Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2 :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: размисли по ремонт на автомат на гранд 5.2, 94-та

Имаше една тема в която колегата сам си прави автомата. Може да я разгледаш - http://www.offroad-bulgaria.com/show...9C%D0%98%D0%9D
    Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
      Имаше една тема в която колегата сам си прави автомата. Може да я разгледаш - http://www.offroad-bulgaria.com/show...9C%D0%98%D0%9D
      благодаря-изчел съм целия джийп раздел от-до
      Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Жалко е колега получилото се!Сега вместо да се радваш на колицата се чудиш как по-малко да ти побелее главата!И занапред бъди подозрителен към ниски цени и лесно сваляне на цената!!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Борчев няма кво да се цупиш, никой няма как да знае какво ще се счупи по колата преди това да се случи. Видял си я на място тествал си я и си я платил. Ако Злой ти беше отказал този тест това е повод за сърдене, но като знам това не е така. Виж ако не си знаел как да провериш автомата и раздатката това не е проблем на продавача. Отделно на това ти какво очакваше? Гранд за 4600 лв. с 4 допълнителни джанти и с газов инжекцион който струва 1500 лв. да е без нито един проблем? наивно е ако си мислил така....
          Най-добре си ремонтирай твоя автомат, прегарялия ще е по-зле. Поне така ще знаеш че всичко по СК и РК е наред. Отвори го да видиш какво ти трябва и си поръчай само тия части, така ще е най-евтино. Аз бих поръчал цял ремонтен комплект ма излиза повечко пари....

П.С. 2000 лв. за ремонт на СК е безумие, ако ще и лично Крайслер да го прави....
          no signature no problems

Коментар

колега fanaic има тема в която ще опиша всичко най подробно....нека тогава съдим кой крив кой прав, но те уверявам че има дооооста работи които хич не оправдават злой ако ще и за 1000лв да ми я е дал....а това е най малкото че ме прати без гражданска отговорност и преглед да пропътувам цяла българия....и знам че е тъпо че не съм прегледал документите, но просто разчитах, че като е колега от форума и е написал че всичко е платено до края на 2010 най малкото това е истината....пак казвам за всичко аз съм си за ***-не че се доверявам на човек от форума, който ми каза през ноща че е ден и му се доверих! ....и пак казвам...тук не става дума за пари а за отношение и за това как може да пиеш студена вода дори и от потребител с толко много мнения че и модератор на всичкото отгоре....

Коментар

Айде да си ритаме по кокалчета в една тема. Става ли? Че ставам разноглед..... Сега да не се окаже че колата е бяла на цвят, че при тези проблеми с очите......
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колега FANATIC цената на една кола дори смешна да е не бива да е тема за това като е описана като безпроблемна.
                Колегата борчев с който съм добър приятел след като я купи се чухме няколко часа след това като още патуваше и по това време ми каза че патува бавно заради лагер на главина.
                След пристигане в София и след лъжлив преглет в сервиз на Ем-комплект го излъгват че има проблем с раздатката като той копува здрава която АЗ лично сменям на неговия джип като разликата е никаква.
                Единственото което не казва миро е че според мен двигателя си работи перфектно.Може да има малка настойка на инжекциона но е нещо дребно.
                Моето мнение е че не върви на името на колегата Злой ако найстина не е поискал да отиде до еди кой си сервиз само заради това че има задръстване.Не е сериозно.
                Аз лично за колега от форума за услуга може и 200км да мина.Не е сериозно.
                Та въпроса ми е като всички който говорят и познават колите как разбират на кола фул-тайм че шум който излиза под колата е от главина като са вътре в колата?Явно нямаме нужда от сервизи.

След това мое мнение моля нито една от двете страни да не се засяга.Това съм видял в колата и това съм описал.
                За мен лично ремонта ще излезне почти колкото покупката!
                Казвате счупило се след продажбата
                Това да не е катастрофа или нещо подобно бре.Ако е било счупено ще се счупи отново.Ако не е поддържано както трябва ще се счупи.
                Късмет е че не се счупило повреме на продажбата да видим как ще реагират двете страни!
                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                  Колега FANATIC цената на една кола дори смешна да е не бива да е тема за това като е описана като безпроблемна.
                  Колегата борчев с който съм добър приятел след като я купи се чухме няколко часа след това като още патуваше и по това време ми каза че патува бавно заради лагер на главина.
                  След пристигане в София и след лъжлив преглет в сервиз на Ем-комплект го излъгват че има проблем с раздатката като той копува здрава която АЗ лично сменям на неговия джип като разликата е никаква.
                  Единственото което не казва миро е че според мен двигателя си работи перфектно.Може да има малка настойка на инжекциона но е нещо дребно.
                  Моето мнение е че не върви на името на колегата Злой ако найстина не е поискал да отиде до еди кой си сервиз само заради това че има задръстване.Не е сериозно.
                  Аз лично за колега от форума за услуга може и 200км да мина.Не е сериозно.
                  Та въпроса ми е като всички който говорят и познават колите как разбират на кола фул-тайм че шум който излиза под колата е от главина като са вътре в колата?Явно нямаме нужда от сервизи.

