Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по джипа днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво направих по джипа днес?

Здравеите отново какви ги надробих днес при една разходка малко с повече газ и предната полуока вече е няма утре на магазина за нова говоря за предна дясна заедно с карето за чероке 2.1тд нещо взе да ми писва от тези американци
    http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
    0896415228

Коментар

Не само на тебе, и не само от американците.

Коментар

Първоначално публикуван от галин георгиев Преглед на мнение
        Здравеите отново какви ги надробих днес при една разходка малко с повече газ и предната полуока вече е няма утре на магазина за нова говоря за предна дясна заедно с карето за чероке 2.1тд нещо взе да ми писва от тези американци
        Американците не са виновни!!
        "Не стреляйте по пианиста"
        Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

[QUOTE=Krelion;660158]Американците не са виновни!!
          как мислиш днес се разходих да си намеря полуоска предна но щастието е пълно строши се и задния диф без преден и вече без заден мост ме тегли една ладичка предлагат ми заден мост от шеви блеизер и що го цопна пък ще видим вече ми писна от тези дифове
          0896415228

Коментар

[ предлагат ми заден мост от шеви блеизер и що го цопна пък ще видим .....
            Забрави !!!! виж си предавателните числа на предния и задния диференциал и тогава плащай Ако сложиш с различни предавателни числа, директно падаш в музиката тогава колата ще се бори освен с теб и сама със себе си и резултата е ясен
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

[quote=галин георгиев;660766]
              Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
              Американците не са виновни!!
              как мислиш днес се разходих да си намеря полуоска предна но щастието е пълно строши се и задния диф без преден и вече без заден мост ме тегли една ладичка предлагат ми заден мост от шеви блеизер и що го цопна пък ще видим вече ми писна от тези дифове
              Можеш да купиш мостове ако искаш и от Беларус, само ги купувай в комплект, и да е от една кола, и да е сигурно това нещо...... Че после ще псуваш на раздатки........
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

разбрах че си от варна на моргата до владислав има комплект кутия и здатка за 2.1 може и да има и диф провери

Коментар

Здравейте. И аз наскоро взех патрол GR 2.8TD 91г. Изумен съм от възможностите му, но мисля че имам сериозен проблем. Незнам дали тук трябва да споделя и да попитам за мнение, предварително се извинявам. Появи се странно "стържене" в скоростната кутия на 3-та и 5-та скорост. Какво може да е, сериозно ли е и цялата кутия ли трябва да сменя?

Коментар

свалихме целия мост и се оказа че се е строшил единия от лагерите на дифа нама никакви видими щети но ще видя какви ще са лагарите и от каде ще ги взема а номера на дифа немога да го разбера пише дана 35 и 35ц и някакви други числа аз за предавателното число просто си нямам идея каде и какво трябва да гледам лека и безаварйна с пожелание за много кал
                    0896415228

Коментар

Първоначално публикуван от just_m Преглед на мнение
                      Здравейте. И аз наскоро взех патрол GR 2.8TD 91г. Изумен съм от възможностите му, но мисля че имам сериозен проблем. Незнам дали тук трябва да споделя и да попитам за мнение, предварително се извинявам. Появи се странно "стържене" в скоростната кутия на 3-та и 5-та скорост. Какво може да е, сериозно ли е и цялата кутия ли трябва да сменя?
                      За Патрул без проблем в скоростите май не съм чувал.
                      Само че Патрула е Нисан, а темата е за джип.

п.с.
                      Имаш тема в подфорум Нисан.

Коментар

пише дана 35 и 35ц и някакви други числа аз за предавателното число просто си нямам идея каде и какво трябва да гледам
                        "Дана 35" е марката и модела на моста (това е най-често срещания), а предавателното число е броя на зъбите на голямото зъбно колело (корона), разделен на броя на зъбите на малкото което се върти директно от кардана (пиньон)..... или обратното (взел съм да забравям) Целта е на 5 оборота на задния кардан (и на пиньона) короната да направи 1.32 оборота (примерно), а при предния......да е същото . Иначе единият мост ще се мъчи да избута другия и общите им усилия най-често избутват рздатката във "вторични суровини"
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

свалихме целия мост и се оказа че се е строшил единия от лагерите на дифа нама никакви видими щети но ще видя какви ще са лагарите и от каде ще ги взема а номера на дифа немога да го разбера пише дана 35 и 35ц и някакви други числа аз за предавателното число просто си нямам идея каде и какво трябва да гледам лека и безаварйна с пожелание за много кал
                          Във всеки един магазин за лагери по вътрешно фи, външно фи и ширината на лагера ще си намериш подходящ.... Аз тази гимнастика си я правих с Вранглера - проблем няма. Единствените лагери, коите са по-специфични са тези на полуоските, ама не са проблем и те..... Имат ги Скорпионите, ама и пращат с куриери...
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

днес си прибрах черока от сервиза. със сменено каре, въстановена секторна кутия, подменени тампони по ходовата част с полиуретанови и подменеха тефност на хидравликата. колата се чуства и държи добре. единствената грижа бе че при напълно навъртян волан и в двете посоки се оказа че гумите леко опират в носачите отдоло, но само ако клата е на страничен наклон. ограничиха леко крайните положения за завой и го преживях.смениха това :

с това :

кратките ми първи впечатления са че колата стана доста по "твърда" , но чувствително по стабилна и послушна, по бързо реагираща на управлението и разбира се леко поскърцваща /по скоро потракваща/...
                            дори за 10 км забелязах много по слабите разклащания странично и напред при рязко спиране...
                            доволен съм, жалко само че не успяхме да намериме тампона на скоростната кутия, та да смениме и него/че е сдал/ но и това ще направя...
                            не бързам за никъде...
                            XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
                              днес си прибрах черока от сервиза. със сменено каре, въстановена секторна кутия, подменени тампони по ходовата част с полиуретанови и подменеха тефност на хидравликата. колата се чуства и държи добре. единствената грижа бе че при напълно навъртян волан и в двете посоки се оказа че гумите леко опират в носачите отдоло, но само ако клата е на страничен наклон. ограничиха леко крайните положения за завой и го преживях.смениха това :

с това :

кратките ми първи впечатления са че колата стана доста по "твърда" , но чувствително по стабилна и послушна, по бързо реагираща на управлението и разбира се леко поскърцваща /по скоро потракваща/...
                              дори за 10 км забелязах много по слабите разклащания странично и напред при рязко спиране...
                              доволен съм, жалко само че не успяхме да намериме тампона на скоростната кутия, та да смениме и него/че е сдал/ но и това ще направя...
                              Поздравления!
                              Ще сме благодарни , ако споделиш цени за тампоните и труда и от къде ги взе.
                              ________________________________________________________________________________________
                              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

тампоните закупих от петър близнака, благодаря му за което, срещу 190 долара... на тях им бяха хартисали. иначе щяха да ми ги пращат от щатите.същите в ибей ги гледах /по памет/ около 140долара, но без транспорт и мито... за труд се консултирах в 3 сервиза в единия ми предложиха да плата 800лв за труд, в другия ми излезна около 600 смяната на тампоните + съпътстващите реглажи и т.н. между другото в инд комерс ми оферираха 200лв за труд, но това ми се видя несериозно, имайки предвид че преди месец им платих толкова за да демонтират и в последствие монтират стартера който бе поправен на друго място...
                                имената на сервизите нарочно не уточнявам, не желая да предизвикам полемики във форума.
                                не бързам за никъде...
                                XJ 2.5TD '98

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X