От: Блокирала аларма и Проблем с ключа - Рейндж Ровър П38
Не бързай с бесенето
Не го знам, кой е въпросният господин в "любимата" фирма, НО,
ако наистина са ти сменяли BeCM-a, то тогава алармата нямаше да те допусне да влезеш вътре без да пищи,
което значи, че това е кода и той се възприема от компютъра, което значи, че въпросният компютър не е сменян.
Обади се на Митко Игнатов(dignatov) да дойде и с неговия rovacom да прочете BeCM-a и да види дали няма да може да го подкара.
Да не се окаже, че имаш слаби батерии на дистанционното и да не може да го прочете имобилайзера?
Имаше нещо - "пасивен имобилайзер" или нещо такова...
та след като отключиш машината и дадеш на контакт, трябваше да се натисне бутона за отключване на дистанционното и
тогава надписа Engine Disable изчезва или нещо такова беше, но дистанционното трябва да е обучено.
Да не казвам, че съм виждал как Рейндж, който на дисплея има този надпис, пали без да се замисли....
Пък, ако така стане и ти ще имаш да черпиш биричка.
Поздрави и успех 

Не бързай с бесенето

Не го знам, кой е въпросният господин в "любимата" фирма, НО,
ако наистина са ти сменяли BeCM-a, то тогава алармата нямаше да те допусне да влезеш вътре без да пищи,
което значи, че това е кода и той се възприема от компютъра, което значи, че въпросният компютър не е сменян.
Обади се на Митко Игнатов(dignatov) да дойде и с неговия rovacom да прочете BeCM-a и да види дали няма да може да го подкара.
Да не се окаже, че имаш слаби батерии на дистанционното и да не може да го прочете имобилайзера?
Имаше нещо - "пасивен имобилайзер" или нещо такова...
та след като отключиш машината и дадеш на контакт, трябваше да се натисне бутона за отключване на дистанционното и
тогава надписа Engine Disable изчезва или нещо такова беше, но дистанционното трябва да е обучено.
Да не казвам, че съм виждал как Рейндж, който на дисплея има този надпис, пали без да се замисли....
Пък, ако така стане и ти ще имаш да черпиш биричка.

Поздрави и успех

Преместил се е... в съседното хале
 Преместил се е... в съседното хале 

Чакам
 Чакам  

ама сега издирвам ключалка
 ама сега издирвам ключалка  някои ако знае нешитчко да драсне щот кадето се обадих все ги няма
 някои ако знае нешитчко да драсне щот кадето се обадих все ги няма

Коментар