Търся тампон за двигател на Дифендър 200Tdi: http://www.land-rover-parts-shop.com...=ANR1808&stp=s
Моя е скъсан през средата на 2.Старите бяха здрави,ама ги смених,защото бяха посмачкани и поокривени,но явно са били истински.На всичкото отгоре съм ги изхвърлил.От евтините не искам-искам здрав.Или ако някой знае от какво друго стават-да каже.
Търся тампон за двигател на Дифендър 200Tdi:
.......
Как можа да изхвърлиш оригиналните!? Незнам дифендровите дали са еднакви дискавърските, ама май са едни кинти... над 100-150лв. Най-добре питай Зъбльо. Той скоро сменя с някакви скъпи и дано оригинални.
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Ето за тези става дума:
[ATTACH=CONFIG]436927[/ATTACH]
Да,ама днес говорих с Крис и тия дето ги е дал на Таргата случайно са му били под ръка-някой ги поръчал и ги отказал.Сега ги няма.Май ще трябва да ги поръчвам от QT,освен ако някой не знае за друг здрав вариант в БГ.
Колеги зверо е раннен пак след като оправих стария проблем възникна друг, подкачващата помпа не работи ако някои има такава стара но работеща моля да пише или знае къде се рециклира или откаде да си зема нова
Колеги, налага ми се да закупя верига за раздатка "Боргуорнър", за "Класик".
Ще съм благодарен ако ме насочите от къде може да се вземе и каква е цената.
Колеги, налага ми се да закупя верига за раздатка "Боргуорнър", за "Класик".
Ще съм благодарен ако ме насочите от къде може да се вземе и каква е цената.
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Здравейте колеги,
Търся си заден ляв стоп за Диското.Ще съм ви благодарен ако помогнете ако знаете някой да продава -естествено употребяван,на новия цената е просто не по моя джоб.
Поздрави!!!
Коментар