Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по Кията днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих по Кията днес?

Първоначално публикуван от Nikolay Staykov Преглед на мнение
    Колега,възможно ли е това да са последствия от зареждането на Румънското "гориво" ?
    Абсолютно, защото майстора кат ми звънна ме пита ,какво гориво съм му сложил. Като работеше мотора понякога се чуваше цъгъркане от страна на помпата(това стана след "романештето">куссохтах кибили мат румънска )

Коментар

Първоначално публикуван от I_N_M Преглед на мнение
      @Nikolay Staykov .
      Ники, сложих твоите пружини, супер стана колицата

, много радва. Много благодаря

Да питам обаче нещо друго, ако някой си има представа за какво иде реч?
      И със старите и с тези новите пружини, колата е съвсем малко по-клекнала от дясната страна. Не вярвам и с двата комплекта пружини да е едно и също, някой да знае в какво друго може да се крие проблема?
      Резервоара е отдясно.
      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
      Киа спортаж2000тди 98г
      Ауди А3 1.9ТДИ
      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
        Чакаме резултати, не забравяй да кажеш.
        След пробата с кламера ми дава грешка номер 25 (Pressure Regulator Control Solenoid Valve.) > демек ,регулатор на напрежение контролиращ електромагнитния вентил.. Дали по опитни колеги знаят точно коя джаджа е? Защото колата си върви перфектно, нямам оплаквания.
        Последно редактирано от hamido; 05-06-15, 12:21.

Коментар

Първоначално публикуван от I_N_M Преглед на мнение
          Здравейте, колеги,
          да питам някой да е местил теглич от Kia Sportige 1997 пет врати на Sportige 2001 пет врати дълга база? Сякаш едни и същи трябва да са, ама???? тука с колегата Димо_73 го умуваме неговият теглич дали ще ми стане????

@Nikolay
          тия дни като си взема колата ще се похваля
          Ако ти трябват някакви конкретни размери на теглича - моя съм го свалил и е много удобен за мерене. Ако има значение е свален от къса база(три врати).

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от hamido Преглед на мнение
            След пробата с кламера ми дава грешка номер 25 (Pressure Regulator Control Solenoid Valve.) > демек ,регулатор на напрежение контролиращ електромагнитния вентил.. Дали по опитни колеги знаят точно коя джаджа е?
            Чети го соленоиден/електромагнитен клапан за регулиране на налягане.
            Ако говорим за комонрейл това са два клапана на горивната помпа с които се регулира налягането на горивото в рейла. При дефект в някой от двата налягането е или голямо или недостатъчно. И в двата случая оплакванията за придърпване при натоварване на двигателя. Случвало ми се е.
            Последно редактирано от maverick.bg; 05-06-15, 12:08.
            Киа Соренто 2.5CRDi 2005г.

Коментар

Капарирах я!!! Киа Соренто 2,4 бензин/газ. Като я регистрирам ще се похваля със снимки.
              Nissan Pathfinder 4.0L

Коментар

Първоначално публикуван от maverick.bg Преглед на мнение
                Ако говорим за комонрейл това са два клапана на горивната помпа с които се регулира налягането на горивото в рейла. При дефект в някой от двата налягането е или голямо или недостатъчно. И в двата случая оплакванията за придърпване при натоварване на двигателя. Случвало ми се е.
                Какво следва да се направи по проблема?

Коментар

Сменят се двата клапана. Но аз бих изчакал да светне пак със същата грешка преди да предприема смяна.

Коментар

Ако говорим за комонрейл това са два клапана на горивната помпа с които се регулира налягането на горивото в рейла
                    Ако не говорим за комънрейл??

Коментар

Днес си сложих секретни гайки оригинални за Мицубиши-трета употреба.[ATTACH=CONFIG]801847[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]801848[/ATTACH]
                      Сложи им някакви тапички, че като се напълнят с кал ще береш ядове.
                      Киа спортаж2000тди 98г
                      Ауди А3 1.9ТДИ
                      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Ако не говорим за комънрейл??
                        Ми кажи за какво става дума и ще стане по-бързо.

Коментар

След пробата с кламера ми дава грешка номер 25 (Pressure Regulator Control Solenoid Valve.) > демек ,регулатор на напрежение контролиращ електромагнитния вентил.. Дали по опитни колеги знаят точно коя джаджа е? Защото колата си върви перфектно, нямам оплаквания.
                          Ми кажи за какво става дума и ще стане по-бързо.
                          За по горното писано от мен!

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                            Сложи им някакви тапички, че като се напълнят с кал ще береш ядове.
                            Бат Гошо,появиха се още два Спортиджа в града.Единият собственик е много надъхан и скоро започва проект по лифт ,броня и т.н.

Коментар

Бат Гошо,появиха се още два Спортиджа в града.Единият собственик е много надъхан и скоро започва проект по лифт ,броня и т.н.
                              Ако мога да помогна, аз съм човека.
                              Последно редактирано от georgipetkov64; 12-06-15, 22:50.
                              Киа спортаж2000тди 98г
                              Ауди А3 1.9ТДИ
                              Каравана Аdria 390Q

Коментар

След набутвация с кофти нафта, изчистих резервоара и филтъра. И малко тормоз над бат Пенчо, нещата тръгнаха по пътя си. Но знае само този който се е спркечквал с подобно нещо, а ето и резултата:[ATTACH=CONFIG]799023[/ATTACH]
                                Ккккк

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X