Тъй като съм все още в етап "теоретична подготовка и проучване на документацията", ето това нещо ме учуди - няма го на другите ми коли:
На гърба при знака "Делта" пише "вид на окачването (за автомобили над 12 тона)" ? Да не е нещо там във връзка с въздушните окачвания, каквито това нещо (слава Богу) няма ?
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Честито и от мен и много до Ви радва (и Вас и сина Ви )!Относно "Делта"-та,на талона на моя вранглер пише "Комбинирано",което и мен много ме озадачи,при положение че в легендата пише за автомобили над 12 тона.Ще се радвам ако някой от знаещите ми светне лампичката.
Да докладвам докъде е стигнало разучаването на "материалната част", провеждано от Боголюб-младши:
1. CD чейнджъра е "гълтачка" на дискове, които последователно са натикани в почти невидим процеп на централната конзола и в момента вътре имало 6 CD-та с... Бах, Бетовен , друга класическа музика и един с ба-а-а-авни италиански канцони , които Боголюб JR още не е разбрал как да извади. Не мога да повярвам, ще вземе да се потвърди вечната авто-джамбазка версия във варианта на "кротък възрастен културен чичко - предишен собственик"
2. Има GPS навигация (не е ясно кой производител и на какъв носител) с карта на цяла Европа, с изключение на (естествено) България, Сърбия и Македония, които стоели като бяло петно на картата... Като я включиш на "мое местоположение", движи в "нищото" и ти дава координатите.
3. Вчера нарочно я заврях на заден ход, докъдето "сърце ми позволи", но пищене на парктроник не чух и на централния дисплей нямаше нищо. Вярно, имаше някакви лампички на тавана в багажника , които нещо от зелени май станаха жълти... ама бях толкова ошашавен, че не им обърнах внимание. Младши натикал по-смело колата към някаква стена и лампичките (виждащи се в огледалото или ако гледаш назад) станали от зелени, първо жълти, после червени и накрая се разнесло тревожно пищене.
4. "Бавните" работят, пробвано на "Бонсови поляни", "Либъртито" било "аматьор", "а, това, това е офроудър" (цит. Боголюб JR)
Засега дотук.
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Давай към полигона на дядо Владо. Поне парктроника няма да ти трябва, а и там навигацията наистина дава бяло петно
Задължително. Само да го профилактираме малко (надявам се пак там да стане), набирам чарколяци и консумативи.
Чудя се и какви гуми... То е с "оригиналните", изтрити до ниво "за боклука" дори по нашите стандарти. Не знам каква "концепция" да развием... Много лачено нещо, не ми се дере като "Либито"... поне първата година , пък и... ми се ще хм-м, така, някой ден... да проверя при удобен случай дали е вярно, че европейските версии "WH", сглобявани в Грац ("Магна Щайер"), а това е такова, нямали електронен ограничител на скоростта (прочетено във WKJeeps.com)
Коментар