Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2 :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2

Само дето жена ти ще ти се кара като го направиш така . Шумен ще и дойде . Моя катализатор е за смяна и мислех да го махам , но се оказа че има 2ра сонда в него и ще светне check engine . Има начин да се сложи с няква втулка ама незнам точно как.
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

ти си от по новите аз за това питам....иначе шумен шумен....колко да е шумен бях си направил дедра 2.0 турбо с права генерация от край до край с двойно фи.....и вътре се седеше нормално .....абе поне едно гърне ми се ще да махна да си го слушам по добре
      Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Моят катализатор дрънкаше и се наложи да го оперирам и да премахна съдържанието вътре.Заварихме отново желязото и обратно на генерацията.Не съм търсил звуков ефект в никакъв случай,просто исках да премахна дрънкането на парчетата в катализатора.В крайна сметка обаче звука се промени доста спрямо преди,почти като на клипчето в линка.Не съм забелязал да има проблеми след махането на съдържанието на катализатора.С две сонди съм.Закачих я на OBD и компютъра не показва драстични отклонения.
        Гранд Чероки 5.2 ZJ
        Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

айде и 4 шарнира на мармалад се оказаха ....по 44 лв който е на съшото дередже

Коментар

Почвам да мисля, че всички JEEP-ове, над 100 000, са гробници. В последно време чета само за проблеми. Кой-какво купи и започва с оплакване. А кажете и нещо хубаво, че подбихте много цената...
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Почвам да мисля, че всички JEEP-ове, над 100 000, са гробници. В последно време чета само за проблеми. Кой-какво купи и започва с оплакване. А кажете и нещо хубаво, че подбихте много цената...

Ми, моя няма проблем. Държи се като нова кола! И да е имало нещо- отстранено е! Поддръжка и каране!

П.П. Пу-пу, да не му е уроки!

П.П.П. Не е купен от форума...
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

хубавото в моя случай е всички агрегати ще са в безотказно сыстояние....лошото е че дотук ремонтите са колкото цената на джипа...

Коментар

Да ама поне джипката ти е за без пари...малко ремонт и ти е хем здрава , хем ефтина.Идеалния вариянт. А Чавдар питаш ли го какво му е......
                  Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Част от проблемите са и от марката. Чисто статистически моите наблюдения са, че тази марка има малък ресурс и слаби агрегати, като изключим бензиновият голямообемен агрегат. Сега Чавдар ще го стегне, но във времето все ще се чупи по нещо и накрая ще му писне, и пак ще мине на кореец или японец.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

• От: хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2

не бих се сыгласил...при правилна експлоатация и правилни консумативи няма кола, която да е неблагодарна кым притежателят и....едно време само италянки сым карал-леки коли с "най калпавите" окачвания....чудо при мен всичко си им беше наред та ще споделям във времето впечатления след като го докарам до добро сыстояние

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        е, айде сега, ти за пръв път ли влизаш в автофорум????????????? естествено, че се пише само когато има проблем, още не съм видял тема "днес минах ХХХ км. и нищо не се счупи"

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          ...."днес минах ХХХ км. и нищо не се счупи"
                          Е то това и няма как да стане, все нещо излиза с тая марка....
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

е вие пък ги изкарахте големи боклуци....а то всичко от поддръжка зависи...

Коментар

Jeep са си много зрави даже.Просто са доста капризни,а в България(а и не само) не се поддържат добре.Който иска да кара JEEP трябва да не пести от поддръжка......иначе започват проблемите.Това е марка за ценители.Скъп за поддръжка но пък е голям кеф.....
                              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                              0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                                лошото е че дотук ремонтите са колкото цената на джипа...
                                Я дай сметките.......
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X