаркове за да знам кво да ги правя.(Ако не си сглобил вече)
              Преброени.
              Корона 46 броя, пиньон 13 броя.
              Тази земя, по която тъпча сега,
              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
              тази земя – не е моя земя,
              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Имаш бира, имам си резерва или ако някой закъса. Благодаря.
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Нова вакумпомпа даде фира. На няма и 15 години Поизлезе и стоманеното капаче (или тапа) на единия клапан от корпуса на капака(Диско 300тди). Аз пък го позалепих. Вчера, но не посмях да се похваля - знам, че не се прави така. Днес не пуска масло и спирачките са наред. За сега ще карам така, пък като дойде ред до нея - ще я сменя. Колебая се дали да потърся втора употреба

Коментар

Зависи с какво си го залепил, но все пак не вярвам да изкара много - най-много 10 години!

Коментар

Още едно живо доказателство, че Ровърите са скапани джипки. Как може да се скапе толкова бързо. Негодници. Заменям 20 годишен Дифендър в отлично състояние за Фронтера. Ква да е. Може и тя да е 20 годишна. Ще звънна на Интерпол да потърсят.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

И тенекиите им са меки - в неделя, на връщане от морето минахме с Кольо по част от маршрута Емине - Ком. На едно място имаше счупен и провиснал клон на височината на горния край на челното стъкло. Подходих внимателно - стъклото не се счупи, но покрива се вдлъбна малко от край до край.
                        По-вероятно е да си направя багажник, който леко да стърчи пред предното стъкло.
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-09-10, 20:06.

Коментар

Напоследък ми се появи странен проблем- "скитника" започна да губи по малко антифриз. Няма видими следи от пробив в радиатора или по водните съединения, нито от парното, няма никакви индикации за прегряване. Някой има ли някаква идея какво би могло да е.
                          Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
                          0886030780

Коментар

Огледай маркучите внимателно от всички страни. И моя губеше но се оказа леееко цепнат единия и то от страна от която не се вижда. И тако загрее от там изпарявал а като се отвори капака и се огледа всичко е сухо. На един познат пък радиатора му изпускаше леко. За целта легни под колата и виж долния край на радиатора. Синеи ли нещо значи е от там. Но при него губеше около 300мл за около 2 месеца и то лятото. Зимата нищо.
                            Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от babuka Преглед на мнение
                              Напоследък ми се появи странен проблем- "скитника" започна да губи по малко антифриз. Няма видими следи от пробив в радиатора или по водните съединения, нито от парното, няма никакви индикации за прегряване. Някой има ли някаква идея какво би могло да е.
                              Както ти каза Симо, огледай за скрит теч. В краен случай, има флуид на водна основа, който се сипва в антифриза. Излъчва ултра-виолетова светлина и се вижда.
                              Ако няма теч, остава спукана водна риза, или гарнитура. Водните ризи са в главата, цилиндръра и турбото. Виж маслото, пуши ли бяло през аспуха и надува ли маркучите.

Коментар

На път за Бяла Слатина счупих лагер(и) на предна дясна главина(по моя диагноза-още не е разглобяван).С 80 км/ч на права празна отсечка така ме занесе,че едвам спрях-чист късмет,че нямаше други коли на пътя.Лагерите са сменяни преди по-малко от 1 000км с Timken.Когато отвих капачката видях,че на шлиците на карето няма ни зегерка,ни дистанционна втулка.А най-лошото е че 2 дена преди да пътувам,Targa ми каза,че имам луфт в това колело,а аз въобще не обърнах внимание,т.к. лагерите са чисто нови.Още по-лошо е,че не даваше никакви предварителни признаци-нито виене,нито стъргане-НИЩО.Всичко стана изведнъж.Дано да може да се постави някаква диагноза за причината,че си е доста опасно.
                                2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X