Обява

Свий
Няма добавени обяви.

газова уредба за Jeep Grand Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: газова уредба за Jeep Grand Cherokee

И аз бих попитал Ясен, как работи катализатора и как му се подобрява работата, че нещо взех да гледам умно....
    Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
    O8867З7I78

Коментар

Лекция по химия няма да ви изнасям. Просто ви казах да не се занимавате с ламбда-контрола, защото той нито икономия ще доведе, нито мощност. Не му е това ролята, не е измислен за това и доказано не прави това.

Както и да го рекламират.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
        То АГУто е на късмет, дано имаш късмет. Днес Илян човърка и нещата поне за вървене са сходни с на бензин, на гЪз е по нестабилна на празен ход, което не ми пука. Сипах за 30лв газ и ще пиша колко км съм минал, ще карам леко обещавам Той е първия човек, който се замисли аджеба защо колата гори 50 и не върви, явно че с врътването на 2 врътки няма да се оправи, а на всички газаджии им казвах, не е до настройка! Дано сега мине 100км с тая газ, че...
        Е честито, да не те мислим значи Само настройки ли пипа ила имаше и нещо по-сериозно?
        Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
        Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Моят опит до тук с АГУтата: 1 Няма нито един сервиз който да може да се справи с АГУ на голям двигател и да му пука какво прави, настройват на око и ако стане стане, ако не пак отиваш. Тотална липса на инженерна мисъл. ...
          Моят опит до тук с АГУтата: 1 Няма нито един сервиз който да може да се справи с АГУ на голям двигател и да му пука какво прави, настройват на око и ако стане стане, ако не пак отиваш. Тотална липса на инженерна мисъл. 2 искаш ли добре монтирана АГУ се хващаш и си я монтираш.....
          И аз смятах така и за големите и за малките двигатели (виждал съм доста АГУ-та, монтирани "с крак"), до сега сам съм си монтирал АГУ на всички автомобили, които съм имал. Купих Гранд WJ 4.7L и този път реших да сменя тактиката и да ходя на майстор. След 3 дена търсене в интернет на принципа "най-малко лоши отзиви", намерих сервиза в Горна Баня. Газовата ми е монтирана преди два месеца, минах около 4000 км., не успях да им намеря нито един пропуск, дори не съм се връщал за донастройки, монтажът е меко казано перфектен, ако не се загледаш, не можеш да познаеш, че има газова, като заводско изпълнение, цената - доста по-надолу от обявената ми от производителя, харчи ми 15/100 при 90км/ч, 17/100 при 130км/ч, 21/100 само в София-град. Не светят "CHECK"-ове, върви почти като на бензин. Препоръчвам този сервиз на всички маниаци, за които "колата е по-важна от жената"! И благодаря на момчетата от сервиза, дано да се задържат дълго и да ни радват.

Коментар

Аз само ъпдейтвам, че разхода ми е 26.5 градско със задръстване и 25 нощно каране градско, без нито един проблем свързан с нестабилна работа, детонации, прекъсване и т.н. Мърка, па и върви

ще видим след някой друг километър какво ще се обади, че ме наплашихте

да взема да кажа ли къде я направиха, да не се сметне реклама нещо а-у..

Коментар

Подкрепям мнението за сервиза на Илия в Бургас ! И аз съм доволен сложих ГИ с тороидална бутилка 69л (пълня макс 52л ) и минавам максимум 330км.
              Разхода е около 25 градско и 16 извънграда. За сравнение 18л градски/12.5 извън. при бензин ...
              Лично аз, не правя разлика за вървенето дали съм на газ или бензин!
              Не е толкова розово заради това, че имам и доста КМ на бензин предвит, че карам градско на къси разстояния (под 1км) и не сварва да загрее и мине на газ ...
              Нямам идея за себе си , дали ~ 2500лв си струват, ако го карате в малък град с често гасене на мотора.

Коментар

Първоначално публикуван от basson Преглед на мнение
                Аз само ъпдейтвам, че разхода ми е 26.5 градско със задръстване и 25 нощно каране градско, без нито един проблем свързан с нестабилна работа, детонации, прекъсване и т.н. Мърка, па и върви

ще видим след някой друг километър какво ще се обади, че ме наплашихте

да взема да кажа ли къде я направиха, да не се сметне реклама нещо а-у..
                Ако става въпрос за обикновенна газова давай координати да ги прослушам че нещо вчера си играх и доста на зле отидоха нещата
                Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

Първоначално публикуван от radones Преглед на мнение
                  Подкрепям мнението за сервиза на Илия в Бургас ! И аз съм доволен сложих ГИ с тороидална бутилка 69л (пълня макс 52л ) и минавам максимум 330км.
                  Разхода е около 25 градско и 16 извънграда. За сравнение 18л градски/12.5 извън. при бензин ...
                  Лично аз, не правя разлика за вървенето дали съм на газ или бензин!
                  Не е толкова розово заради това, че имам и доста КМ на бензин предвит, че карам градско на къси разстояния (под 1км) и не сварва да загрее и мине на газ ...
                  Нямам идея за себе си , дали ~ 2500лв си струват, ако го карате в малък град с често гасене на мотора.
                  Поради същата причина се реших на обикновенна газова въпреки доста по-виокия разход
                  Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

Ок де. Съжалявам за отклонението но като слушам и наблюдавам впечатленията (а и не само) от тук на почти всеки с газ, с една дума WJ с газ или 2.7 CRD е по-малкото зло при еднакво добре запазени(до колкото е възможно) и редовно поддържани джипки? /абстрахираме се от разхода и кои как вървял/
                    WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                      Ос една дума WJ с газ или 2.7 CRD е по-малкото зло при еднакво добре запазени(до колкото е възможно) и редовно поддържани джипки? /абстрахираме се от разхода и кои как вървял/
                      С една дума не става, но с малко повече - 4.7 на газ.
                      Лично мнение.
                      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                      Walter Rohrl
                      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

4.7 разбира се....

Коментар

Бягай далече от 2.7 двигателя - доста проблемен. За справка - Дядо ти Владо. Ако сложиш разходите и нервите - 4.7 и на бензин да си го караш пак е по добре.
                          Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                          Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Хубаво де. Но всички който са с две ръце за газ пред 2.7 crd имат ли преки наблюдения и върху двата случая или впечатленията са им от форума и познати? Защото тогава и моите наблюдения не са от първа ръка, а са от същите места и не са в полза на газта. Не се заяждам, просто съм в страшни терзания, защото следващите дни съм по огледи....
                            WG 2.7 CRD

Коментар

Аз карам 4.7 на газ от март 2010-та. Има няма 60000 километра. В същото време имам колега, който първо имаше 3.1, после си взе 2.7црд. Първо прирева от глави, откакто го смени реве от дюзи.
                              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                              Walter Rohrl
                              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

на запад си имат един стереотип - ако правят под 20-30К км годишно взимат бензин, ако карат повече - дизел... Газта е по-рядко използвана и пак при голлям пробег... Има логика бензиновите автомобили да са по-запазени... Като добавим и по-сложното у-во на дизеловите... Картинката става ясна...
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X