Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2 :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2 :)

Най накрая и аз се сдобих с така мечтаното комби...но сега както при всяка кола следват ремонти, обслужване и т.н. та имам малко питания и притеснения та ако може да ме насочите къде да го закарам за някои от проблемите, и как да отстраня другата част от тях ще съм ви много благодарен

1-като се навие пълен ляв или пълен десен...джипа спира
    2-има страшно виене със мелене метал в метал понякога предполагам от лагерите на главините-ще ги сменя, но от там изниква въпросът с цялата главина ли са или само лагерите
    3-от отдушника на предния диф изхвърли немалко количество масло...това нормално ли е
    4-двигателя за 500 километра(със скорост до 100км) които минах от средата на пръчката в момента е под минимума...добре че ми светна на компютъра...измислена работа
    5-климатика не духа студ-то това си е за доктор по климатици..обаче клапите нещо не ги отваря-само към стъклото вее...каква му е болежката на това
    6-понякога след като се кара започва стабилно да си тече от капачката на радиатора
    7-разширителния съд е с някаква връв по капачката...скъпи ли са новите
    8-автомата след 450км започна да превключва на по височки обороти....към 3000 и то с клизма...но плавно...и на компа нещо светна за автомата...надявам се след смяната на масла гарнитура филтър да стане чудо...иначе го закъсах
    9-при по висока скорост на спирачка почват едни хубави вибрации мисля да сменя и дискове и накладки
    10-мисля че каренцето му е за смяна....има скъсан маншон явно от доста време и при по остър завой попропуква
    11-при обслужването на автомата знам че е закон маслото да е мопар, а при раздатката и дифовете може ли да са други ?
    12-дотук 1000-1500лв дали ще ми оправят положението

има и още дреболии но за тях ще ви подпитвам в движение..
    благодаря Ви предварително
    пс:джипката е софийска
    Не всичко, което има две бузи е лице!

До: хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2

Колега, не го ли прегледа в сервиз преди да го купиш?
    Дай малко повече инфо за джипа - модел, година на производство, километри, нов внос ли, с каква раздатка е и т.н.

Коментар

5,2, 94г с 249, преди фейслифт..... Туй си е бившо мойо...... Колега го прегледа в сервиза лично, преди да го плати.... Дал съм къде може да намери координати на бившия и основния му собственник, и да го пита за всичко по тази кола.

А ЧЕСТИТ!!!!

ПП. Ако ти омръзне - Божко Фанатика има интерес. Ще го отнесе като куцо пиле домат. Таман в тяхното семейство ще станат два
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

аааа не....не си го давам! ще си му оправя косурите с моята диплома за компютърен инжинер отсъдих че става след като го мернах 5 минути на канала

Коментар

Аз като го взех и толкова не съм го гледал. Да не говорим за канала.....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Главите ли са спукани че хвърля водата

1500лв щяха да ти стигнат ако колата беше в перфектно състояние и трябваше само да я обслужиш.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

1500лв щяха да ти стигнат ако колата беше в перфектно състояние и трябваше само да я обслужиш.
              Стига, бе, Пламене.... От какъв зор да е спукала главите? Нещо по-лесно от рода на термостат/капачки не можа ли да предположиш?

Коментар

Ами не се сещам за друга причина да хвърля водата.

Нивото в разширителния съд, пада ли под минимума.

Коментар

Ами не се сещам за друга причина да хвърля водата.

Нивото в разширителния съд, пада ли под минимума.
                  Нъц.... Последно при проба, напънахме го до 4 000 оборота, колега искал да види как работи кик-дауна про 60км/час, та тогава изтече към половин литър антифриз.... Обаче в нивото казанчето не е мръднало.....

Какво е правил по пътя от Варна нататък - той да каже....

Коментар

вода хвырля от капачката на радиатора...и то само понякога..да го мыча ли с друга капачка ?
                    до софия за 500км водата не е мрыднала..но на 2-3 пыти фырля по 200-400 грама вода след градско каране

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                      вода хвырля от капачката на радиатора...и то само понякога..да го мыча ли с друга капачка ?
                      до софия за 500км водата не е мрыднала..но на 2-3 пыти фырля по 200-400 грама вода след градско каране
                      това ти е най-лесния и бърз вариант...
                      на мен ми хвърляше вода заради скъсана гарнитура на главите... дано да е малкото зло!

Коментар

А да ти е честит , лесно да си го оправиш че после със здраве да го караш .
                        Този за асвалт ли ще го гласиш или ще хваща по пътя на самураиката ?

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
                          А да ти е честит , лесно да си го оправиш че после със здраве да го караш .
                          Този за асвалт ли ще го гласиш или ще хваща по пътя на самураиката ?
                          мерси павле
                          за сега ще е за асвалт ....пък гуми най лесно се слагат ако размисля

Коментар

Здравей колега да ти е честито новото возило за напред повече газ и по малко ремонти вече е време да смениш снимката на профила...пусни някоя снимка да го видиме новия бебевоз
                            [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от Цанко Велков Преглед на мнение
                              ...пусни някоя снимка да го видиме новия бебевоз
                              Ето една от обявата.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X