Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокирала аларма и Проблем с ключа - Рейндж Ровър П38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Блокирала аларма и Проблем с ключа - Рейндж Ровър П38

Не бързай с бесенето
    Не го знам, кой е въпросният господин в "любимата" фирма, НО,
    ако наистина са ти сменяли BeCM-a, то тогава алармата нямаше да те допусне да влезеш вътре без да пищи,
    което значи, че това е кода и той се възприема от компютъра, което значи, че въпросният компютър не е сменян.
    Обади се на Митко Игнатов(dignatov) да дойде и с неговия rovacom да прочете BeCM-a и да види дали няма да може да го подкара.
    Да не се окаже, че имаш слаби батерии на дистанционното и да не може да го прочете имобилайзера?
    Имаше нещо - "пасивен имобилайзер" или нещо такова...
    та след като отключиш машината и дадеш на контакт, трябваше да се натисне бутона за отключване на дистанционното и
    тогава надписа Engine Disable изчезва или нещо такова беше, но дистанционното трябва да е обучено.
    Да не казвам, че съм виждал как Рейндж, който на дисплея има този надпис, пали без да се замисли....
    Пък, ако така стане и ти ще имаш да черпиш биричка.
    Поздрави и успех
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
      Не бързай с бесенето
      Не го знам, кой е въпросният господин в "любимата" фирма, НО,
      ако наистина са ти сменяли BeCM-a, то тогава алармата нямаше да те допусне да влезеш вътре без да пищи,
      което значи, че това е кода и той се възприема от компютъра, което значи, че въпросният компютър не е сменян.
      Обади се на Митко Игнатов(dignatov) да дойде и с неговия rovacom да прочете BeCM-a и да види дали няма да може да го подкара.
      Да не се окаже, че имаш слаби батерии на дистанционното и да не може да го прочете имобилайзера?
      Имаше нещо - "пасивен имобилайзер" или нещо такова...
      та след като отключиш машината и дадеш на контакт, трябваше да се натисне бутона за отключване на дистанционното и
      тогава надписа Engine Disable изчезва или нещо такова беше, но дистанционното трябва да е обучено.
      Да не казвам, че съм виждал как Рейндж, който на дисплея има този надпис, пали без да се замисли....
      Пък, ако така стане и ти ще имаш да черпиш биричка.
      Поздрави и успех
      HAHahah
      Преди малко се обадих на Димитър без да съм чел поста ти.
      За това което говориш го пробвах също, преди време имах някакъв такъв проблем и се оправих.
      Просто има нещо, което го правя грешно.
      Дай боже ако я оправи Димитър ще пиша какво съм се окъкал.Благодаря за помоща.
      Последно редактирано от RBBNYS; 09-07-13, 12:16.

Коментар

Здравейте,

Много благодаря на Димитър, че дойде снощи да хвърли едно око с rave-а на мъртвеца.
        Общо взето не е ясно какъв е проблема не успяхме да го отключим нито с ключа нито със rava-a
        Почваме сега едно по едно да търсим причината.Тези дни ще търся рапатрак, да го преместя някъде и пак ще опитам с кода.Компа не заспиваше и преди, което ни навежда на мисълта, че може от някъде да го блъска някакъв сигнал я от клетка я от посолство.Ако не почнаваме със смяна на ключалка, и т.н.
        Общо взето положението е окъкано.

Коментар

Стискам палци местенето да помогне и да не си за смяна на BeCM-а.
          "Bis dat qui cito dat"

Коментар

В тази връзка да те питам, как се дърпа това нещо ако реша някой познат да ме дръпне да не викам рапатрак.Някой ми беше обяснявал, че трябва да изключа някакъв бушон или нещо от сорта.

Коментар

Я дай на лични да се разберем кажеш къде си позициониран в София и
              кога да дойда да ти ударя едно рамо.
              "Bis dat qui cito dat"

Коментар

До къде го докарахте бре хора?
                Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Първоначално публикуван от dignatov Преглед на мнение
                  До къде го докарахте бре хора?
                  Ми нищо, той, човекът щеше да те търси, да я дърпа/репатрира до при теб и да ти я оставя да се бориш....
                  Каза, че ще се обади, но може нещо работа да си е имал.
                  А ти какво направи? Премести ли се, както каза PinMaster, че тука в началото на август може да ми се отвори прозорец
                  и да имам време да почоплим раздатката - вече съм почти сигурен къде е проблема.
                  "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                    ... Премести ли се, както каза PinMaster...
                    Грешката е вярна Преместил се е... в съседното хале
                    Дето е мифката - най-левият гараж или вдясно от където бяха досега.
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

И аз съм същият. Чакам dignatov да удари едно рамо. При мен май проблема ще излезе в ключалката

Съобщение от модератор:
                      Моля, напишете си в профила от къде сте.
                      ...ЦЪК
                      Моят живот, моите решения, моите грешки, моите поуки ... не са твоя работа.

Коментар

dignatov реши проблема ама сега издирвам ключалка някои ако знае нешитчко да драсне щот кадето се обадих все ги няма

Коментар

Ако е самата ключалка имаш я срещу една бира,
                          но, ако са микро ключетата - сори.
                          "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Микро ключетата май не отчита заключване и отключване. Механично отключва ама не командва централното

Коментар

Здравейте колеги,имам много странен проблем.
                              След изтощаване на акумулатора, п38-цата си загуби паметта нищо странно и друг път се е случвало,но при обучение на дистанционните имам проблем.Аз имам 3-ключа с колата които съм обучавал няколко пъти до сега и всички те работят без проблемно ,но сега колата помни само този който съм обучел последен с две думи не ще да приеме пак и трите ключа,приема всеки един от тях независимо кой но трите едновременно не ги помни последния програмиран трие предишния.

Ще се радвам ако някой вече е минал по този път и сподели тук благодаря предварително.

Коментар

Здравейте! Имам отскоро Range Rover 2,5TD, 96г. След като прочетох тук проблемите със заводската аларма / моят е с такава/ когато съм в центъра на Варна заключвам само с ключа. На няколко пъти се сблъсквам със следния проблем - ключа отключва само шофьорската врата и съответно Engine disabled. След няколко опита се отключват всички врати и паля без проблем. Явно има някакъв проблем в централното. Как мога да отстраня този проблем - дали с нова аларма или проблема е в ключалката?
                                0888 068 669

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X