Искам да се похваля с новата си придобивка, Гранд с 5.2 мотор. Страхотен червен красавец, от състоянието му съдя, че е каран предимно по асфалт. Искам да ви разкажа за мъките по регистрацията знам, че си има отделна тема и там ще копирам част от писанията ми. Гранда го видях съвсем случайно в представителството на хюндай в люлин и след един подробен преглед на техническото му състояние го спазарихме капарирах и след 2 дни го грабнах. Сделката я направихме в представителството с техен нотариус, платих на тяхната каса… колата е с ямболска регистрация и и била оставена от техен, клиент, който си взел нова. След двудневното киснене на прословутата опашка на КАТ влезнах вътре и се почна едно гледане, търкане с парцалчета, чесане на тикви… вин номерът ми не отговарял на техните каталози. Контролната цифра била различна и видиш ли ще задържаме автомобила. Направо пребледнях почна се едно въртене на телефони свързах се с представителството на хюндай от там ме увериха, че бившият собственик е техен дилър за района и колата била абсолютно редовна. Следва едно ходене до главното управление на КАТ и там 4 човека експерти триха чоплеха и мазаха по вина, след което решиха, че не е пренабиван но за всеки случай и ренген. Най на края в КАТ мирясаха и го регистрираха.
Следва цялостна подмяна на окачването, спирачките, всички консумативи на двиг. Веригата на раздатката и почистване и пълнене на климатроника
Ще се радвам на вашето мнение, какво окачване да си взема 3” или 2” лифт, като колата ще я карам предимно по асвалт и черни пътища... и полиританови втулки те така или иначе са за смяна…
Дайте мнения за газов инжекцион. Сузикито ми е с BRC и вече 51000 км. Няма проблеми но за 8 цилиндъра цената е убииствена...
Със сигурност ще имам още 10000 въпроса, надявам се да не стана досаден
Следва цялостна подмяна на окачването, спирачките, всички консумативи на двиг. Веригата на раздатката и почистване и пълнене на климатроника
Ще се радвам на вашето мнение, какво окачване да си взема 3” или 2” лифт, като колата ще я карам предимно по асвалт и черни пътища... и полиританови втулки те така или иначе са за смяна…
Дайте мнения за газов инжекцион. Сузикито ми е с BRC и вече 51000 км. Няма проблеми но за 8 цилиндъра цената е убииствена...
Със сигурност ще имам още 10000 въпроса, надявам се да не стана досаден

Коментар