Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си имам ГРАНД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз си имам ГРАНД

колкото хора толкова мнения, някой са доволни от олд мен.... други пък не, ще видим.
    Гумите ще са 31" а за щангата ще се разбере след като го накичим с всичите чаркалаци и той ще си покаже дали му трябва или не
    LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Чел съм лоши неща за Rocky Road като фирма.
      Тук някъде беше:
      http://www.jeepforum.com/forum/forum...sprune=10&f=13
      Дано всичко с доставката е наред.

Иначе като кит е добре.
      2" пружини с 1.5" подложки. Има си всичко необходимо. Дано пратят амортисьори с правилната дължина
      Подложки под раздатката няма да трябват със сигурност.
      По скоро ако слагате гуми по големи от 31" може да се наложи да слагате подложки под демпферните тампони. Но това ще се види в последствие и е лесно. Може амортисьорите да са с вътрешни дъмпстопове а може и полиуритановите тампони на носачите да не позволяват толкова големи артикулации на мостовете. Така че може и да не се наложи да намаляте хода на горе с подложки на ограничителните тампони за да не упират гумите горе в калника. Това всичкото при положение че се слагат големи гуми. Ама то на 3.5"лифт гуми под 32" си е посничко.

Добре ще стане.

По нататъка може да има нужда и от тази щанга.
      http://www.ironrockoffroad.com/Merch...egory_Code=PFZ
      И аз четох за доставката ама това няма да е проблем защото ще се доставя в Америка на адрес и от там ще се праща насам, гуми ще се 31" и няма да се търсят прекалени артикулации на мостовете по скоро добра возия на всякакъв терен и поради тази причина няма да поръчваме и "бързи дисконекти", подложката за раздатката я слягаме за всеки случай тя и без това съвсем малко смъква, амортисьорите се надявам да са каквито трябва ако не и без това в момента Гранда е с билщайн . Тази щанга дето си я пуснал и ние и се назландисвахме ама май ще остане за по-нататък да видим така какво ще се получи.
      Нещо друго сещаш ли се?
      no signature no problems

Коментар

Слагайте му истински и правилни защити отдолу и куки за теглене
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Слагайте му истински и правилни защити отдолу и куки за теглене
          куките са ясни... нали като се закопам трябва за нещо да ме дърпате
          нов мощен джип с ново окачване и нови гуми, задължително ще се тества есента в някоя кал....
          а от зад ще имам теглич за по-малкият червен брат... като лекне пак на носачите
          майтапа на страна, аз не мога да намеря чертежи за защитите от долу...
          Ако някой се сеща за линк ?
          LZ1RED

Коментар

Не ти трябва линк, или си ги прави сам, местата за закрепване се виждат и си ги измисли, или си купи от Орвис
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              Не ти трябва линк, или си ги прави сам, местата за закрепване се виждат и си ги измисли, или си купи от Орвис
              то е ясно че ще си ги правя... но искам да видя и по-умните от мен какво са направили и чак тогава аз да правя
              Ти все за Орвис говориш ама аз от както имам гранд само по грандове се заглеждам и да ти кажа орвис не съм срещал
              LZ1RED

Коментар

Аз съм виждал един единствен и той беше с чужд номер...

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                  колкото хора толкова мнения, някой са доволни от олд мен.... други пък не, ще видим.
                  Гумите ще са 31" а за щангата ще се разбере след като го накичим с всичите чаркалаци и той ще си покаже дали му трябва или не
                  За пружините на ОлдМенЕму нищо лошо не съм чул. Чел съм мнения на недоволни клиенти от фирмата която събира компонентите и предлага готовия кит. Бавна доставка, объркани или липсващи детайли. Все такива неща. А и коментираха някакви снимки на които рекламираха 4.5"лифт а лифта на снимката беше 6". Някой хора забелязват разликата.
                  Общо взето кита е перфектен. Особено за тия пари.

