Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокирала аларма и Проблем с ключа - Рейндж Ровър П38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Блокирала аларма и Проблем с ключа - Рейндж Ровър П38

За обучение на дистанционно не ти е нужен код(май те мързи на четеш, колега)
    А за самия код до колкото разбрах, от МП вече и по телефона го дават.
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
      За обучение на дистанционно не ти е нужен код(май те мързи на четеш, колега)
      А за самия код до колкото разбрах, от МП вече и по телефона го дават.
      И на мен ми се ще да знам как се обучава, че моето само отключва
      Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
      0886030780

Коментар

Колега по другия начин пробвах около 10 пЪти и нищо не ства.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-02-10, 19:58.

Коментар

Първоначално публикуван от olile_ Преглед на мнение
          Колега по другия начин пробвах около 10 пати и нищо нества.
          Кой е другия начин? И няма да е лошо да оправим малко граматиката.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
            Нормално е, трябва да си обучите ключа!
            Слагате го във вратата завъртате да отключите, задържате и в това време натискате и задържате копчето за отключване на дистанционното, после завъртате да заключите, пак задържате и тогава натискате и задържате копчето за заключване на дистанционното.
            ПробВах и този.
            И пак нищо моЖели някоЙ да ми даде сЪвет по исписаните работи на дисплея:

BAT TELES
            PREM TELECOM
            MOTORE DISING .
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-02-10, 21:40. Причина: Цитат + правопис

Коментар

Ако автомобила е произведен след 98г. дистанционното се припознава през контактния ключ.Такъв език на дисплея на Р38 не съм виждал.

Коментар

97 модела и последно да питам ако батериите не са качествени може ли малката лампа на дистанционното да свети и пак то да неработи?
                Защото ги смених, но пак може да са боклук, знам ли аз вече откачих с тоя джип.

Мерси вСе пак за помоща, ама моя джип е от италия и пише на италянски.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-02-10, 22:05.

Коментар

97 модела и последно да питам ако батериите не са качествени може ли малката лампа на дистанционното да свети и пак то да неработи?
                  Ако батерията е слаба, като запалиш ще излезе съобщение на дисплея за слаба батерия (key battery low)!
                  Трябва да го обучиш
                  LZ1PER

Коментар

Мерси вСе пак за помоща, ама моя джип е от италия и пише на италянски.
                    Явно не му се чете на колегата но пък нали затова сме тук във форума да споделяме, но ако наистина не ти се чете звънни на някой препатил колега да ти помогне, ако обаче това те е отчаяло то значи тази кола не е за теб! Моя телефон е 0888674422 Митко. Айде успех.
                    Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

До: Проблем с централното заключване на Freelander

Колеги искамда попитам неЩо и за моя проблем ако е вЪзмоЖно тук.
                      Джипа е РР Р38А едното дистанционно работи перфектно. А с другото нито мога да го отклуЧа нито заклуЧа нито пак да го запаля.
                      На дисплея иЗписва :
                      BAT TELES
                      PREM TELECOM
                      MOTORE DISING
                      Може ли някоЙ да ми помогне.
                      По тези обяснения според мен второто дистанционно не е от/за тази кола. Не съм сигурен как точно може да се провери, но mumbler ще каже дали Rovacom-a има възможност да покаже колко дистанционни са обучени и да тества неработещото.

Ако не е за тази кола и искаш ново - около 300-350 лв. по спомен и то само Мото Пфое или Дарукар. Не се лъжи за e-bay и др., няма да стане.

Коментар

Понякога и да имате аксес кода пак няма да се имобилизира Проблема обикновено е в ключалката на вратата. Могат да минат години без да разберете за него, докато не Ви се наложи. Един приятел проплака така, но намери кардинално решение. Байпасна алармата и сега може да запали и с отверка

Коментар

Задравейте, бих искал и аз да попитам нещо за алармата и за да не отвярям нова тема ще попитам тук. Дистанционото отключва и заключва колата като цяло, с изключение на предната дясна врата и не светват мигачите. Отвярял съм кората на дясната врата и там има нещо като команден блок и когато подам някаква команда от дистанционото се чува как едното от релетата щтраква, но вратата не се отключва или заключва... освен това искам да попитам от каде да си взема такъв кит с копчета за дистанционото и колко струват защото и на двете ми дистанционни липстват
                          Сега се сетих за още нещо алармата не пищи прочетах в една друга тема за някакви секунди, за варианта два пъти да заключа за да активирам обемните датчици през отворено стъкло да бръкна в колата ... ефект никакъв, а онзи ден ми разбиха колата под прозореца ми в центъра на София и "малко" съм побеснял...
                          Последно редактирано от Любо Тодоров; 13-02-10, 18:09.
                          Range Rover 2.5 TDS 1997г.
                          И нека Рейнджът бъде с вас...
                          [COLOR=#3b5998]Живота е болест предавана по полов път![/COLOR]

Коментар

Толкова много изписах и никои дума не обели ...

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Тодоров Преглед на мнение
                              Толкова много изписах и никои дума не обели ...
                              Колега, след като те мързи да ползваш търсачката, никой няма да те
                              вземе на сериозно. За проблемите(типични и не типични) на П38
                              е писано много и ако чакаш на готово да получиш отговор - съжалявам,
                              но няма да стане.
                              "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                                Колега, след като те мързи да ползваш търсачката, никой няма да те
                                вземе на сериозно. За проблемите(типични и не типични) на П38
                                е писано много и ако чакаш на готово да получиш отговор - съжалявам,
                                но няма да стане.
                                Колега, би ли ми показал каде точно са описани тези проблеми ? Или само мислиш че са коментирани, и евентуално битрябвало да ги има в търсачката ...? Както си личи и двамата сме регистрирани във този форум през Ноември 2007 година,
                                и аз за повечето неща съм чел в търсачката и затова нямам толкова мнения ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X