Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Ми как няма да се пуля бре. Слави кара като за последнос 3,9 матор и не успява да направи такава дивотия.. Нали ти казах, че в БГ ти си първия който успява.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Днес "употребих" няколко бири и жена ми се направи на шофьор, като строши предната броня в някакви самозвани колци. Знае ли някои читав майстор, който лепи брони?
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
        Днес "употребих" няколко бири и жена ми се направи на шофьор, като строши предната броня в някакви самозвани колци. Знае ли някои читав майстор, който лепи брони?
        На околовръстното, срещу OMV-то на Овча Купел.
        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
          Е, счупих 24 шлицова полуоска-от яките-с включен блокаж,с бутонките и с доста газ.Таргата като разбра ей такива очи опули.Ама който не знае как да кара,така му се пада!!!

Какво значи "от яките" - марка?
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ашкрофт.Обаче при така зададения въпрос, започвам да се чудя, дали няма и други фирми, които предлагат усилени полуоски?
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Какво значи "от яките" - марка?
              Означава, че по митове и легенди на англичаните, стандартните 24-шлицови полуоски (на машините след 94') са по-здрави от старите 10-шлицови полуоси(преди 94). Че даже имало и "усилени" от някакъв си сър Ашкрофт... А на практика се оказва, че е все тая. Сменяй мостовете. Или шофьора.
              Последно редактирано от Lazar; 09-05-11, 04:46.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                И на бул.Стоян Лепоев- близо до прелеза (пазара Красна Поляна)
                Диско 300TDI
                Scott Purgatory
                0889 84 6161

Коментар

Аз счупих паразитната ролка на климатика - и това щото съм много умен.Реших да сменя лагера и(6203) и при избиването му,понеже не бях сложил правилно ролката я счупих.Та може да дадете идея къде да я намеря( падока)
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02069.JPG
Прегледи:3
Размер:43.8 КБ
ID:5275715
                  Последно редактирано от boro07; 09-05-11, 08:55. Причина: проверка
                  Диско 300TDI
                  Scott Purgatory
                  0889 84 6161

Коментар

Ето какво се случи след среща на един пън (моя милост) с един пън (по-малък от мене, но явно по-зъл) :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3850.jpg
Прегледи:1
Размер:155.0 КБ
ID:5286703Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3851.jpg
Прегледи:2
Размер:177.8 КБ
ID:5286704

След упорито блъскане с чука щангата се върна в доста прилично състояние, но от демпфера май не става нищо, така че ако някой има излишен стар, го купувам.
                    Land Rover Discovery 200TDI

Коментар

Този път не счупих, а скъсах, и не днес, а вчера и не едно, а две неща! Първо се появи леко съскане при подаване на повечко газ, постепенно за 200-300км съскането се увеличи и едновременно с това мощността спадна драстично. Понеже това не беше достатъчно, по някое време се чу еднократен шум под седалката ми и след това се наложи корекция на огледалата за задно виждане и височината на волана! Понеже ми предстоеше още доста път, реших да продължа така и днес следобед, след внимателен оглед, установих скъсан маркуч между турбината и кулера (цепнатина 2-3см) и скъсана седалка (материята под дунапрена). Маркуча е лесен, но седалката май ще ме озори. Другия вариант е да ходи на тапицер...

Коментар

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
                        ........ Маркуча е лесен, но седалката май ще ме озори. .......
                        Тука уби рибата, раците и всичко останало. Гле'й да тръгне турбото, пък може да караш и прав!
                        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Незнам дали е повредено или нещо друго - но немога да мръдна наляво малкото лостче за блокажа на диското.Не че се случва често да го ползвам но вчера се опитах и не успях.И друг проблем - чат пат ми изключват бавните - най често като е натоварен или при тежък терен.Налаге са на два три пъти да го включвам и после е ок.АКо някой има идеи откъде се поражда проблема?
                          Диско 300TDI
                          Scott Purgatory
                          0889 84 6161

Коментар

Първо лягаш отдолу с един спрей, примерно ВД40. Оглеждаш приводите и ако всичко е ОК, пръскаш за да се раздвижат. Освен това блокажът се включва в двъжение. Друг вариант - махаш кожуха на лостчето и гледаш да няма нещо попаднало вътре. Дай боже да е клеясване, а не диф.
                            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Като начало трябва да се смаже лостовия механизъм! За изключването- натегни фиксатора на вилката.Блокажът НЕ се включва в движение с висока скорост!Включва се когато джипа е в покой или до 5 км/ч
                              ------------------------------------
                              тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_7 Преглед на мнение
                                ... Блокажът НЕ се включва в движение с висока скорост!Включва се когато джипа е в покой или до 5 км/ч
                                Нали има вече доста изписано по тоя въпрос, а и в ръководствата си го пише - да не търся сега, но по спомени блокажът може да се включва при скорост до 50 км/ч, условието е колелата да не буксуват. От бързи на бавни преминаването трябва да става с до 7 км/ч, а за предпочитане - при покой.
                                Land Rover Discovery 200TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X