След това мое мнение моля нито една от двете страни да не се засяга.Това съм видял в колата и това съм описал.
                  За мен лично ремонта ще излезне почти колкото покупката!
                  Казвате счупило се след продажбата
                  Това да не е катастрофа или нещо подобно бре.Ако е било счупено ще се счупи отново.Ако не е поддържано както трябва ще се счупи.
                  Късмет е че не се счупило повреме на продажбата да видим как ще реагират двете страни!
                  Абе незнам какво да кажа вече... и 2-те страни като че ли имат вина. Аз лично като ходя да тествам коли 2-ра употреба с автомат изрично питам собственика "може ли да тествам? ма ако се счупи не съм виновен" и след това правя каквото си знам. А именно загрявам автомата ( двигателя ) до работна температура, после 2-та крака на спирачката колата на асфалт и газ до ламарината на директна. Повярвай ми ако има проблем с автомата той ще се прояви на секундата под формата на гръм и трясък съпроводен с хварчащи части. Ако собственика откаже всеки по живо по здраво и търся друга кола. Ситуацията е че един неразбрал друг премълчал и сега ще си извадим очите....
                  no signature no problems

Коментар

темата кой крив кой прав приключи....сега остана да оправим колата

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                      темата кой крив кой прав приключи....сега остана да оправим колата
                      Кой крив, кой прав, ще се разберете.
                      Само от любопитство - защо когато автомобила започна да си показва дефектите по пътя, не направи най-логичното нещо според мен, а то е - кръгом и при продавача?
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

От: Некоректни търговци!

Добра вечер на всички.

Дойде время да сложим край на тази грозна история.

Понеже купувача мина през няколко етапа на развитието в тази ситуация, а именно: прибери си колата и върни ми парите, плати ми ремонта/купи ми автоматик, просто поеми част от ремонта на същия, я нека лош модератор - да ми се извини, търся съчувствие, ама само от подбрани хора, абе майната му - ще я оправям..... А самата кола от тотална кочина без здраво място по нея, в кола със здрава/погрешно сменена раздатка, и от тотално сдухан мотор - в такъв, който просто се нуждае от настройките на газов инжекцион. Е верно остава висящ въпроса с автомата, който си тръгнал напълно здрав от Варна, обаче пристигнал в София поради непонятни причини с непонятни повреди, и все още не се знае по чия вина. Та....

СЪЖАЛЯВАМ, че се забърках в тази сапунка поради грешната си приценка относно личностните характеристики на въпросния купувач. Като гледаш - нормален мъж, идва на "доверие"/след доста совалки и огледи от трети лица/ да си купи кола с куфар инструменти, ногти не лакира, коса не боядисва - нищо подозрително. И ...................................................................................................................................................... .................... Да заради тази сгрешена приценка - за ебание съм.

СЪЖАЛЯВАМ, че тази история пряко или косвено хвърлила съмнения върху корректността на модераторския състав.

СЪЖАЛЯВАМ, че тази история създала ненужни пречки на бизнеса на някои от участниците тук, най-вече в съвременните доста тежки за бизнеса условия.

СЪЖАЛЯВАМ, че се наложи да променя личното си мнение за някои хора тук. Е и РАДВАМ се поради същата причина.

СЪЖАЛЯВАМ, че изобщо помрачих атмосферата на всеобщото доверие в този форум.

Поради горизброените причини бих искал да ПОМОЛЯ г-н Петров, с най-искреното ми уважение, да ме извади от модераторския състав, дали завинаги, дали временно, докато трае сапунката. Да не уронвам повече престижа на господа и дами от модераторския и административния състав. Като и да не оказвам някакво влияние с моето присътсвие върху решенията на същия този състав.

И НАСТОЯВАМ на своя ред да получа извинения от г-н Борчев, поради уронване на престижа ми и опетняване на доброто ми име в този форум.
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Давам дума че ако разходите по докарване на състояние близко до посоченото в обявата от теб не надхвърлят 2000лв , които са доста повече от 300-те лева за смяна на масла аз ще се извиня публично както и ще помоля ако има вариант да се изтрият всички негативни мнения за теб....В противен случай не мисля че е ти дължа каквото и да е било извинение г-н Злой...

Коментар

Лекота, с която смени здравата раздатка, ме кара да мисля, че какъвто бюджет и да имаш - няма да се побереш в него.....

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                              Със старата раздатка, джипа спираше ли при пълен завой? Сега с новата пак ли е така?

Двигателя изхвърля ли вода когато се кара на високи обороти?

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                                Със старата раздатка, джипа спираше ли при пълен завой? Сега с новата пак ли е така?

Двигателя изхвърля ли вода когато се кара на високи обороти?
                                Раздатката му беше перфектна.Даже може би по -хубава от новата.

Аз имам един друг въпрос.
                                Как може хора който се мислят за майстори в даден сервиз както каза БОРЧЕВ а имено Ем-Комплект с едно вдигане на кола Фул-тайм и при шум който идвата "отдоло" както са му казали да са 100% сигорни че е раздатка?
                                Сигорен съм че за пръв път виждат такава кола и не са наясно с принципа и на работа.
                                Относно ремонта на скорости той ме помоли да ги оправим но мойте познания над автоматика са като Приказка за лека нощ немога да поема отговорност за ремонта.
                                Обяснено му е каде да отиде при кого.Там вече ще му кажат какво и колко ще му струва.
                                Вода не видях в този момент да изхвърля.
                                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X