Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си имам ГРАНД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: И аз си имам ГРАНД

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
    Аз не се сещам за друго но съм сигурен, че брат ми ще допълни.
    Ами след всичко това следват метална броня от пред, от зад мет. броня с теглич и стойка за рез. гума и джек. След това степенки и защитна кора за раздатката. За сега само това. При този темп на работа определян от свободното ни време и финанси, се надявам до есеннта на догодина да сме приключили с всичко. След това ще видим може някоя друга машина... надявам се
    LZ1RED

Коментар

То с пари всеки може!
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Jeep_bs Преглед на мнение
        То с пари всеки може!
        ти ако можеш без пари да се снабдяваш с тунингово окачване и разни ламарини, профили и др. материали за брони, аз не...
        LZ1RED

Коментар

И задните биалетки са направени + 10 см. Сложена е и планка за дроп на раздатката ( въпреки, че няма нужда ).

Снимки няма.
          no signature no problems

Коментар

едно птиче ми каза, че имате много нови снимки, а тук няма нищо

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              едно птиче ми каза, че имате много нови снимки, а тук няма нищо
              Ади де!
              Чекаме , чекамееееее!

Сигурно избора на чепици ги бави.
              Тва да улучиш размера и да не малеят ,си е цяло изкуство.
              ________________________________________________________________________________________
              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Супер става Дидо.
                Да си я караш с кеф и по-бързо да събереш средства за другите неща.
                А ако няма снимки, май ще трябва да се види на живо.
                ... to be continued

Коментар

Браво братя,добре сте се справили с предизвикателството!!!

Коментар

Избора на чепици си е сложна задача, за щастие при мен не е така. С брат ми имахме разни мераци за 32" или 33" но пълно щастие няма...
                    За тези размери гуми трябва да се режат калниците, което на този етап не ми се нрави. Човек трябва да се вслуша в здравият разум и заръките на производителя на лифта, които казват 31" или флекс и направо 35" като Кинекса
                    На този етап Гранда е семеен автомобил за ежедневна употреба, пътешествия със семейството по къмпинги и язовири. За това се спряхме на 31". Изглеждат малко малки но никъде не опират.
                    Благодарение на IvanIvanovi, който на драго сърце загуби няколко часа и порядъчно си нацапа дрехите за да ми помага да монтираме неговите гуми на моят Гранд за тестове.
                    Въпросните тестове минаха успешно и резултатът беше много над очакванията ми. Колата с този лифт и 31" гуми на асфалт със скорости около 120 км/ч. се държеше идеално стабилно като спортен автомобил
                    разчекнахме го на мтопистата на бързо за да видим окачването и да пробваме така популярните в Америка разскачащи се биалетки.
                    ето и малко снимки:

Определено 31" и 3 см. фланци си пасват идеално на колата:

На мотопистата пробвахме едно от крос трасетата... Гранда се чувстваше там като голямо ендуро мина с лекота, стегнато и комфортно в ниски обороти без изобщо да се пъне по изкачванията...

Ето това е хода на окачването с закачена стабилизираща предна щанга без да се засилвам и спрях точно като се отлепи задната гума от замята.

Вторият опит е с откачена щанга, резултатът е видим, предната гума се прибра с 10-тина см. по на вътре от преди и колата се покатери още 70 - 80 см. на горе.

Гумите в този случай никъде не опират...
                    Ограничителният тампон е на 2 мм. от моста.

LZ1RED

Коментар

лифтове, гуми, дисконектори......мерим ходове, кастери.... и накрая lol:

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                        лифтове, гуми, дисконектори......мерим ходове, кастери.... и накрая lol:
                        Това си е съвсем нормално Ладите и Москвичите са най-проходимите автомобили с 1 задвижващ мост...
                        Преди години ходихме с приятели по язовирите много повече от сега и всички карахме леки коли аз Мазда 626. С черните пътища и техните коловози се справяше макар и на полусъединител с много зор и стържене от долу но ставаше...
                        Оффроуда е в главата на човек и е начин на живот независимо от машината. Евала на пича, че си жертва съединителя в името на идеята, друго няма какво да и стане на Ладата.
                        LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X