Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2 :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    Я дай сметките.......
    ти още малко ще поискаш и по еконт да ти пратя счупените части а?!
    Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

АЗ искам ТИ да почнеш да казваш истината...... Купил си джип за 4 и нещо иляди лева, казваш че дотук си дал още толкова. ДАВАЙ СМЕТКИТЕ.

Да не говорим, че още не си сигурен какво точно му има на автомата...... С раздатката се е видяло че си (постъпил неоптимално). Не ме карай да ти вадя цитати.
      Последно редактирано от Ясен; 11-07-10, 22:00. Причина: цензура
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Е то това и няма как да стане, все нещо излиза с тая марка....
        Твърде преувеличено, според мен. Интересно ми е, колко Jeep-а, си ползвал, за да имаш пряко наблюдение и да направиш подобно заключение? За богатия ти опит с японските марки знаем. Там, вероятно "нищо не излиза", та затова, сервизи и магазини за авточасти - няма.

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
        е вие пък ги изкарахте големи боклуци....а то всичко от поддръжка зависи...
        И от начина на употреба.

ти още малко ще поискаш и по еконт да ти пратя счупените части а?!
        Хайде, да не започваме отново с нещата, които уж вече приключиха.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Що така бре аз съм доволен от джипа .
          Карам го почти година или 25 000 км.
          Чупи се само в гората ама там карам и не жаля после оправям, ще изброя кво съм чупил .
          Преден носач долен - изкривих го при удар в пън.
          Капака на задния диференциал криви се и протича два пъти .
          Протече задно спирачно цилиндърче .
          Оригиналния теглич се счупи при засядане върху него на един слог при позиция като за изтрелване на ракета и невъзможен заден ход и тогавашната липса на джак и лебедка успя да ми пробие и редервара изтече 40 кила нафта .
          По едно каре на двата кардана бяха ръждиви вътре при иглите и започна да тресе .
          Щангата дето свързва двете предни колела при удар в група дъръвчета и едната ъглова пласмаса на предната броня и малко калника тези щети нанесох при повалянето на 3 дръвчета дебели между 6 и 12 см.
          Падна ми огледалото от предното стъкло на поредица скокове .
          Мотора блокира изкриви 2 мотовилки и разцепи на две една риза от воден удар.
          Смених виското на перката .
          Лагери на алтернатор.
          Скапа се маркуче на излишната нафза .
          Тракторките поокъртиха подкалниците .
          Още като го купих смених двата семеринга на раздатката при карданите на задния кардан пак взе да омаслява .
          Сигурно има и други но сега не се сещам.

Коментар

За ползване не съм, на три пъти за малко да си взема и то само заради кубатурата, но и трите пъти бяха много зле. Да кажем, че на доста съм присъствал на ремонтите много "отблизо". Не искам темата да става "за" и "против", изказвам лично мнение, не ангажирам никой с него!
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Е то това и няма как да стане, все нещо излиза с тая марка....
              Все ми се струва , че изказвания като това си е чисто заяждане.
              Че оризарките са здрави, -здрави са , но и те си имат доста кусури.
              Какво да говорим , че Нисан е по-доброто от прословутите тойоти, но това е вече друга тема.
              Мисля , че такива изказвания е редно да се правят САМО от притежателите на Джийп.
              Не си спомням някой който притежава Джийп да влиза в подфорум Тойота и да прави изявления "колко много кусури имат , как пукат глави , какви са гнилочи, колко са спънати и друсачки и т.н."
              Призовавам към по-сдържано отношение към чуждите марки. /имам в предвид марка която не притежавате , а давате мнение за нея/
              ________________________________________________________________________________________
              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Разбрах! Спирам да давам мнение за марки които не притежавам!

Със здраве.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

ремонт скорости-1500лв, труд кым 900лв , части-700лв, масла мопар 3х4литрах90лв-270лв...за дифовете още не сым купил-тях накрая....остава да оправя климатика компа де си свири и да видя другаде дали ще поддаде...как мислиш ЗЛОЙ...добре ли е?

