Обява

Свий
Няма добавени обяви.

jeep , разход и една алтернатива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: jeep , разход и една алтернатива

Няма невъзможни неща, има само предизвикателства.

Коментар

С най-добри чувства ще отправя критика към скептиците които пишат в темата.

Лично аз бих искал vlado_28 да продължи да публикува тук, но се опасявам, че ще престане да го прави поради усещането му, че не е приет насериозно. Лично аз приемам, меко казано, скептично начинания от типа "от нищо, нещо" или "да излъжем природните принципи" но това не означава, че не искам да следя опитите на другите да го направят.

Аз, а и съветвам всички, не приемам на доверие резултатите от труда на колегата докато не се потвърди от тест проведен по стандарти и от хора с достатъчно теоретични познания. До тогава призовавам всички следящи тази тема да отправят конструктивни забележки, ако имат и ако ги интересува проблема който се дискутира тук.

Предлагам да направим няколко уговорки от сорта:
      "vlado_28 пише каквото си иска (ненарушаващо правилата на Форума), рeзултата се приема само след тест."
      Във връзка с обидата която е отправил към Ясен в пост #103, да приемем, че е бил афектиран и е осъзнал, че не е трябвало да използва обиден епитет. Добре би било да се извини.

Колега vlado_28, продължавай да ни информираш за напредъка си. Не обrъщай внимание на подмятания.
      Иван
      ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Я вижте какво намерих: http://pagesperso-orange.fr/quanthom...PMCPantone.htm

Коментар

Първоначално публикуван от gun Преглед на мнение
          Я вижте какво намерих: http://pagesperso-orange.fr/quanthom...PMCPantone.htm
          Давай направо тук - http://mazeto.net/index.php - хората са се систематизирали.

Коментар

Уважаеми колеги, вярвам на всичко, много Ви вярвам, само съм скептичен, когато трябва да си плащам, за да вярвам. Вярвам че този случай не е такъв. Много обичам да чета научно фантастична литература, но за мой карък, а може би и късмет още не съм видял НЛО. Надявам се, че с нищо не съм засегнал автора на тази тема, но той все не намира време да даде отговор на някои от въпросите ми. Не съм технически грамотен и моля да бъда извинен, ако счетете че въпросите ми са тъпи. Като тези:
            Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            ...

А ауспуха хваща ли скреж?
            Ако ли не от къде се взема тази енергия?
            Разхода не е засечен на буксир или платформа?
            ...
            Но понеже нямам еднозначен отговор ще Ви помоля да задоволите псевдонаучното ми любопитство.

Също ще помоля и други колеги четящи и/или пишещи по темата да ме просветлят.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Давай направо тук - http://mazeto.net/index.php - хората са се систематизирали.
              Я че интерсно

Коментар

такааа, е доживяхме модовете да се обидят от думата мазник , нещо което ми се струва смехотворно и доста преднамерено . Така или иначе няма да го оспорвам , ясно се вижда че и двамата действат по схемата провокация - наказание , нещо което и в комунизма го нямаше... Та , бъдете спокойни = НЯМА повече да пиша в тази тема , НЯМА да ви обяснявам каквото и да било , НЯМА да чета преднамерените ви подмятания и провокации просто защото нямам време да се разправям с подобен тип авторитарно отношение ! Спокойно изтрийте темата , заключете я с 5 катинара и си карайте на бензин цял живот

ПС - до всички , които ми писаха на лични - продължавйате с въпросите и идеите, на всички ще отговарям и показвам докато мога да го правя . просто няма да е тук в тази тема
                rides:
                :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
                :arrow:2005 Yamaha YZ250
                :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
                The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Първоначално публикуван от vlado_28 Преглед на мнение
                  ... НЯМА повече да пиша в тази тема , НЯМА да ви обяснявам каквото и да било , НЯМА да чета преднамерените ви подмятания и провокации просто защото нямам време да се разправям с подобен тип авторитарно отношение !...
                  Щом нещата опряха до тестове, това май беше най-лесния начин за измъкване от ситуацията...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

такааа, е доживяхме модовете да се обидят от думата мазник , нещо което ми се струва смехотворно и доста преднамерено . Така или иначе няма да го оспорвам , ясно се вижда че и двамата действат по схемата провокация - наказание , нещо което и в комунизма го нямаше... Та , бъдете спокойни = НЯМА повече да пиша в тази тема , НЯМА да ви обяснявам каквото и да било , НЯМА да чета преднамерените ви подмятания и провокации просто защото нямам време да се разправям с подобен тип авторитарно отношение ! Спокойно изтрийте темата , заключете я с 5 катинара и си карайте на бензин цял живот

ПС - до всички , които ми писаха на лични - продължавйате с въпросите и идеите, на всички ще отговарям и показвам докато мога да го правя . просто няма да е тук в тази тема
                    Как бе "vlado_28 ", ти ме съсипа!!
                    Направих си колесарче от една четириколка, монтирах и генератор с постоянни магнити. /всичко това да не се черпи енергия от мотора/, поръчах си и теглич!?
                    Ти ме съсипа, а аз се бях приготвил за /и след/ да карам джабе!
                    Погледни си постовете, ти обеша "пред партията и родината" да имаме таз придобивка?!
                    Тя само за рода или благоверни е?!
                    И Асан е хора!!!!

