Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
    Питал съм няколко майстори които ми харесва как работят категорично ми отказват.
    Мързи ги нашите майстори - това е проблема. Предпочитат да правят неща за които не се мисли и не се изисква майсторлък - смяна на масло, накладки и т.н. рутинни дейности. Пък и работа бол, майстори малко...
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Мързи ги нашите майстори - това е проблема. Предпочитат да правят неща за които не се мисли и не се изисква майсторлък - смяна на масло, накладки и т.н. рутинни дейности.
      Не опира само до мързел. Представи си, че си майстор и се ангажираш с обръщането на кола - нещо което не си правил преди. Ами хващаш се, трошиш си седмица две и в един момент осъзнаваш, че каквото и да правиш, крайният продукт е меко казано обречен да бъде незадоволителен. И срещу това трябва да вземеш парите на човека. Ами доста по-сигурно е да смениш на 50 коли маслото или биалетките .
      Vitara 2.0 V6
      Honda CRV (Gen 1)
      Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
      ВАЗ 2131

Коментар

Нещо бая се отклонихме от основната идея на темата...

Коментар

Ами отклони се ама и аз да кажа...
          На бусчето му сменихме с един приятел дирекцията без проблемно (никога не бях правил нещо подобно преди това) ама за джип ми се струва че ще е по сложно с тия мостове... За това не ми се хваща.

Коментар

Сега се ровя в мобилето и е някакъв кошмар. Има повече коли с ОБРАТЕН волан, отколкото с нормална дирекция. Даже някои зевзеци пишат ЛЯВ волан при пускането на обявите си. Май мобиле.бг ще трябва да си направят отделен раздел, например обратен.мобиле.бг.
            Vitara 2.0 V6
            Honda CRV (Gen 1)
            ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
              Сега се ровя в мобилето и е някакъв кошмар. Има повече коли с ОБРАТЕН волан, отколкото с нормална дирекция. Даже някои зевзеци пишат ЛЯВ волан при пускането на обявите си. Май мобиле.бг ще трябва да си направят отделен раздел, например обратен.мобиле.бг.
              Колега ieox,

Няма дефиниция ,която да определя кой волан е "прав" и кой "обратен" има LHD и RHD.
              А за отделния раздел съм съгласен,тъкмо няма да си губят хората време да гледат нагласените "ГАЗЕНКИ" от западна европа!
              смятам ,че и по тая тема няма какво друго да се коментира ,освен жлъчни и заядливи позиви гласещи : "не на обратните" !
              Дано някой модератор се сети и я заключи!
              TЛК 80-4.2ТД
              ТЛК 73-2.4ТД
              ...................

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
                Колега ieox,

Няма дефиниция ,която да определя кой волан е "прав" и кой "обратен" има LHD и RHD.
                А за отделния раздел съм съгласен,тъкмо няма да си губят хората време да гледат нагласените "ГАЗЕНКИ" от западна европа!
                смятам ,че и по тая тема няма какво друго да се коментира ,освен жлъчни и заядливи позиви гласещи : "не на обратните" !
                Абе те дано се сетят по скоро да ги забранят пък другото ясно.
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
                  Колега ieox,

Зависи дали пишеш от Лондон или от Силистра. Това определя правите и обратните гевреци - там прав, тука обратен.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                    Зависи дали пишеш от Лондон или от Силистра. Това определя правите и обратните гевреци - там прав, тука обратен.
                    Щом пишем на Български, мого-добре е ясно кой е обратен!

Коментар

Има един виц ....... един гей и един нормален си говорят, та гея казал
                      - ей кат станем повече от вас ше видим тогава кои е обратен
                      [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
                      [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Има един виц ....... един гей и един нормален си говорят, та гея казал - ей кат станем повече от вас ше видим тогава кои е обратен
                        С такива работи шега не бива ...
                        Vitara 2.0 V6
                        Honda CRV (Gen 1)
                        ВАЗ 2131

Коментар

Щом подхванахте темата за геовете значи пак се връщаме в темата...
                          дали нащи политици ще забранят регистрация на автомобилите с дясна дерекция...

Коментар

Тея слухове са от 3-4 години,откакто масово взеха да се вкарват автомобили с дясна дирекция.И то ги пускат май точно автокъщите,че им се яде от хляба.Иначе вече изпуснаха момента за забрана и няма смисъл-прекалено много са колите с дясна дирекция.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                            Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Как да няма смисъл е колега, нали знаеш колко бързо му се намира колая на това...
                              Спират от движение всички с дясна дирекция и готово
                              Няма да е първата няма и да е последната простотия дето се измисля в България

Коментар

Извинявам се ако написаното от мен не е за тук.
                                Интересуваме дали е възможно да се премести десения волан в ляв и колко ще струва?
                                За Опел Фронтера КБ 2000
                                Мерси предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X