Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2 :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: хайде и от мен едно комби бебевоз V8-5.2

махнах си задното полуразпаднало се гърне, много държах да ми сложат тръба ..... за първи път този гранд да ми достави радост!! звукът е удивителен дано полвече крак тва гърне и да ми потръгне
    Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Почна ли да върви една идея повече?
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

за 200-те метра от нас до гърнеджията ми се стори че повече върви може и да се заблуждавам....амааа звукът е завладяващ

Коментар

Мама му стара и аз трябва да си махна катализатора, но незнам какво да правя с тази ламбда сонда дето е в него . Ще ми светне чек енджин-а !@#!@#!#@
          Сега ми е запушен и мирише и не върви !
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

избуши го катализатора, да ти го свалят и да извадят всичко каквото има в него, остава като празно резонаторно гърне, после ти го монтират пак, но избушен, връзваш ламбда сондата и всичко си е ок, даже и върви повече

Коментар

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
              избуши го катализатора, да ти го свалят и да извадят всичко каквото има в него, остава като празно резонаторно гърне, после ти го монтират пак, но избушен, връзваш ламбда сондата и всичко си е ок, даже и върви повече
              Става! Пробвано е!

Като го избушват внимавай да извадят всичко от вътре!!

Коментар

някой да знае къде могат да ми регулират автоматика....от 2-ра на 3-та има забавяне 10-тина секунди трябва да я държа над 2800 оборота и тогава превключва....понякога го прави тоз проблем, понякога не, днес след като минах 100-тина километра без да спирам пак се появи....всичко "от-до" е отремонтирано по скоростите, с правилното масло е чисто ново 7,9 литра....със сменени филтри и т.н.

Коментар

ПОМОЩ...автоматика вече има само напред и назад....пырва напред и пырва назад....тырся голям пистолет или пушка да се самоубия.....маслото на N си е точно по средата на прычката....

Коментар

Е нали го правиха тоя автомат нейде, гаранция някаква няма ли тоя ремонт?
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                      ПОМОЩ...автоматика вече има само напред и назад....пырва напред и пырва назад...
                      HAS FIRST/REVERSE ONLY (NO 1-2 OR 2-3 UPSHIFT)
                      1. Governor Circuit Electrical Fault -> 1. Test using DRB scan tool and repair as required.
                      2. Valve Body Malfunction. -> 2. Repair stuck 1-2 shift valve or governor plug.
                      3. Front Servo/Kickdown Band Damaged/Burned. -> 3. Repair/replace.
                      Това е за 42RE
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

правиха го...200км изкара .....май някой отгоре ме наказва че не си взех отново мерцедес.....
                        сега почвам да чета какво и що...лошото е че цялата електроника по джипа е аут и борд компютыра работи само понякога....

Коментар

Защо ще четеш? Джамбазов е абсолютно прав за гаранцията. Отиди и питай.....дето се казва пробвай с добро пък ако не стане....вземи си пушката, но я използвай срещу друг а не срещу себе си!
                          Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                            правиха го...200км изкара .....май някой отгоре ме наказва че не си взех отново мерцедес.....
                            сега почвам да чета какво и що...лошото е че цялата електроника по джипа е аут и борд компютыра работи само понякога....
                            селеноидите сменихте ли? виж им кабелите и пистите на самата платка където се закачат.
                            no signature no problems

Коментар

сега попрочетох за тез соленоиди де командвали парада.....кикдауна ме съмнява да е той, понеже не се е налагало досега да го ползвам ...но сега ще ходя да го изскубя и да го отметна

Коментар

ако имаш фактура за ремонта, направо ги нагазвай тези в сервиза......... имаше някаква разпоредба колко е гаранционния срок за ремонт, но в момента не се сещам къде е
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X