Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Значи работят и в шестък, защото съм виждал набит номер на лявата колонка на задната врата на една габровска фероза
    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
      Значи работят и в шестък, защото съм виждал набит номер на лявата колонка на задната врата на една габровска фероза
      , Тая държава се побърка.

Коментар

Тои човек от кат даже е чукнал една цифра на колонката на шофйорската врата да пробва. Ама там му се видяло меко мястото и избрали място в багажника. Но днес съм я пратил и като видя резултата щя ви кажа точно какво се е случило. Стискайте палци днес да е шестък.
        Последно редактирано от Deian_g; 24-10-07, 08:48.

Коментар

Оказва се, че в кат работят и в шестък и набиват номера от шасито в багажника на колите. Е все пак в багажника е топло и приятно. Не е като да се таркаля номера под колата.

Коментар

Ами Дидо честито ти регната джипка, сега още малко остана по ръждата да поработиш и ще искаме тест драйв на възкръснала Фероза

Много поздрави,
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
              Оказва се, че в кат работят и в шестък и набиват номера от шасито в багажника на колите. Е все пак в багажника е топло и приятно. Не е като да се таркаля номера под колата.
              Значи,имаш много да черпиш...Намирай,едно читаво шаси,възможно най-евтино,щот не ти трябва с регистрация,местиш всичко и имаш чисто нова Фероза.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                Значи,имаш много да черпиш...Намирай,едно читаво шаси,възможно най-евтино,щот не ти трябва с регистрация,местиш всичко и имаш чисто нова Фероза.
                Да видях я колата. Номера е набит точно като отвориш багажника и вдигнеш мокета, на дъното. Хубавото от цялата работа е че сега шасито не играе в номера и мога да правя каквото си реша с него. Дали са ми и един допълнителен талон на които пише че тази процедура е извършена в кат. С две думи сичко изглежда ок.

Коментар

дидо, всяка божа вечер съм на гаражите под завод дружба от 5 до 6 ч., ако ти е близо мини. В профила ми е написан номера на телефона
                  Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Явно се работи и в шестък. Радвам се че всичко е минало добре.

Коментар

Сега след регистрацията една събота като се амбицирах махнах сичко от гаража нагласих лебедката извадих купчина инструменти и за ден и половина без много да се преуморявам колата е почти обезкостена. Мисля да я разглобя изцяло. Наистина както беше писал някои си е голям гнилоч. Болтовете често се късат. Но мисля, че до сега няма нещо извадено което да не мога да върна обратно. Ще има малко напасване и малко работа с мечиците но мисля че без да си давам зор ще стане една чудесна кола накрая.

Коментар

Едно конкретно питане. Счупена е черупката на дясното огледало за обратно виждане. Има ли някъде такива части да се продават? Някои нялагало ли му се е да търси и намирал ли е на друго място освен по моргите? (то всъшност май да първо трябва да стигна до събирането и)
                        Последно редактирано от Deian_g; 29-10-07, 10:04.

Коментар

Второ: от къде може да се намерят вежди за задните калници? Помагаите иначе скоро няма да я вкараме в джаза тая машина.

Коментар

Дидо що за тегоби са те налегнали разни вежди и огледала, бъди над тези неща, те и без това веднага ще дадат фира в гората )

Сериозно, оправи основните агрегати и остави козметиката за накрая, дори я сложи в графата "ако стане добре, ако не стане здраве да има, колата си върви и без нея..."

Раскажи и снимай как върви кърпежа и другите тежки неща?

Много поздрави,
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Те веждите и огледалата в гората стават консуматив, както правилно е отбелязал колегата по горе. Какво реши за рамата, ще я кърпиш или ще правиш нова?

Коментар

Ако имаш впредвид,метални вежди,ще трябва,да проявиш творчество.Огледалото,ако не е напълно унищожено,а само е спукан или частично счупен корпуса,може да се изгради с пластмаса или стъклопласт.
                                Успех
                                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X