Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2 :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2

и все пак сме в българия....лошото е че един я прави друг я сваля/качва и няма да помогне нищо.....пак ще трябва да си се цака..
    Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

проблема може и да ти е от компютъра или от някое управление, това че казваш че електрониката ти е аут пак ме навява само на тази мисъл, хората може да са ти отремонтирали скоростната кутия правилно, но да не са били достатъчно компетентни за електрониката по нея, на 93 и тези години незнам как е, но на по новите скоростните кутии се обучават наново след ремонти
      другото е, че както стана ясно за всички по тази кола нищо не е пипано от предишният собственик, незнаеш къде какво е сменяно, изхвърляно, побългарявано и т.н., коледната елха по таблото може и да е била доста по - голяма, но да са гасени лампи умишлено, което ти без компютър няма как да си могъл да разбереш тогава и да не знаеш за всички неработещи системи
      зарежи всички ремонти по агрегати и т.н., първо си оправи всичко по компютрите и управленията по колата, иначе постоянно ще се въртиш в един омагюсан кръг, свързан с много пари и нерви

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
        ... с лифт 2" с подложки...
        Като стигнеш до там, имам подложки.
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

изкара 100км след ремонта и то нямаше такъв кеф...за тез 100км електрониката не може да е оглупяла....по целия джип има це-ка ключета неизвестно от къде и накъде и някой жичкаджия ще се изприщи ако му я закарам...тамън и двд и телевизии музики му накичих и той така да направи...ще ходя в църква да паля свещ май

Коментар

Има ли 5.2 с тази кутия? Не съм наясно, но на 5.2 не е ли 44 RE и 46 ....(не знам как точно беше)! Но по въпроса аз съм с 4.0 с 42 RE и имам ядове и разправии, ще ми кажеш ли откъде я взе тази информация?

Коментар

може ли жокер как се маха кик дауна....че при мерцедеса беше лесно под педала, но днес се дзверих и под педала не видях нищо
              ....че да може да спасим сервиза утре

Коментар

изкара 100км след ремонта и то нямаше такъв кеф...за тез 100км електрониката не може да е оглупяла....по целия джип има це-ка ключета неизвестно от къде и накъде и някой жичкаджия ще се изприщи ако му я закарам...тамън и двд и телевизии музики му накичих и той така да направи...ще ходя в църква да паля свещ май
                Махай всички простотии! Ако трябва, разглоби салона и вдигни мокета, за да се възстанови напълно заводската инсталация. Вероятността някой пишман електричар да е оср.ал ел.инсталацията е огромна и за това да ти играе тия номера. Провери букси, връзки и т.н.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

оказа се затегнат някъв колан...сега го регулирали и е отново разкош за каране но за съжаление до няколко дни отива в мобилето за продажба ..... 10 кила свалих от нерви по този джип

Коментар

оказа се затегнат някъв колан...сега го регулирали и е отново разкош за каране но за съжаление до няколко дни отива в мобилето за продажба ..... 10 кила свалих от нерви по този джип
                    Давам 1500 лв.
                    Борчев недей бе човек. Толкова нерви утрепа още малко остана, не се предавай.
                    no signature no problems

Коментар

Ае маймун, ти ако верно си свалил 10 кг трябва да черпиш )))
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Не е от джипа! Лъже! ЦЕл ден 'рупа домати....
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Свалил е свалил е миналата седмица го видях на живо
                          Георги Танев (0+)
                          Land Rover Discovery 1 300 TDi
                          Land Rover Club Bulgaria
                          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            мани базик станах като асенчо слаб

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
                            Свалил е свалил е миналата седмица го видях на живо
                            ем мушкам от шоколадовите мусове на сенко по 3-4 на ден!!
                            Последно редактирано от borchev; 11-08-10, 12:12.

Коментар

А като проходи малкия, съвем ще зачезнеш!
                              Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                                А като проходи малкия, съвем ще зачезнеш!
                                Чета някаква тъга в поста ти...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X