Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокирала аларма и Проблем с ключа - Рейндж Ровър П38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Блокирала аларма и Проблем с ключа - Рейндж Ровър П38

Здравей маи тази кола беше моя преди време, ако е така кода работеше аз съм го вкарвал няколко пъти.
    Ролвара с кафявите колонки, ако има нещо пиши
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 06-01-14, 16:56.

Коментар

Проблема е бил в машинката на вратата - скапала се е. Смених я и сложих ново централно заключване и всичко е ОК!
      0888 068 669

Коментар

• RANGE ROVER P38 - проблем с имобилайзера

Здравейте колеги,
        Джипът има проблем с имобилайзера тъй като се включва алармата и изобщо не иска да завърти двигателя както и да се отключи с копчетата на ключа. Батериите са проверени, лампичката на дистанционното си свети, но не отваря...

Въпросът ми е от къде мога да намеря този код за имобилайзера освен в Мото Пфое ( колко струва ако някой е запознат с тази услуга там ) и от прочетеното разбрах, че обучаването става през ключалката на предната врата, но това единствен вариант ли е, защото моята мисля, че има проблем и утре ще свалям кората за да видя дали ще може да се оправи ...

Благодаря предварително
        Поздрави

Коментар

• От: RANGE ROVER P38 - проблем с имобилайзера

Кода от МП се дава срещу 20лв + прилагане на голям талон и лична карта. Можеше и с e-mail до LR UK, ама не съм сигурен. В МП ще ти кажат как се въвежда, но го има и в Rave-то.

Коментар

Утре ще ходя и до там да видя какво ще ми кажат, но все пак реших и тук да попитам. Въвеждането го четох на няколко места как става и мисля че го разбрах, стига да си оправя ключалката ... че не знам иначе друг вариант има ли

Благодаря все пак

Коментар

Аз имам същия проблем , но с Дискавъри 2 . ЕКА кода го взех от Мото-Пфое без пари. Кода го вкарах един път от шофьорската врата и запалих, но ключа не поиска да се обучи /така казаха от Мото-Пфое, приемчика/ за диското си иска компютър.

Коментар

Значи утре се надявам да имам кода от Мото Пфое, а как ще го вкарам вече е друг въпрос ако не стане през ключалката дали не може да се обучи ключа по друг начин чрез компютър например ..

Коментар

Кода деактивира алармата, НЕ обучава ключа. Обучаването на ключа (ОЕМ дистанционното) е друга процедура, тя се прави когато BCEM-a забрави дистанционното.

Коментар

Взех кода от Мото Пфое днес и след няколко опита деактивирах алармата. Запалихме джипа, които не беше работил сигурно от 2-3 години, източих стария бензин и налях нов - заработи още по-добре, но като тръгна да го карам върви мазно до около 3000 оборота от там нагоре започва да забива все едно е запушен - мисля че е нормално след като не е каран толкова време, но бих чул и вашите съвети какво да гледам за да отстраня и този проблем. Утре ще му сложа Газ и ще пробвам как върви на Газ, ще проверя бензиновите дюзи дали не са спекли или запушени, дебитомера ще откача и ще пробвам без него и за сега не ми идва друго на ум ... всякакви съвети ще ми бъдат от полза.

Благодаря

Коментар

Здравейте колеги,
                      искам да възстановя въздушното окачване на моята джипка та историята е следната.
                      При покупката му беше качен на пружини, дадоха ми всичко свалено от него в един кашон, компресорът отворен трябвало само да го ремонтирам.
                      След огледа разбрах, че не става вътре не му светят никакви лампички по копчетата за окачването.
                      Вчера взех компресор, накичих почти всичко, буксата на управлението под седалката беше откачена закачих я,
                      но нищо не се получава. Бушона и релето са на мястото за окачването, задните кантари са свалени, може ли да е от тях?
                      Какво би трябвало да се направи, да се провери за да почне да работи системата, та тогава да си играя да слагам възглавниците.
                      Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X