Коментар

ремонт скорости-1500лв, труд кым 900лв , части-700лв, масла мопар 3х4литрах90лв-270лв...за дифовете още не сым купил-тях накрая....остава да оправя климатика компа де си свири и да видя другаде дали ще поддаде...как мислиш ЗЛОЙ...добре ли е?
                    Колега, то ако искаш евтина поддръжка си купуваш Витара
                    Откакто започнах новия проект VW T-3 Syncro, до тук минах 10к ама не се оплаквам, имам си план и го следвам.Знам че крайния резултат си заслужава и стискам зъби
                    Само още няколко хилядарки, след това каране и от време на време в бокса
                    От дългогодишната ми практика с автомобили по болезнения начин съм установил че вземеш ли нещо евтино, то това задължително води до по-високи разходи в последствие от закупуването на един запазен екземпляр на първоначално по-висока цена.Важното е да успееш да преглътнеш първоначалната цена
                    Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 11-07-10, 23:02.
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

мина времето, когато се оплаквах....ама тоя човек само ми бырка нарочно някыде...сега само си споделям как вырви ремонта по перфектната джипка

Коментар

мина времето, когато се оплаквах....ама тоя човек само ми бырка нарочно някыде...сега само си споделям как вырви ремонта по перфектната джипка
                        Както обичам да казвам, само "Напред и нагоре"
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Борчев, още не си стигнал цената на джипа, ама си правиш устата голяма. Айде нЕма нужда. Нито сме на пазар, нито сме в детската градина.....
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                            Колега, то ако искаш евтина поддръжка си купуваш Витара
                            Здравейте.
                            Изчетох с интерес дискусиите относно покупко-продажбата на джипа и последвалите проблеми.
                            Колега Тодоров, тук изобщо не става дума за евтина поддръжка. Частите за автомобилите са скъпи, пък какво остава за тези с пълноприводно задвижване.
                            Темата освен интересна, е и много, много тъжна. Тя онагледява шопската народната мъдрост: "Я не сакам мене да е добре, а Вуте да е зле". Темата е тъжна, защото показва, че човешките отношения (поне в България) не могат да се градят на нормалното доверие. Особено при покупко-продажба на автомобил, където има разместване на материални блага. Коментари, подобни на "Ти какво очакваш от 16-годишна кола?", "Какво искаш за тази смешна цена?" и пр. са неуместни. Купувачът може да очаква единствено автомобил в състояние, годно за нормална експлоатация. Без скрити недостатъци, които да доведат до невъзможност за употреба. Цената в никакъв случай не е основен критерий за състоянието на автомобила. Може да си платил 20,000 лв. (дори и повече), но да се окаже, че автомобилът има скрити дефекти. (Как ви се струва - оказва се, че автомобилът е претърпял ПТП, а оттам - два компютъра за около 3000,00 лв., радиатор за 1800,00 лв., разходи за труд по ремонта, нерви, които не могат да се оценят в пари?). Друг смущаващ факт е, защо продавача е решил да се раздели с нормално функциониращото си возило едва два месеца, след като го е придобил? Дали не е установил дефекти, за отстраняването на които са необходими значителни средства? Разбира се, това е само предположение, трудно доказуемо, което би ни разкрило мотивите за продажбата.
                            За мене продавачът в случая е некоректен, използвал е незнанието на купувача и е продал автомобила с дефекти. И още нещо - в някои "бели" държави за такава постъпка от страна на некоректния продавач, законът предвижда наказание лишаване от свобода.
                            Поздрави
                            Jeep Cherokee, 2.8 CRD Wild Dream Edition
                            Nissan Almera N16 2.2 DI
                            LZ1MAS

Коментар

... масла мопар 3х4литрах90лв-270лв ...
                              Къде ги намери тези масла по 90 лв литъра?!? ATF+4 беше по 35-36 лв/л и то, ако взимаш от 1-литровите опаковки. За 4-литровите туби цената на литър е доста по-ниска.

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                              Все ми се струва , че изказвания като това си е чисто заяждане.
                              ...
                              Мисля , че такива изказвания е редно да се правят САМО от притежателите на Джийп.
                              Не си спомням някой който притежава Джийп да влиза в подфорум Тойота и да прави изявления "колко много кусури имат , как пукат глави , какви са гнилочи, колко са спънати и друсачки и т.н."
                              Призовавам към по-сдържано отношение към чуждите марки. /имам в предвид марка която не притежавате , а давате мнение за нея/
                              Аз пък призовавам за по-малко "местен патриотизъм". Човек може да има достатъчно добър поглед върху дадена марка или модел и без непременно да притежава такъв автомобил.

А дали Jeep се трошат по-лесно ще го установя опитно, от първа ръка. Лошото е, че като караме коли на старо картинката твърде често силно се изкривява от мърляшка експлоатация от предишни собственици.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

На мен пък ми се вижда малко множко ремонта на скоростната кутия, 900лв за труд та те да не са ремонтирали совалка бре.......аре части 700лв може нали идват от америка все пак е оттатък океана пък и надценките на търговците са доста солени......минимум 100 %...та така.. И пак не се връзва, че колкото е джипа още толкова за ремонт, а все пак джипката е купена почти за без пари, за този клас джип ..все пак 5.2 ...
                                Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X