От: От 3,7 V6 на 5,7 V8 Hemi

Хъммм! С тоя "дзвер" Liby май ще ти се стори скромна малолитражка. Не вЕрвай много на тоя дисплей. Дава някакви моментни стойности, които много зависят от това какъв пробег има натрупан от последния Reset, дали е само в града или извън, колко пъти си го пробвал как набира и за колко вдига 100 и т.н. И моят ме послъгва и се презастрахова. Показва ми, че вече съм на резерва, мрънка и постоянно дрънчи с гонга, вади едни страховити надписи - low fuel, а като сипя двадесет литра стрелката отива на средата. Е, при 75 литров резервоар, колко е тая резерва, на която толкова се мръщи и кани, аха - да угасне? Трябва да е имал поне 15, че и повече литра за да стигне средата с добавените 20.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic

Преглед на мнение

Младши извадил някакви показания на трип-компютъра: "Average fuel consumption /metric/ = 44 l / 100
 Младши извадил някакви показания на трип-компютъра: "Average fuel consumption /metric/ = 44 l / 100 

- да не гледаш нито моментен разход, нито колко км. си минал, за да си го сметнеш сам...
 - да не гледаш нито моментен разход, нито колко км. си минал, за да си го сметнеш сам...  Lower vehicle.
 Lower vehicle.
Коментар