Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си имам ГРАНД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз си имам ГРАНД

Дидо, кво става ве Що си усакатил и Гранда. Вчера се разминахме и ... чудо ... и Гранда няма предна броня . Да не е настъпила няква мода и я да не съм разбрал . Ако е така думай да тичам да свалям мойта
    RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
      Дидо, кво става ве Що си усакатил и Гранда. Вчера се разминахме и ... чудо ... и Гранда няма предна броня . Да не е настъпила няква мода и я да не съм разбрал . Ако е така думай да тичам да свалям мойта
      Ами, той така си ги сваля. И твойта ще ти я свали, само да те види някъде.

P.S. Просто мисля, че ни държи в напрежение до финализиране на проекта.
      ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
        Ами, той така си ги сваля. И твойта ще ти я свали, само да те види някъде.
        P.S. Просто мисля, че ни държи в напрежение до финализиране на проекта.

Тия пластмаси, които ги слагат отпред са грозни и излишни...
        на сузукито я свалих защото ме дразнеше, а на гранда заради некадърното скалъпване на ударът, който е претърпял. След като оправя ср...то от страна на някакви майстори ще си направя истинска метална броня за чудо и приказ.
        А за свалянето... мога всичко да свалям жени, брони и там каквото трябва
        LZ1RED

Коментар

Дидо , брато , прави две ...................за цена ще се разберем Ако може и задните
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Дидо , брато , прави две ...................за цена ще се разберем Ако може и задните
            Имам някакви идей и ако стане като хората, втората и останалите ще са лесни... но първо окачването и останалите чаркалаци ( когато дойдат ) а след това брони гуми и други глезотии
            при всички случай до зимата трябва да е готов а накрая защитни кори от долу...
            LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
              а накрая защитни кори от долу...
              Ако не дай Боже някоя от моторизирани въшки , дето шъкат из Софийо да не ти попадне между мостове Да не ти нарани раздатката , примерно
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Намерих я темата.
                http://www.jeepforum.com/forum/showthread.php?t=441808
                Ама ти изобщо не им обръщаи внимание. Ще стане, и то ще стане добре.
                За целта обаче те съветвам (разбира се ако поне малко разбираш езика) да прочетеш тук.
                http://www.mallcrawlin.com/forum/index.php
                Както и джипфорум. Ама не да ги прегледаш а направо да ги изядеш с кориците. Защото проблеми ще има със сигурност и ако знаеш решенията няма да губиш време и пари.

Коментар

Тия верно са малоумни..... направо незнам.... поръчахме демпфер от друга фирма а те взели че пратили цял кит окачване на цената на демпфера..... сега ще изчакаме да видим дали ще чарджват сметката за още пари и ако не ще го докараме и него.....
                  Аз пък си чакам вече месец ръчните хъбове за фронтерата ама никой от американците не е...ва да звънне да каже защо се бавят....
                  no signature no problems

Коментар

Колко хубаво щеше да е ако и в България бяха толково "малоумни" Макар че според мен по правилната дума е ТОЧНИ.
                    Пиша им гневно писмо че доставката им е забавена с пет дена. Ония ме се извиняват че е пратена и на територията на Български пощи е загубена. Пращат я отново.
                    Викам си - Да бе. Що не си признаят че са забравили да я пратят.
                    В един слънчев ден получавам две на веднъж.
                    През ПейПал никои не може да те чарджи без твое съгласие.
                    Последно редактирано от kinex; 27-08-07, 20:43.

Коментар

• До: И аз си имам ГРАНД

Да не е някаква зарибявка братчед.Със следващата поръчка да не прихванат и още едно чероки?
                      B+

Коментар

ПейПал е желязна система.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                          Тия верно са малоумни..... направо незнам.... поръчахме демпфер от друга фирма а те взели че пратили цял кит окачване на цената на демпфера..... сега ще изчакаме да видим дали ще чарджват сметката за още пари и ако не ще го докараме и него.....
                          Аз пък си чакам вече месец ръчните хъбове за фронтерата ама никой от американците не е...ва да звънне да каже защо се бавят....
                          хм.... ако не го чарджват....... ще ми го чарджвате на мен

или я направо поръчайте още един демфер, да видим какво ще стане

Коментар

Абе хора как така спокойно си говорите за Черокита всеедно в бг са на всяка крачка.Има хора със слаби сърца съобразявайте се . Съжелявам че спамя в темата ви но това е любимия ми джип.Винаги съм се чудил този джип във вариант 5.9 литра за драг ли е или за оф.Примолих се на един познат за кръгче и пак не си отговорих на въпроса само разбрах какво е да те дръпне 6 литра.Собственика ми каза че без проблем се дърпа с повечето спортни коли без проблем дали е така незнам знам че седна ли в джип ума ми е в черокито.
                            Да си ги карате с здраве и много да ви слушат.

Коментар

Гранд Черокита.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                                хм.... ако не го чарджват....... ще ми го чарджвате на мен

или я направо поръчайте още един демфер, да видим какво ще стане
                                Кво да стане ще направим бизнес с демпфери
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X