Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2 :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2

Честито колега , със здраве да го караш Относно ремонтите не се отчайвай , аз когато взех моя беше с твоите проблеми плюс три куршума от упор в главата Трябва ти само съвестен майстор който има опит - в София са доста за разлика от Варна
    Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
    Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

колеги...аз все още не съм се отчаял тотално да знаете.... и приемам всякакви съвети

може ли да набия друга раздатка парт тайм....и какви са опциите че искам по бързичко да си го постегна и да му се радвам
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 12-05-10, 13:57.
      Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

...тези дни ще се сваля раздатка дано не видя много зор че ще ми е за сефте

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
          колеги...аз все още не съм се отчаял тотално да знаете.... и приемам всякакви съвети

може ли да набия друга раздатка парт тайм....и какви са опциите че искам по бързичко да си го постегна и да му се радвам
          V8 Part time с Dana 35 не е особено препоръчнително.
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            V8 Part time с Dana 35 не е особено препоръчнително.
            разбрах...изчетох целия JEEP раздел онази нощ и реших че таз ще се прави или ще се подменя само с друга такава....икономията е майка на мизерията

Коментар

Каква е разликата на раздатките 249 и 249J?

предстои ми смяна на раздатките понеже от сегашната се разнасят ужасяващи звуци....та раздатката която намерих е с означение 249J ...а старата само 249....има ли нещо, което трябва да ме притеснява?

Коментар

От: Каква е разликата на раздатките 249 и 249J?

Отваряна ли е раздатката, за да се вдиди, от къде идат тези страшни звуци..?!! Масло има ли си..?!! Може само веригата да ти е за смяна, или друг чарк...?!! За разликата се обърни към Kinex..

Коментар

раздатката ми е тотал щета....купих джипката със страшно виене и докато си я докарвам от варна виенето се превърна в хрупане метал в метал.....ама ХРУПАНЕ та едва се прибрах до софия....явно вътре е повече от зле положението та ме е страх и да я отворя ...важното е че си набавих работеща със нови семеринги и т.н. ....но въпреки всичко отново ще смена семерингите, гарнитурата и масло за да си вържа гащите занапред
                  но пусто означение не ми е ясно какво е...онзи гранд беше видимо от най луксозните салони с махагони и какво ли не вътре...но пак със старото табло и пак фул тайм....

Коментар

Прочети тук и сам ще си отговориш каде са разликите.http://jeep.avtograd.ru/Liberty/xfer.htm

Коментар

Иначе казано.Обычно все раздаточные коробки компании New Venture (бывшей New Process) имеют идентификационную табличку, которая содержит сведения о номере модели, идентификационном номере (заводском), серийном номере и передаточное число пониженной передачи. Буквы после номера модели обозначают: "AMC" - для автомобилей компании AMC, "J" - для Jeep. “C” - для Chevrolet, “F” - для Ford и “D” - для Dodge.

Коментар

е значи би трябвало да пасне Павле...като я оправя идвам до ботевград да я тествам да знаеш

Коментар

Обади се да направим и една разходка до Мургаш тамън имам страхотен повод да почерпя.

Коментар

и аз имам страхотен повод....но също имам и скорости за ремонт ... май ще трябва да пускам нова тема

Коментар

размисли по ремонт на автомат на гранд 5.2, 94-та

Здравейте отново...тъй като си купих "перфектния" гранд от "колега" от форума се налага да ремонтирам и скоростната кутия, явно влизаща в обслужването на автомобила
                              та...мисълта ми е следната....при положение че вие и хрупа .....хрупането беше в продължение на 100-тина километра разстояние, иначе си превключва с изключение на 3-та скорост, която я има точно 2 секунди и превключва на 4-та...та има ли смисъл да я ремонтирам неговата си скоростна кутия или директно да я заменя с друга работеща....другия варянт е да ремонтирам прегряла скоростна кутия, която мога да купя по евтино....но незнам кой варянт е по за предпочитане...прегрялата не е виела нито хрупала преди това
                              благодаря предварително

Коментар

От: размисли по ремонт на автомат на гранд 5.2, 94-та

Според мен преди да се отвори не може да се прецени точно ...
                                ZJ'96 5.2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X