Обява
Свий
Няма добавени обяви.
jeep , разход и една алтернатива
Свий
X
-
До: jeep , разход и една алтернатива
Тия дни чух едно момче да говори за негов приятел, който карал с някаква водородна клетка и свалял разхода на бензина от 9 на 4-5 литра. Но не остана време да разпитам. Като го видя този уикенд ще го разпитам подробно.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеТия дни чух едно момче да говори за негов приятел...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеНай на края проверена, достоверна информация!Проверена и достоверна ще бъде като видя на момчето колата. Само споделих, че и тук някой прави някакви експерименти.
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеПроверена и достоверна ще бъде като видя на момчето колата. Само споделих, че и тук някой прави някакви експерименти.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
От: jeep , разход и една алтернатива
А нищо последното, което чух преди 10 дена беше че софийска фирма продава (оксиводородни) клетки по 240 лв. На двигател с разход 20 литра газ сваляли 4 литра от разхода. Попитах аз къде да видя така направена кола и да я пробвам, но нямали в момента, трябвало да търсят клиенти на които са я инсталирали че дам и я покажат. Ам ако съм обичал да настъпвам нямало да усетя разлика в разхода, само в увеличената мощност.
Та досега не съм видял такава работеща система. Ако има такава, досега да съм сложил на грандаИнтересното е че в случая ми излязоха с номера: на всички нови американски автомобили се слага такава клетка, затова разходите им били малки за кубиците.
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение...Интересното е че в случая ми излязоха с номера: на всички нови американски автомобили се слага такава клетка, затова разходите им били малки за кубиците.
Що не ги питаш, кои точно (марка, модел) са тия новите "всички" американски коли?О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Защото не виждма смисъл да ги питам. "Той досегашния дистрибутор за Варна се качвал на кораб, друг щял да продава, ама не се знаело кой, но ако много искам ще ме уредят някак". Какво да кажа след кат онаправих горе-долу правдопоподобен цитат. Всичко е да излъжат някого. Ама не са баш познали да съм аз шарана.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Значи....
Опре ли се до демонстрация и замерване, както винаги всички се омитат. И тъпото е, че с разни псевдо разработки обяснени на алхимичен език се насажда мнението за повсеместна шарлатания.
Мисля, че много от сайтовете за безплатна енергия си се спонсорират от енергийната "мафия". И целят точно това. Да отказват хората от идеите за по-евтини начини на добиване на енергия.
Ама че мисъл извадих..
Приятен ден на всичкиWJ 4.7 Limited
0889 70 70 42
Коментар
-
Тя мисълта ти е сравнително правилна, някой бута да се твори в определени насоки, за да не вземе случайно някой експериментатор да удари кьоравотоКато свърши петрола, ще ни продават електрически коли, водата ще стане гориво, когато стане кът на планетата.
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
То май проблема е друг.. В момента петрола могат да го продават. Имат си механизми, пазар.. Докато не измислят как да обвият продукта в луксозна опаковка и да ти вземат парите нама как да се замени нефта.WJ 4.7 Limited
0889 70 70 42
Коментар
-
Тук в Бг, през определен период от време се появява някой имитатор на Николаус Ото, някой трегер, махленско гуру на инженерната мисъл който използвайки мощни термини от ядрената физика важно "споделя" че почти е патентовал двг с водородна клетка, която в комбинация с магнити и чесън на прах кара голямата и лоша кола да харчи като СмартИзвинете ме за спама но не се сдържах
Истинският учен и изобретател никога не мисли първо за материалната страна, примери много. Ето една алтернатива http://vbox7.com/play:94ff7117&al=1&vid=4122313 за съжаление почти скопена
Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
Желязото се кове докато ...се закове...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнениеТИстинският учен и изобретател никога не мисли първо за материалната страна
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар