Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си имам ГРАНД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз си имам ГРАНД

Eто снимки, веднага след покупката...

no signature no problems

Коментар

Благородна завист ме изпълва ..............)))
      ще ми се много един такъв Убавец , ама на тоз етап ще ми се размине ! Да си жив и здрав и много приятни емоции да ти донесе !
      подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Дидо, трябва да ги снимаме заедно моя и твоя, ще са в един цвят
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Честито и от мен. Много приятни изживявания на пътя и извън него с този красавец.

П.С. Божко, остава и ти да си вземеш едно Чероки и фамилията е пълна
          RB Patrol Team

Коментар

Голям хубавец е ! Честито , със здраве да си го ползваш

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
              Честито и от мен. Много приятни изживявания на пътя и извън него с този красавец.

П.С. Божко, остава и ти да си вземеш едно Чероки и фамилията е пълна
              ОРЕЛА не се дава да видиш как се пъне да вади разни закъсали Вранглерчета
              Ще видим по-нататък....
              no signature no problems

Коментар

На този и аз му се дървих да го купя.
                Безавариино да го караш.

Коментар

Честито и безаварийна експлоатация

Не бях надзъртал в раздела "JEEP", ама май ще трябва. Вярно почвате да се множите и току виж вземете мнозинство и станете първа политическа сила .

А ние намаляваме ...
                  ... to be continued

Коментар

Ами и аз да увелича грандовете с още един...
                    Онзи ден 04.08.2007 се сдобих с ГРАНД ЧИРОКИ лимитед '99 4.7V 8.
                    Снимки още не съм правил, а и не знам как се качват....
                    Още го оглеждам и после ще Ви питам за мнооого неща...
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Ами и аз да увелича грандовете с още един...
                      Онзи ден 04.08.2007 се сдобих с ГРАНД ЧИРОКИ лимитед '99 4.7V 8.
                      Снимки още не съм правил, а и не знам как се качват....
                      Още го оглеждам и после ще Ви питам за мнооого неща...
                      страхотна кола... да си я караш със здраве
                      LZ1RED

Коментар

На гранда монтирах газов инжекцион бертолини, кит за 8 цилиндъра. Много съм доволен за сега колата се държи перфектно има мощност във всички обороти и няма разлика с бензина. Разхода, който засякох е 21 градско със всички Софийски задръствания, като съм се старал да не вдигам повече от 2200 оборота. От днес експериментирам колко ще се вдигне разхода като карам по агресивно и карам колата в по високи обороти до 3000... доколкото ми позволяват нашите улици защото няма място за толкова юркане...
                        Софтуерът на г. инжекцион има възможност за много прецизно регулиране, следващите дни ще се занимая точно с това и се надявам да постигна по нисък разход като запазя динамиката на колата.
                        Майстора се оказа невероятно прецизен и старателен човек, ( който има гранд 5.9 и е пределно наясно с тия коли ) при монтажа се е постарал нито един елемент да не пречи на бъдещи ремонтни работи по двиг.

LZ1RED

Коментар

Екстра е монтажа...
                          Да допълня
                          поръчали сме 3.5" Old Man Emu Trailblazer пълен кит, също и подложка за смъкване на раздатката за всеки случай макар че не е задължително. Абслоютно всички гумени втулки и тампони ще бъдат заменени с полиуретанови такива. Сумати консумативни чаркалаци за моторния отсек, виско-муфи кабелаци свещи, делко, K&N филтър и т.н. Предстои измисляне и правене на предна броня и монтаж на стойка за резервна гума отвън от Опел Фронтера дълга база пасва страхотно.
                          Брат ми ще пуска периодично снимки.
                          Други глупости не можахме да измислим пък и няма нужда май . Това е засега.
                          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                            Екстра е монтажа...
                            Да допълня
                            поръчали сме 3.5" Old Man Emu Trailblazer пълен кит, също и подложка за смъкване на раздатката
                            Дай да видим кита. Да не стане като при мене, тва не става копуваме ново.

Коментар

Eй го http://www.rocky-road.com/zjtrailblazer.html

четох доста ще стане. ( като дойде ще видим )
                              no signature no problems

Коментар

Чел съм лоши неща за Rocky Road като фирма.
                                Тук някъде беше:
                                http://www.jeepforum.com/forum/forum...sprune=10&f=13
                                Дано всичко с доставката е наред.

Иначе като кит е добре.
                                2" пружини с 1.5" подложки. Има си всичко необходимо. Дано пратят амортисьори с правилната дължина
                                Подложки под раздатката няма да трябват със сигурност.
                                По скоро ако слагате гуми по големи от 31" може да се наложи да слагате подложки под демпферните тампони. Но това ще се види в последствие и е лесно. Може амортисьорите да са с вътрешни дъмпстопове а може и полиуритановите тампони на носачите да не позволяват толкова големи артикулации на мостовете. Така че може и да не се наложи да намаляте хода на горе с подложки на ограничителните тампони за да не упират гумите горе в калника. Това всичкото при положение че се слагат големи гуми. Ама то на 3.5"лифт гуми под 32" си е посничко.

Добре ще стане.

По нататъка може да има нужда и от тази щанга.
                                http://www.ironrockoffroad.com/Merch...egory_Code=PFZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X