Коментар

Какво се случи точно , газа гърми наистина След няколко малки експлозийки без които няма как да мине теста на маса ,монтирахме генератора при мотора и той утихна невероятно , а отзад мога да дишам директно от гърнето Колата поработи около час в затворено помещение без дори да загрее добре , много съм доволен от първите резултати

И за да пресека всякакви анти изказвания и тем подобни киселини ще кажа 2-3 думи за себе си - започнах този проект с идеята не толкова за експеримент, колкото за серийно вграждане . С коли се занимавам от 15 години , последните 11 изцяло професионално и имам доста опит в турбо конверсии , настройки на всякакви електронни системи произвеждани досега , както всякакви други намеси по едно ДВГ (каквото има да се чопли е изчоплено) . Та подходът ми в този експеримент е изцяло професионален , не толкова хоби, определено знам какво правя и се надявам резултатите да са на ниво
                      Моля да бъда извенен за късното включване, но не се сдържах.
                      Такива твърдения не само че са некомпетентни, но и опасни.
                      При горенето на бензин(който съответно е съставен от въглеводороди) каквато и добавка да му сложиш винаги води до отделянето на опасните за здравето въглероден двуокис, въглероден окис и неизгорели въглеводороди(последните два газа макар и в малки количества са достатъчно опасни).
                      Не мога да разбера как човек занимаващ се от 11 години с коли изцяло професионално ще остави колата да работи час в затворено помещение и ще диша от гърнето.
                      Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

• След като чух от мой познат който е ходил до Австралия да говори с проф. Юл Браун създателя на брауновия газ и който е с български произход гагаузин от накакво село до Варна. Казва че началото на 70 изминал 1600 км. с 4 литра вода в Австралия. От тогава се интересувам от темата и видях че има много експерименти и противоречива информация и на този форум активно се обсъжда: (беинса,инфо)
                        Но там някой каже че успял да осъществи ефективна електролиза и странно замлъква. Дали има нещо скрито или всеки успял се опитва да припечели нещо не знам но според мен бъдещето е в тези технологии.

в смисъл ?? Първо освен , че си модератор , то поне като зрител откъде идва правото ти да задаваш въпроси и да подлагаш на съмнение язвително всичко , което казвам в тази тема ?? Няква по-специална порода човек ли си , умен умен та чак искаш да налееш и на другите по малко

Подобни подмятания ще ги подминавам , но това няма за да е ясна моята позиция спрямо мазниците като тебе.
                        Защо се ядосваш може човека просто да си има бензиностанция или бензиностанции и да се притеснява за бъдещето на бизнеса си
                        Ако караме на вода той какво ще продава
                        Последно редактирано от Ясен; 28-01-10, 14:06.

Коментар

Първоначално публикуван от prp
                          Ако караме на вода той какво ще продава
                          Вода, нас не ни мисли.

Коментар

Първоначално публикуван от prp Преглед на мнение
                            ... Но там някой каже че успял да осъществи ефективна електролиза и странно замлъква...
                            Не е странно, а по-скоро нормално. Или се налага този някой да демонстрира откритието си, а не само да го декларира, а по-редки случаи, когато въпросния някой е убеден в резултата, въпреки липсата на резултат, тогава причината е в липсата на достъп до интернет, в съответните, т.н. клиники...

П.П. Сещам се, как през лятото, изминах с мотоциклета, за един ден около 700 км, само с един литър вода. Беше много горещо и преди да тръгна, изпих половин литър вода, а после, някъде по средата на пътя, от една чешма, изпих още около половин...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              ...
                              П.П. Сещам се, как през лятото, изминах с мотоциклета, за един ден около 700 км, само с един литър вода. Беше много горещо и преди да тръгна, изпих половин литър вода, а после, някъде по средата на пътя, от една чешма, изпих още около половин...
                              Аз пия бира в тези случаи, но защо спестяваш разхода на кИбапчета за този маршрут.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                                Аз пия бира в тези случаи, но защо спестяваш разхода на кИбапчета за този маршрут.
                                Щото заредих с пържолки, но след трипа, та не се брои.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X