Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по джипа днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих по джипа днес?

Аз моя го сцепих от каране,но в петък ще му сменявам задно гърне и нова позиция на бензинова помпа!Абе много обичам всичко да е 6,но все нещо не ми харесва!Професионално изкривяване явно-автомеханик ,няма бивш, няма настоящ,това е клетва завинаги и така от 12 години!
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

аз смених днес маслото на диференциалите. Сложих му 75 в 140 за ЛСД Кастрол 41лв литъра. Термостат също 45лв. При затягане на "капака" на тялото в което слиза термостата счупих капачето, което е захванато с 4 болта и от него излиза маркуча към радиатора. Мислих доста и мисля да си врътна нов на струга, само външната форма няма да мога да спазя.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Днес: проверка на свещи,боядисване на гърнета,корекция на ролбар и повдигане,смяна на акумулаторни клеми.
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Колега как проверяваш свещите? Дизел ли е?
          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Наложи ми се днес да източа малко бензин от WJ–я. Някой справял ли се е с такава задача?...аз не успях. Неможах да достигна бензина с маркуча. Някакъв защитен клапан ли има...какво ли...не ще и това е. Нека сподели някой ако го е правил.
            Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
            0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Смених си гумите с General Tire GRABBER UHP
              Ширина: 235Височина: 70Диаметър: 16Индекс: 106HМарка: General TireСезон: летни гумиЦена:188 лв.
              Последно редактирано от acsel; 08-04-12, 19:47.

Коментар

Преработих инсталацията (фарове, стопове, мигачи) на YJ да отговаря на изискванията на ЕС.
                Няма вече ... сега какво ще правим с тези червени мигачи?...
                YJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
                XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
                WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
                KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)

Коментар

Бях при Димата и Дедо и сменихме маслото на предния диф с 75w140, като сложихме една добавка на STP за диференциали и зъбни колела, и шума от лагера на пиньона намаля, но не значително. Изглежда предишния собственик е слагал 75w90 или нещо различно от 140 и има черни петна от изпечено масло вътре по стените, но като цяло всички зъбни колела са добре, без излишно износване!
                  R 727cc BB KIT
                  ZJ V8
                  WK2 V6

Коментар

Днес направих грандиозна манипулация-намазах кожата на седалките с кремче.ТТ данни-за лице,краставичен,български, с неизвестне срок на годност.Ще докладвам резултата,като попие.Четвърта година при мен , не му се е случвало на джипа такова нещо.Цел-кожа тип бебешко дупе.

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
                      Бях при Димата и Дедо и сменихме маслото на предния диф с 75w140, като сложихме една добавка на STP за диференциали и зъбни колела, и шума от лагера на пиньона намаля, но не значително. Изглежда предишния собственик е слагал 75w90 или нещо различно от 140 и има черни петна от изпечено масло вътре по стените, но като цяло всички зъбни колела са добре, без излишно износване!
                      Координати на Димата и Дедо? Споделете! Не пазете добрите майстори само за себе си...

Коментар

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
                        .....Цел-кожа тип бебешко дупе.
                        "Ти си рокер, к'во ти пука...." ела да лочим кафе и да ти разкажа вица по въпроса

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                        Координати ......
                        Пост #171 от темата "При дядо Владо", за визуална ориентация - по телефона
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
                          Днес направих грандиозна манипулация-намазах кожата на седалките с кремче.ТТ данни-за лице,краставичен,български, с неизвестне срок на годност.Ще докладвам резултата,като попие.Четвърта година при мен , не му се е случвало на джипа такова нещо.Цел-кожа тип бебешко дупе.
                          Краставичния крем има леко избелващ ефект, ако има екстракт краставица вътре, да не ти избелеят седалките
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120420_164914.jpg
Прегледи:1
Размер:109.4 КБ
ID:5367191

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                              [ATTACH=CONFIG]442807[/ATTACH]
                              ......."Лилето" е синя,да не купи "Пожарната" ....
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                                ......."Лилето" е синя,да не купи "Пожарната" ....
                                А,не,пожарната си е все още моя и не се продава!!!
                                Вчера се сдоби с 31/10,5/15 BFG AT но ще трябва да се повдигне още малко и да се сложат по широки фланци вероятно,че гумите опират лекинко в носачите и в подкалника при мах. навит волан
                                Cherokee WJ 4.0L- NP242
                                Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X