Обява

Свий
Няма добавени обяви.

jeep , разход и една алтернатива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: jeep , разход и една алтернатива

Абе и аз имам един "чайник" ама на бенз. и газ май файда няма. Иначе видимо в "аквариума" видимо доста бълбука. А какво прави в цилиндрите идея нямам :-))

Коментар

Днес направих едно засичане с този Браун газ ;-)
      Теста беше на газ + браун газ. Разхода със и без включен бълбукатор е един и същ 12.01л/100км по един и същи маршрут извън града. Само по борд комп. ми показва завишен разход (при включен бълбукатор) с 2-300гр. от действителния.
      Скоро теста ще го направя и на бензин ;-)

Коментар

Е хубаво де, ние ли сме последните ......., които не карат на "горивото на бъдещето" :-(
        Заспа темата, а всички започнаха да карат на вода:
        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=977924

Коментар

Е, никъде не пише, че на 24 часа им е забранено да публикуват карикатури.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            Е, никъде не пише, че на 24 часа им е забранено да публикуват карикатури.
            ...еле па политически, нали са вестник.

Коментар

Опалянкааааа
              http://vbox7.com/play:f5c5c51cd9
              http://vbox7.com/play:f6d019b7
              http://vbox7.com/play:1288813ffd
              http://vbox7.com/play:e12d6a40e7
              Последно редактирано от 887504600; 02-04-12, 22:23.

Коментар

Гледах клиповете и не разбрах дали наистина някй се е хванал да замери колко енергия се влага за да се разложи толкова вода, така че енергията отделена от "брауновия" газ да стопли някакво кол-во вода. Т.Е. има ли КПД над 100%?

До тук колко икономия е дал бълбукатора на Вашия автомобил? А ако не е дал-защо, какви са грешките в него?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

От един сайт за продажба на подобни бълбукатори (няма да го пиша кой е, заради реклама) пише:
                  -"Минималната основа за реализиране на икономия е 1 литър за минута HHO газ."

Моя Бълбукатор който го имам бях го мерил колко газ прави за 1мин. Ами със зор 500грама, а ми го продадоха уж за камион до 5000кубика.
                  Много лъжат еййййй......
                  -"Гори със скорост 10 пъти по-голяма (310 см. в секунда) от тази на бензиновата гориво-въздушна смес, което от своя страна причинява по-пълното й изгаряне в цилиндрите. Това е причина за увеличаването на мощността и икономията на гориво. Този газ НЕ Е заместител на горивото в определен процент, а само катализатор на горенето."

Едит:
                  Има и още изненади:
                  -
                  ВАЖНО:
                  нно системите са предназначени само за автомобили с бензин или дизел!
                  Не се постига желаната икономия при автомобили с газови уредби или газови инжекциони!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО:
                  МНОГОИСКРОВО
                  ПЛАЗМЕНО ЗАПАЛВАНЕ - решението за автомобили с газови уредби!
                  Последно редактирано от 887504600; 03-04-12, 19:43.

Коментар

http:// www. ehybridcar. eu/

Имам двойка по физика и не разбирам 90% от това което сте изпонаписали но бих искал да допълня че ако говорите за тия от сайта по-горе, на собственика на челото му пише "измамник". За съжаление ми се случва да го виждам от време на време.

Пиша от анонимен акаунт защото мога да се въвлеча в интрига.

Триите го тоя акаунт но оставете отговора ми защото ми е писнало да живея в държава пълна с измама. Дано съм спестил на някого 400-500лв.
                    Последно редактирано от Чавдар (V93); 30-04-12, 20:24. Причина: Линк

Коментар

Първоначално публикуван от anonimen3 Преглед на мнение
                      ...

Имам двойка по физика и не разбирам 90% от това което сте изпонаписали но бих искал да допълня че ако говорите за тия от сайта по-горе, на собственика на челото му пише "измамник". За съжаление ми се случва да го виждам от време на време.

Пиша от анонимен акаунт защото мога да се въвлеча в интрига.

Триите го тоя акаунт но оставете отговора ми защото ми е писнало да живея в държава пълна с измама. Дано съм спестил на някого 400-500лв.
                      А по български колко имаш?Не се заяждам,добронамерен си
                      Последно редактирано от Чавдар (V93); 30-04-12, 20:24.
                      Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

• Дано всеки който се е решил на подобна покупка прочете темата, няма да му навреди

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                          Чайника баца та пушек се вдига... Смъкна разхода с 2 литра на един дизелов бус, но сметката не излиза ( според мен ) защото за да е ефективен си трябва материали за около 600 лв. И има още доста въпросителни. Ще напиша много подробности скоро, защото до края на годината ще е врътнал около 50 000 км. И тогава може да се направи реална равносметка дали има далавера или не. Чайника е собствено производство, един приятел до сега е направил 5 само за неговите коли. Аз чакам резултати след реален няколко хиляден пробег.
                          Пълни са ми очите със сълзи. Цял ден чета темата, а и в други форуми хвърлям око по въпроса и честно не съм се смял от много време така.
                          Та да попитам за онзи бус от цитат - какво стана? След 2...3г трябва много гориво да е спестил или ?

Коментар

Какъв е проблема ако "рибата" сама си хване линията и налапа куката. Ако иска и да си "засече" сама. За мен е важно "риболовеца" да си плаща изрядно налозите. Тогава ще има и за пътища и за градинки...
                            Иван
                            ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X