Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си имам ГРАНД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз си имам ГРАНД

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    И въпрос към Kinex какво да направя за да сваля разхода?
    ако мен ме питаш сложи си газова...
    LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
      ако мен ме питаш сложи си газова...
      Яа Яа!! (с немски акцент)
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

За автом. кутия: Сменял съм масло при .......... в Пловдив, цените му са добри /дано не чете сега/ и знам, че от много уж специализирани сервизи в София, Бургас му карат кутийте за ремонт. Не знам дали там има такова масло, но на тях им вървам и мисля там да закарам колата.
        А да запитам има ли някой координати на сервиз в София, в който уж американското посолство си поддържали автомобилите? Там уж бил поддържан моят джип.
        За бензиновата помпа: От опит знам, че помпата дава повече от 10 пъти по-голям дебит от необходимия и има клапан, който връща излишното гориво.Когато се скапе започва да издава нежни звуци, които ти бъркат в мозъка, а после и в джоба... Т. Е. или работи или не! Не вярвам разхода да е по-малък с износена помпа. Карах някога 1 дърто БМВ, /не беше мое/ на което като смених филтър бензин, разхода му падна според неговия собственик. А имам от 1992 г. Тойота Хай Лукс. В BG продаваха една тръбичка, която била магнит и горивото минава през нея. Сложих това чудо и колата започна да пали по-лесно в студа-това е доказано и да върви по-добре, но разход не свали. Така, че обяснете ми за тези щуротии за Черокито за разхода. Моля Ви.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Преди няколко дена свалих бронята да разгледам по подробно какво се е случило от долу защото си личи, че е пребоядисвана. Имало е удар... нормално все пак са я карали 10 г. но никой не си е направил труда да изправи гредата, да залепи рамката на фаровете, всичко беше вързано с тел и закрепено с рапидки подпрени с парчета гума. Сега всичко ще разглобя и почвам на ново...

трябва да възстановя всичко в оригиналният си вид за да мога да взимам размери за металната броня...
          LZ1RED

Коментар

Хихи що не го снима фронтално да се види какъв зловещ вид има направо като булдог побойник

Ето ти идея за ауспусите.

no signature no problems

Коментар

нещо такова ще е но сегашното ми гейско кюнче много ме кефи
              LZ1RED

Коментар

Бих искал да видя снимките после след ремонта, а и след монтажа на новата броня.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

със сигурност ще ги видиш но няма да е скоро.... първо окачването и другите детски проблеми после визията
                  no signature no problems

Коментар

Днес се хванах да си сменя антифриза защото изглежда като чиста вода. Оказа се, че май никога не са чистени радиаторите. Препоръчвам на всички, които има греят колите да започнат със сваляне на радиаторите на климатика и антифриза. Моят радиатор май е бил почти не ефективен. При мен картинката беше плачевна...

Такава е гледката като махнах радиаторът на климатика...
                    Напръсках го с Мегльо и го измих с градински маркуч. Пароструйките мачкат ламелчетата, Такова нещо не бях виждал тече чернилка около 30 мин....
                    Промих го от вътре, както и двиг. с маркуча. Двигателя поне си беше чист
                    LZ1RED

Коментар

Не е много мръсен, виждали сме доста по-зле.
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        Не е много мръсен, виждали сме доста по-зле.
                        Не е лъжа ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                          [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Искам да се похваля с новата си придобивка, Гранд с 5.2 мотор. Страхотен червен красавец, от състоянието му съдя, че е каран предимно по асфалт. Искам да ви разкажа за мъките по регистрацията знам, че си има отделна тема и там ще копирам част от писанията ми. Гранда го видях съвсем случайно в представителството на хюндай в люлин и след един подробен преглед на техническото му състояние го спазарихме капарирах и след 2 дни го грабнах. Сделката я направихме в представителството с техен нотариус, платих на тяхната каса… колата е с ямболска регистрация и и била оставена от техен, клиент, който си взел нова...
                          тоя Гранд беше там още като си купувах Санта Фе-то през март... Като поисках да го разгледам, дилъра /приятел и колега на наш роднина/ взе да ме убеждава въобще да не се занимавам - нищо не знаели за историята колата, не могат да гарантират за състоянието и т.н.
                          дано проблемите, които си открил по нея да са все козметични и да не изникват нови!
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Много добре са направили, можеше да го купиш ти и нямаше да попадне в добри ръце - тези на redair

Коментар

човек трябва да си има приоритети /аз ли служа на колата или тя ми служи на мен/... При мен определено е вторият случай...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ти пък сериозно ли се върза брей
                                Майтапя се бре.
                                Нали се сещаш че за добра цена дори с някои (за сега доста незначителни според прегледите) дефекти пак е много изгодно предложение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X