В момента на WJя имам задна щанга Аддко. Ефекта е поразителен.

С 31" няма да опира никаде и може да се използва целия ход на амортисьорите. Според мен обаче (лично мнение) 31" на 3.5" стоят малки. За 3.5" най-добре естетически стоят 32"

Ако ще го карате по камъни сложете защити на раздатката и резервоара. Аз на моя му изкъртих раздатката още на първия ден.

Коментар

куките са ясни... нали като се закопам трябва за нещо да ме дърпате
                    нов мощен джип с ново окачване и нови гуми, задължително ще се тества есента в някоя кал....
                    а от зад ще имам теглич за по-малкият червен брат... като лекне пак на носачите
                    майтапа на страна, аз не мога да намеря чертежи за защитите от долу...
                    Ако някой се сеща за линк ?
                    Защитите докато доидат от америка стават много скъпи защото са тежки.

Аз си купих за WJя оригинални от БалканСтар. 4мм стомана.
                    За раздатката е 124лв а за резервоара 460лв.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      В момента на WJя имам задна щанга Аддко. Ефекта е поразителен.
                      би ли ми обяснил какво занчи поразителен...
                      какво се промени спямо оригиналната ?
                      LZ1RED

Коментар

би ли ми обяснил какво занчи поразителен...
                        какво се промени спямо оригиналната ?
                        Задницата не се накланя в завоите и стои много стабилна.
                        Не съм карал ZJ с оригиналната щанга и не знам как е. Моя доиде с Ейбах. Предполагам че задницата на ZJ е по стабилна от тази на WJ защото на последния окачването отзад е wish bone (4-линк) и много се мандахерца.
                        Знам ли. Заради амортисьорите и тампоните на носачите които смяташ да слагаш може да стане достатъчно стабилна и да няма нужда от по-силна стабилизираща щанга.

Коментар

аха 10х
                          с брат ми също си мислехме първо да го направим и после да му мисли за щангата...
                          LZ1RED

Коментар

Благодаря за милото пожелание на redair, за сега джипа само го оглеждам и още не знам какво трябва да му правя...
                            Знам само че е със сменено масло на двг. кастрол синтетика преди 2000 мили. Не знамкакво да правя с раздатката QUADRA DRIVE /МИСЛЯ, ЧЕ ПРАВИЛНО ГО НАПИСАХ, АКО НЕ ТО ИЗВИНЕТЕ МЕ/ и скоростната кутия, както и диференциалите.
                            Забелязах, че предните гуми леко са търкали в предната част на подкалниците и може би предницата е увиснала леко.
                            Преди да го взема джипа минах през стенд за цялостна диагностика в сервиза на Мегатрон, а от там казаха само суперлативи с изкл. на ръчната, на при автоматик тя не ме интересува. Моля всички знаещи за съвети към мен, като новобранец, тъй като до сега съм имал само FIAT PANDA 4X4.
                            Предварително Ви БЛАГОДАРЯ!
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              .........а от там казаха само суперлативи с изкл. на ръчната, на при автоматик тя не ме интересува.
                              Интересувате даже много. По принцип пише, че след спиране първо се дърпа ръчната спирачка, а после се включва на положение "Р". Ако спреш на наклон макар и неголям, когато от "Р" минеш към друга предавка ще чуеш едно силно щтракане, което на мен не ми звучи да е полезно, а ако преди това си дръпнал ръчната, когато тръгваш първо включваш "D" или "R", след което пускаш ръчната и този звук го няма. Мой съвет-оправи си ръчната, много често тя трябва.
                              Поздрави
                              Последно редактирано от Peppy; 08-08-07, 13:08.
                              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                                ...... а от там казаха само суперлативи с изкл. на ръчната, на при автоматик тя не ме интересува.
                                голяма грешка, оправи си ръчната и я ползвай при паркиране, ако искаш скоростите ти да живеят повече
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X