Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Майстора ги е пренатегнал.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

А хлабините на главината трябва ли задължително да се мерят с луфтомер след стягане на гайката фиксираща външния лагер или става и с чувство и усет и въртене,стягане,въртене стягане до упор и после четвърт назад?
      Последно редактирано от Младен Стоянов; 12-09-10, 17:59.
      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

И аз съм любопитен с какво усилие се натягат, понеже моите ги регулирах "на око"!

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Майстора ги е пренатегнал.
          Първоначално публикуван от jordan-bg Преглед на мнение
          И аз съм любопитен с какво усилие се натягат, понеже моите ги регулирах "на око"!

targa, горе долу толкова ли е?
          сн.№1 Discovery 1
          сн.№2 Defener
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-09-10, 21:53.
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
            targa, горе долу толкова ли е?
            сн.№1 Discovery 1
            сн.№2 Defener
            Остави тия индикатори. Стягам, клатя, въртя, стягам, разхлабвам докато ги харесам. До сега нямам оплаквания за лагери. Дали да не погледна мойте, а?

Коментар

Днес си загубих съединителя. От няколко дни леко притрисаше при потегляне от място, но реших, че засега засега нямам големи притеснения. Да ама не, тази сутрин педала започна малко по малко да потъва, все още отделя, но съвсем ниско долу и не притиска напълно. Някой може ли да добие представа от написаното какво би могло да е, че да знам какви части да поръчвам евентуално./И кой би се наел да го оправи./
              Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
              0886030780

Коментар

Първоначално публикуван от babuka Преглед на мнение
                Днес си загубих съединителя. От няколко дни леко притрисаше при потегляне от място, но реших, че засега засега нямам големи притеснения. Да ама не, тази сутрин педала започна малко по малко да потъва, все още отделя, но съвсем ниско долу и не притиска напълно. Някой може ли да добие представа от написаното какво би могло да е, че да знам какви части да поръчвам евентуално./И кой би се наел да го оправи./
                Разход на течност, в казанчето да имаш?
                Да си забелязал да си маркира територия?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:142.9 КБ
ID:5216803 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:1
Размер:138.5 КБ
ID:5216802
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-10-10, 12:24. Причина: Снимки
                Land Rover Discovery:
                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                  Разход на течност, в казанчето да имаш?
                  Течността в казанчето си изглежда наред/нивото/. А сега се появи и едно прихъркване/или стържене/, което на мен ми звучи все едно скоростите не влизат докрая.
                  0886030780

Коментар

Боксуване ?
                    Тази земя, по която тъпча сега,
                    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                    тази земя – не е моя земя,
                    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                      Боксуване ?
                      В началото започна да отделя по-ниско и все по-ниско и накрая вече се усещаше все едно е на полусъединител. Това в рамките на 2-3 км.
                      0886030780

Коментар

Аксиален лагер!!!!!!!!!!

Коментар

И при мен пропадна малко съединителя. Има си течност. Но си върви наред. Все си мислех за цилиндърчето. Даже Таргата ми го беше казал отдавна ама така го карам до сега.

Коментар

Сега като си мисля, може да е и горната помпа. Тя може да не бута, а да не тече. Ако е долната трябва да тече. Обаче. Лазар е виждал камбана намазана със силикон и ако е така, отвий пробката на камбаната. Пази се да не ти измие очите.

Коментар

Снощи блокира патрона на контактния ключ - днес ще се плаща на ключар....
                              00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                                Снощи блокира патрона на контактния ключ - днес ще се плаща на ключар....
                                Разпилей пластмасите и като стигнеш до патрона, ще видиш, че се държи от два болта с две обли "гайки". С помоща на малък секач или подострена отверка се развиват. Нормална резба са. После разглобяваш патрона и търсиш коя пластина пречи на ключа да влезе. Изхвърляш я и пак сглобяваш.
                                Моите намаляха чувствително. Но и аз минах първо през ключар и оставих едни пари. Работи няколко месеца след това

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X