От: От 3,7 V6 на 5,7 V8 Hemi

Категорично харчи по-малко от "Liberty"-то, колкото и странно да изглежда на пръв поглед (включително с отчитане на тайно каране от Боголюб младши  защото зимата го карам непрекъснато аз). Това горе с 44 л. / 100 км. явно е било от палене-гасене на място в автокъщата.
 защото зимата го карам непрекъснато аз). Това горе с 44 л. / 100 км. явно е било от палене-гасене на място в автокъщата.

Първоначално публикуван от kinex

Преглед на мнение

защото зимата го карам непрекъснато аз). Това горе с 44 л. / 100 км. явно е било от палене-гасене на място в автокъщата.

защото се кара със 160-170, много "рацерчета" ме гонят, защото си мислят, че съм някакво дизелче.
 защото се кара със 160-170, много "рацерчета" ме гонят, защото си мислят, че съм някакво дизелче.  Само едно ходене до Варна ми даде ~14 л./100 защото след Ябланица няма магистрала, а онова между Шумен и Варна си беше "офроуд", а не магистрала
 Само едно ходене до Варна ми даде ~14 л./100 защото след Ябланица няма магистрала, а онова между Шумен и Варна си беше "офроуд", а не магистрала  - "burnout" ли е правил някой, не знам, но протекторите се белят - можеш с ръка да си късаш парцалчета от тях.
 - "burnout" ли е правил някой, не знам, но протекторите се белят - можеш с ръка да си късаш парцалчета от тях.

. Не ми харесват особено гумите дето си избрал, хем са бавни, хем нищо особено. То ако искаш скорост с тая машина 18" и нагоре да са джантите, а за 17" нещо по-така... кално.
. Не ми харесват особено гумите дето си избрал, хем са бавни, хем нищо особено. То ако искаш скорост с тая машина 18" и нагоре да са джантите, а за 17" нещо по-така... кално.  ...
...  По въпроса за вентилите. Намерих разни фирми, които продават такива с датчици. Естествено нямат за тази кола, но ми посочиха два сервиза в СФ, където монтират техните. Гледам доста "афтърмаркет" обучителни устройства за такива вентили се продават, вкл. и в един БГ-сайт
 По въпроса за вентилите. Намерих разни фирми, които продават такива с датчици. Естествено нямат за тази кола, но ми посочиха два сервиза в СФ, където монтират техните. Гледам доста "афтърмаркет" обучителни устройства за такива вентили се продават, вкл. и в един БГ-сайт  Ще взема да си купя аз такова устройство
 Ще взема да си купя аз такова устройство 

Коментар