Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От 3,7 V6 на 5,7 V8 Hemi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От 3,7 V6 на 5,7 V8 Hemi

Честито и от мен , това е JEEP

Коментар

Честито ! Много да ВИ слуша и да се разбирате кой ще го кара

Поздрави !

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        Ами честито...
        Ако някой ден се чудиш какво още да правиш, може да ме осиновиш.. ако не съм по-дрът от тебе, де...
        Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        А пък ние, с Вени, сме близнаци! Е, разнояйчни, де, ама какво толкова...
        Интересни хора ... вместо да поискат да осиновят младежа, който сбъдва мечтите на бащата ...
        Поздрави за играчката, изглежда разкошно!
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Благодаря на всички !

Тъй като съм все още в етап "теоретична подготовка и проучване на документацията", ето това нещо ме учуди - няма го на другите ми коли:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Talon_chast.jpg
Прегледи:1
Размер:65.9 КБ
ID:5457369
          На гърба при знака "Делта" пише "вид на окачването (за автомобили над 12 тона)" ? Да не е нещо там във връзка с въздушните окачвания, каквито това нещо (слава Богу) няма ?
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Честито! Тази година 5,7 V8 Hemi, догодина copter.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
              Честито! Тази година 5,7 V8 Hemi, догодина copter.
              На китайски пише, не мога да видя цените Иначе за софийските задръствания едно такова хвърчилце ще бъде идеално.
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Честито и много безаварийни и кални км!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Честито и от мен!
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Честито и от мен и много до Ви радва (и Вас и сина Ви )!Относно "Делта"-та,на талона на моя вранглер пише "Комбинирано",което и мен много ме озадачи,при положение че в легендата пише за автомобили над 12 тона.Ще се радвам ако някой от знаещите ми светне лампичката.
                    o888 37 63 69

Коментар

Честито! Да гори, да гори, колко да гори...
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Колкото му сипеш,ресто не връща

Коментар

Да докладвам докъде е стигнало разучаването на "материалната част", провеждано от Боголюб-младши:
                          1. CD чейнджъра е "гълтачка" на дискове, които последователно са натикани в почти невидим процеп на централната конзола и в момента вътре имало 6 CD-та с... Бах, Бетовен , друга класическа музика и един с ба-а-а-авни италиански канцони , които Боголюб JR още не е разбрал как да извади. Не мога да повярвам, ще вземе да се потвърди вечната авто-джамбазка версия във варианта на "кротък възрастен културен чичко - предишен собственик"
                          2. Има GPS навигация (не е ясно кой производител и на какъв носител) с карта на цяла Европа, с изключение на (естествено) България, Сърбия и Македония, които стоели като бяло петно на картата... Като я включиш на "мое местоположение", движи в "нищото" и ти дава координатите.
                          3. Вчера нарочно я заврях на заден ход, докъдето "сърце ми позволи", но пищене на парктроник не чух и на централния дисплей нямаше нищо. Вярно, имаше някакви лампички на тавана в багажника , които нещо от зелени май станаха жълти... ама бях толкова ошашавен, че не им обърнах внимание. Младши натикал по-смело колата към някаква стена и лампичките (виждащи се в огледалото или ако гледаш назад) станали от зелени, първо жълти, после червени и накрая се разнесло тревожно пищене.
                          4. "Бавните" работят, пробвано на "Бонсови поляни", "Либъртито" било "аматьор", "а, това, това е офроудър" (цит. Боголюб JR)
                          Засега дотук.

Коментар

Давай към полигона на дядо Владо. Поне парктроника няма да ти трябва, а и там навигацията наистина дава бяло петно

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                              Давай към полигона на дядо Владо. Поне парктроника няма да ти трябва, а и там навигацията наистина дава бяло петно
                              Задължително. Само да го профилактираме малко (надявам се пак там да стане), набирам чарколяци и консумативи.
                              Чудя се и какви гуми... То е с "оригиналните", изтрити до ниво "за боклука" дори по нашите стандарти. Не знам каква "концепция" да развием... Много лачено нещо, не ми се дере като "Либито"... поне първата година , пък и... ми се ще хм-м, така, някой ден... да проверя при удобен случай дали е вярно, че европейските версии "WH", сглобявани в Грац ("Магна Щайер"), а това е такова, нямали електронен ограничител на скоростта (прочетено във WKJeeps.com)

Коментар

Мен ме влече към дуратрак, ноо ти може и нормална гума да искаш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X