Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си имам ГРАНД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз си имам ГРАНД

Добре. Няма да слушам 1000 човека дето са го правили. Дори себе си няма да слушам.
    Ще слушам теб щото си ми приятел.
    Само го накарай да сложи подложки и под демпферните тампони за да не се налага да изправя моста като теб.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Добре. Няма да слушам 1000 човека дето са го правили. Дори себе си няма да слушам.
      Само го накарай да сложи подложки и под демпферните тампони за да не се налага да изправя моста като теб.
      Той ако скочи колкото аз скочих аз първи ще го черпя едно изправяне на моста Щото тампоните под демпфера специално за кривенето на моста нямат никакво значение, а че ограничават хода нагоре е ясно. 99% от кривите мостове са изкривени с нормалното окачване без никакъв лифт... А ако мислиш че съм скочил лекичко и едва едва можеш да питаш хората - половината форум ми беше свидетел на скока .
      Стига вече глупости сме писали, доколкото познавам Дидо идеята изобщо не е да се направи триална машина, дори в сегашния си вид е по-проходим от машината която кара в момента, така че е добре
      Казах ти вече, това е всекидневна кола а не шоукар участващ в конкурса "Най надървения Гранд в България"
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        ------------------------------------
        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

алелееееее, не знам кой повлече крак с тези Грандове, ама се множим като..... хихи

айде да ти е честит и много безаварийни!!!!!!!!!!!.

а за въпросите, давай да ги пишем заедно, че някои хора ще им писне да отговарят поотделно на едно и също всеки ден

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
            алелееееее, не знам кой повлече крак с тези Грандове, ама се множим като..... хихи

айде да ти е честит и много безаварийни!!!!!!!!!!!.

а за въпросите, давай да ги пишем заедно, че някои хора ще им писне да отговарят поотделно на едно и също всеки ден
            А, няма проблеми, ей са като хвана голямата ножица и ще се оправят нещата... Пламен няма да може да сколасва да го връща тук всичко дето съм го преместил в "общи приказки и простотии"...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Колега , честито и от мен ! Всички вървим в правилна посока . И май Дима е виновен за това ........Много безаварийни километри , и по мое скромно мнение 2 инча ще са напълно достатъчни за твоите цели . А колата е наистина много готина - гледах я . Въпрос какво сега да си правим старите , че напълнихме пазара с тях , май трябва да започваме да обясняваме на хората колко са били готини , старите де , и просто гъзарлък ни гони.......................
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Благодаря за пожеланията
                старите ще се продават... на мен не ми се иска но немога да издържа на разходите иначе сузукито е идеално жена ми да си ходи на работа ама...
                относно частите намерих купища втулки, тампони и какво ли още не http://www.jeep4x4center.com/energy-...herokee-wj.htm
                LZ1RED

Коментар

Аз смятам да взема тези.
                  http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB..._promot_widget

За една седмица са тука.

Коментар

Честито!
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Честито, цвета е много як!!!
                      YJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
                      XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
                      WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
                      KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                        относно частите намерих купища втулки, тампони и какво ли още не http://www.jeep4x4center.com/energy-...herokee-wj.htm
                        поръчвал ли си от тези? читави ли са?

аз никога не съм поръчвал от нета и ще гледам да се присламча към някоя доставка

Коментар

Честит ГрандПожелавам ти много безаварийни километри с новата придобивка

Коментар

Честита нова жипка

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                              поръчвал ли си от тези? читави ли са?

аз никога не съм поръчвал от нета и ще гледам да се присламча към някоя доставка
                              за сузукито съм си поръчвал и всичко е било ОК...
                              LZ1RED

Коментар

Честито! Да ти носи само положителни емоции
                                Първоначално публикуван от klamat Преглед на мнение
                                Честито, цвета е много як!!!
                                Снимки има ли При мен е тъмна индия
                                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X