От: От 3,7 V6 на 5,7 V8 Hemi
Честито и от мен , това е JEEP
					Честито и от мен , това е JEEP

На китайски пише, не мога да видя цените
 На китайски пише, не мога да видя цените  Иначе за софийските задръствания едно такова хвърчилце ще бъде идеално.
 Иначе за софийските задръствания едно такова хвърчилце ще бъде идеално.

)!Относно "Делта"-та,на талона на моя вранглер пише "Комбинирано",което и мен много ме озадачи,при положение че в легендата пише за автомобили над 12 тона.Ще се радвам ако някой от знаещите ми светне лампичката.
 )!Относно "Делта"-та,на талона на моя вранглер пише "Комбинирано",което и мен много ме озадачи,при положение че в легендата пише за автомобили над 12 тона.Ще се радвам ако някой от знаещите ми светне лампичката. 

на дискове, които последователно са натикани в почти невидим процеп на централната конзола и в момента вътре имало 6 CD-та с... Бах, Бетовен
 на дискове, които последователно са натикани в почти невидим процеп на централната конзола и в момента вътре имало 6 CD-та с... Бах, Бетовен  , друга класическа музика и един с ба-а-а-авни италиански канцони
, друга класическа музика и един с ба-а-а-авни италиански канцони  , които Боголюб JR още не е разбрал как да извади. Не мога да повярвам, ще вземе да се потвърди вечната авто-джамбазка версия във варианта на "кротък възрастен културен чичко - предишен собственик"
 , които Боголюб JR още не е разбрал как да извади. Не мога да повярвам, ще вземе да се потвърди вечната авто-джамбазка версия във варианта на "кротък възрастен културен чичко - предишен собственик" 
 (не е ясно кой производител и на какъв носител) с карта на цяла Европа, с изключение на (естествено) България, Сърбия и Македония, които стоели като бяло петно на картата... Като я включиш на "мое местоположение", движи в "нищото" и ти дава координатите.
 (не е ясно кой производител и на какъв носител) с карта на цяла Европа, с изключение на (естествено) България, Сърбия и Македония, които стоели като бяло петно на картата... Като я включиш на "мое местоположение", движи в "нищото" и ти дава координатите. , които нещо от зелени май станаха жълти... ама бях толкова ошашавен, че не им обърнах внимание. Младши натикал по-смело колата към някаква стена и лампичките (виждащи се в огледалото или ако гледаш назад) станали от зелени, първо жълти, после червени и накрая се разнесло тревожно пищене.
, които нещо от зелени май станаха жълти... ама бях толкова ошашавен, че не им обърнах внимание. Младши натикал по-смело колата към някаква стена и лампичките (виждащи се в огледалото или ако гледаш назад) станали от зелени, първо жълти, после червени и накрая се разнесло тревожно пищене.  

,  пък и... ми се ще хм-м, така, някой ден... да проверя
,  пък и... ми се ще хм-м, така, някой ден... да проверя  при удобен случай дали е вярно, че европейските версии "WH", сглобявани в Грац ("Магна Щайер"), а това е такова, нямали електронен ограничител на скоростта
 при удобен случай дали е вярно, че европейските версии "WH", сглобявани в Грац ("Магна Щайер"), а това е такова, нямали електронен ограничител на скоростта  (прочетено във WKJeeps.com)
 (прочетено във WKJeeps.com)

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар