Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокирала аларма и Проблем с ключа - Рейндж Ровър П38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос относно алармата на РР

По описаният от теб начин не се изключва алармата, а се обучава дистанционното, когато не е ползвано по-дълго (разбирай 2-3 месеца) време или са сменени батериите или просто се е ошашкало (случва се). Обучението става по начина който си описал. Вкарваш, завърташ да отключиш и едновременно натискаш бутона на дистанционното за отключване. Същата процедура и за заключването.
    Но и аз като Калоян (Братчеда) твърдя, че така не се изключва алармата, така се обучава дистанционното!
    LZ1PER

Коментар

Блокирала аларма и Проблем с ключа - Рейндж Ровър П38

Здравейте, Имам Рейндж Ровър П38 96 г. Проблема е следният: Беше ми паднал акомулатора, смених го с нов и ми блокира алармата. Блокира ми и дистанционното на алармата.Не може да управлява централно, абе блокаж от всякъде. С ключа успявам да отключа, но ми се включва алармата и не мога да запаля. ПОМОГНЕТЕ...!

Коментар

До: Блокирала аларма - Рейндж Ровър П38

Тъй като не познавам Рейндж Ровър - амармата заводска ли е или е слагана допълнително? Ако е слагана допълнотелно виж каква е като марка и модел, порови в интернет, предполагам ще намериш описание какво се прави в такива случаи.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Алармата е заводска.

Коментар

Ключа трябва да се обучи. Писано е във форума. Потърси!
            LZ1PER

Коментар

Ако си знаеш акцес кода, го въведи през ключалката на шофьорската врата. За целта преди да въвеждаш, колата трябва да е затворена, вкл и капака, дисплея да е угаснал, заключваш и почваш да въвеждаш - 1-вата цифра е в посока откл, 2-рата в закл, 3-откл, 4 - закл. Отключваш, влизаш и палиш.
              http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
              Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

За сега благодаря, но не знам къде е този акцес код.

Коментар

Ще ти го кажат в Мото Пфое срещо талона на колата
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-02-10, 20:25.

Коментар

Здравей Биджо !
                    Както каза колегата Асен , трябва ти кода . Аз имах същият проблем , но съм в чужбина и бях паркирал до едно посолство на неподходящо място . Също така искам да допълня , че на мен ми се наложи да повторя манипулацията още веднъж , защото първият път нямаше резултат .
                    Ще успееш ! Колегите са печени
                    Поздрави !

Коментар

Проблем с ключа - РР П38А

Колеги смених батериите на дистанционното на РР 98г.
                      И сега немога да запаля с този ключ. Дайте съвет

Коментар

До: Проблем с кюча

Нормално е, трябва да си обучите ключа!
                        Слагате го във вратата завъртате да отключите, задържате и в това време натискате и задържате копчето за отключване на дистанционното, после завъртате да заключите, пак задържате и тогава натискате и задържате копчето за заключване на дистанционното.
                        LZ1PER

Коментар

Много благодаря ще пробвам.
                          Всичко е окей обучихме го. Благодарности за светкавичния съвет.
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-02-10, 20:14.

Коментар

До: Проблем с централното заключване на Freelander

Колеги искамда попитам неЩо и за моя проблем ако е вЪзмоЖно тук.
                            Джипа е РР Р38А едното дистанционно работи перфектно. А с другото нито мога да го отклуЧа нито заклуЧа нито пак да го запаля.
                            На дисплея иЗписва :
                            BAT TELES
                            PREM TELECOM
                            MOTORE DISING
                            Може ли някоЙ да ми помогне.

Съобщение от модератор:
                            Горе в дясно има бутон търсене, опитайте с него,има доста информация .

4 и 6 не са букви.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-02-10, 21:49.

Коментар

До: Проблем с централното заключване на Freelander

Първоначално публикуван от olile_ Преглед на мнение
                              .....едното дистанционно работи перфектно. А с другото нито мога да го отключа нито заключа нито пак да го запаля.
                              .....
                              Едно предложение - пробва ли да смениш батерийте на въпросното дистанционно?
                              А ако си го направил - обучи ли го, за да може системата да го разпознава?
                              "Bis dat qui cito dat"

Коментар

До: Блокирала аларма и Проблем с ключа - Рейндж Ровър П38

Има ли варянт да го обуча без този код ?Защото го нямам .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X