Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2 :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2

Никига няма да има взаимно задоволство между купувач и продавач, по обясними причини. Затова е правило, че кола не се продава на човек на който държиш.
    Предлагам да оставим "антагонистично" настроените страни да се уточняват помежду си, че нещата отидоха твърде далеч.

Коментар

Първоначално публикуван от mordo Преглед на мнение
      Друг смущаващ факт е, защо продавача е решил да се раздели с нормално функциониращото си возило едва два месеца, след като го е придобил?
      Или не си прочел всичко свързано с този конкретен екземпляр, или не прочете внимателно, или си объркал темите.......
      Колата дойде на бартер, и била нарочена за продажба в същия момент.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Къде ги намери тези масла по 90 лв литъра?!? ATF+4 беше по 35-36 лв/л и то, ако взимаш от 1-литровите опаковки. За 4-литровите туби цената на литър е доста по-ниск
        90лв-4 литра цена от онзи ден от бс , скоростите - 2 туби , в раздатката от 3-тата туба и ще ми остане да си имам

и нека наистина заровим томахавката кой крив, кой прав....бития си е бит .... другия друго му е правено...то има господ де има една приказка и всичко се връща ....джипката ще бъде преведена в състояние годно да си карам детето , колкото и да ми коства това
        Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
          90лв-4 литра цена от онзи ден от бс
          Кога пък успяха да вдигнат толкова цената? В края на април ми взеха 76 лв.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

90 лв. / 4 л. днес ги посетих "БалкОн..."
            34 лв. / 1 л.
            Може би тук е мястото да попитам - нормално ли е да се наложи доливане на ATF + 4 след около 6000 км. пробег ? Няма никакви признаци на теч, ама нивото изглежда спаднало (и това не е само мое мнение) ?
            Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 12-07-10, 10:54. Причина: въпрос
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

криза е

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                Никига няма да има взаимно задоволство между купувач и продавач, по обясними причини. Затова е правило, че кола не се продава на човек на който държиш.
                Предлагам да оставим "антагонистично" настроените страни да се уточняват помежду си, че нещата отидоха твърде далеч.
                Не винаги е така-в прекрасни отношения съм с всички,от които някога съм купувал кола и в още по-прекрасни с тези,които са купили кола от мен,при положение,че никак евтино не съм продавал возилата си!
                Така,че е въпрос на хора,човеци...
                В този ред на мисли се сещам,че все още дължа бутилка уиски на авто-джамбазина,от който купих "магаренцето"-човека каза:няма да съжаляваш,и аз му обещах,ако е така да дойда с уиски!Разбира се не го взех евтино и него!Ще си изпълня обещаното,макар и със закъснение!
                ТакЪви ми ти работи,Андро...!
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

На ZJ 4.0 труд и части за скоростната кутия ми искат 1800 лв. Като това е без сваляне и качване - още 300 лв. и без маслото! И тя стана ...

Коментар

ухаааааа от нощес карам джипка!!!
                    оказа се че и предния диф е за ремонт..... сагата продължава )))) ....ремонта ще е по натам...банкрутирах

Коментар

Здравей. Радвам се, че нещата лека полека се нареждат макар това да ти коства много нерви, пари и т.н. Как разбра, че предния диф е за ремонт и ако наистина е така....дали не е по-добре сега да се направи малък ремонт отколкото след 3 месеца голям?
                      Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

и от него има лек вой засега така ще кара....и без тва отвикнах да карам кола покрай тея "емоции" ....като посъбера някой лев следва лифт ремонт и най вероятно ще го пусна в мобилето ако продължава да ме ядосва....че не бих наредил никой тук...макар че мъките по него са на финала

Коментар

Какво значи да наредиш някой от тук.....ти съвестно си направи всички необходими ремонти. Не си закрепвал възлите с подръчни материали с цел продажба
                          Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

правилно....автоматика сега е като нов, както и е обслужен от всякъде и де що има да се обслужва но леко почвам да съжалявам че не си взех старата ес класа....

Коментар

Отваряй предния диф докато е време. На брат ми на Гранда го отворихме онзи ден и заради некадърните Ямболски майсторчета беше на тоя хал, жулеше брутално и виеше толкова яко че не се чуваше мотора. Смотаняците видели че тече семеринга, развили пиниона свалили семеринга сложили силикон и навили пиниона както дойде. И той се мандахерцаше в короната. Сменихме всички лагери и семеринг и разпорна втулка, контактното петно е като по книжка и сега е невероятна тишина. Лагерите са към 150 лв. всичките. Не си заслужава да чакаш да се строши нещо.
                              no signature no problems

Коментар

засега съм му сърдит....поне докато не си покрия разходите в сервиза за ремонт че съм на лизинг....остават ми 400лв....изплатя ли ги това ще ми е следващата грижа барабар с лифт 2" с подложки...шумът не е много .... едвам се чува, но го има и ще се отстрани до 2 месеца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X