Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Ето и Петър разведри обстановката, обичам хепи енда, всичко е добре когато свършва добре, сега колегата да почерпи за готиния джип нали Петьо

Скоро очакваме да видим още един с Фероза в нашите редици, колега щом Данчо казва, че има надежда значи ще стане, мятай флекса и телоподаващото защото ние чакаме резултати

Поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
      Чудесно значи всичко е наред. Абе друго си е око да види и тн.Значи жипо си е струвал парите и човека дето го е гледал е гледал добре.Пари няма за връщане и жипо ще ЛилиИванови на собственика и занапред.Това е добра новина наистина.
      Жипо не си е струвал парите които е дал собственика за него-но човека не разбира от коли и е повярвал на този който уж го е гледал.А че има гнило по рамата е вярно.Но че може да се оправи също е вярноАз ако съм на мястото на колегата с фероза-та веднага да съм я нападнал с телоподаващото и флекс-а и за не много време ще стане.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
        Понеже огледах Фероза-та-затова пиша отново в темата.На джипа могат да се възстановят дефектите по шасито-които далеч не са толкова фрапиращи че да налагат смяна на рама или замяна на самото возилоОбръщам се към хората които посъветваха колегата едва ли не да си хвърли джипа:Моля Ви-не давайте грешни съвети и мнения преди да сте видяли нещо и да сте наясно с реалното положение
        Обикновено така става.
        Ама ние откъде да знаем колко е МНОГО и колко е МАЛКО.
        Пък и твоето малко може да е повече от моето много.
        Миналия ден едно Паджеро пак ме вадеше от киреча.
        Собственика му е изключително кадърен тенекеджия.
        Реже кърпи и възтановява рами от камьон до балканче.
        Е ... теглича на Паджерото се откърти с полвината рама.
        Те нещата винаги са относителни.
        Аз за това старото ГрандЧероки офроуд не го карам.

Дано наистина в случая всичко да е наред.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Дано наистина в случая всичко да е наред.
          Че не е наред джипа е ясно-но стига човек да има мерак-сам знаеш че всичко става

Коментар

Знам, знам.
            С мерак и с VISA.

Коментар

Е ... теглича на Паджерото се откърти с полвината рама
              Звучи ми ужасно...Ей,внимавайте какво правите.Това си е отговорност!!!
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Соти от твоите уста това вече звучи убедително лесно да се следва твоя пример на умерен и спокоен шофьор който внимателно преценява всяко препятствие и рядко закъсва защото щади автомобила и почти никога не кара с над 2500 оборота ))

Поздрави,
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Еи хора. Абе големо писане му писахте за тоз автомобил бе. Ми тои направо влезе в историата как сега да му биа шута. Тои че е един гнилоч гнилоч е, няма две мнения. Че са ме измамили като последната тиква и това е вярно. Няма кво да го крия колкото и да ми бие по гордоста. Не е вярно че нищо не разбирам, вярното е, че го взех по савет на човек на които разчитах. Не може всичко са правим сами да избираме сами и да сме все в час. Като си оставим колите в сервиз пак се доверяваме на някои. Просто този път се доверих на грешния човек. Мисля все пак да се запретна и да взема да го разхвърлям на съставните му части и да видя кое колко живот има. Ако може да се възстановява ще го възстановявам ако не може ще го разпродам на части. Съвесно ми е да набутам някои както аз се набутах. Мисля да взема един фотоапарат и да снимам всеки етап от разглобяването и да пиша тук кое какво. Може да е от полза на феновете на фероза. Ще бера още ядове май ама здраве да е. И последно. Колата си е много изгнила. Купих я от Враца от Румен Петров Александров. Автосалона му е точно до представителството на Рено в дясно. Фирмата му е "Румен Александров-2000". Ако някои мисли, че не ме е набутал да иде да си напазарува от него.

Коментар

колега то шасито е изгнило вече ясно.но
                    номера чете ли се;как я прехвърли с това шаси или още не си.щото без номер ако ще и корозирал не знам в кат как ще се оправяш.

Коментар

• До: Feroza F300 - лошо състояние на шасито

За сега не съм я регистрирал още. Номер на шасито не е открит. Ходи мои човек в кат на комисия и са му казали, че няма да е проблем минала е на комисия и другата седмица ще я регистрират. До колкото е разбрал комисиятя е решила да му набият номерата от табелката някъде отзад на шасито. Може и да не е разбрал. Аз говорих с познат полицаи и ми каза, че можело да се пише без номер на шасито. То е интересно след като е влазла на мое име в системата на кат мога ли да не я регистрирам а да я върна на оня дето ми я е дал. Май не можело. Така ми казват полицаите поне. Влязла ли е в тахната система на мое име трябва да я регистрирам аз пък после квото искам това да правя. Пък аз и вадих транзитни номера.
                      Последно редактирано от Deian_g; 17-10-07, 15:46.

Коментар

номера на шасито се вижда през отвора на предния щит под бронята,отвора е от лявата страна
                        Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
                          номера на шасито се вижда през отвора на предния щит под бронята,отвора е от лявата страна
                          Стига ве при мен е отдясната страна а колко се чудих каде е на границата не е истина.Но чесно много ме съмнява и там да е изгнила а ако е то е..ти чурука ще е тогава.Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от KOJO Преглед на мнение
                            Стига ве при мен е отдясната страна а колко се чудих каде е на границата не е истина.Но чесно много ме съмнява и там да е изгнила а ако е то е..ти чурука ще е тогава.Поздрави
                            Щели да и набият нов номер в багажника. Избрали били някакво място. И с това се решавал проблема с изгнилия номер. Довечера ще ида да огледам това място където пишете че е номера но полицаите поне не са го намерили.

Коментар

За сведение. В мадара не се наемат да възстановяват шаси на японски автомобил. Хората разполагат с документация и оторизация да ремонтират и възстановяват някои видове камиони, документират какво са правили и не се наемат да пипат по кола която нямат документация и оторизация. Притеснението е от една евентуална повреда с по лоши последици.

Коментар

Ще набият номер в багажника ама в "шестък" . А в Мадара не им се занимава защото не е рентабилно и знаят че за малка сума пари няма да стане качествено.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X