Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И в Германия се появиха коли с десен волан...

Днес погледнах MOBILE.DE и за моя изненада, видях че единствените коли с баланс цена/качество доближаващ се до разумния си бяха с десен волан!!!

Толкова ли ги удари кризата Германците, та въведоха тоя челен БГ опит?

Гледах РАВ4, CR-V, и дори леки коли - навсякъде има десни волани, макар и не в тези пропорции като в БГ.
    Последно редактирано от allfriends; 30-04-09, 16:22.
    [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
    [/COLOR]

Коментар

• До: Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...

To в наши дни май си е бизнес оферта за някоя и друго година да си направи човек гараж за обръщане на волани, тънко ...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        To в наши дни май си е бизнес оферта за някоя и друго година да си направи човек гараж за обръщане на волани, тънко ...
        Доста хора вече го направиха. Явно е ниша, която предлага прилични доходи. Дано само са повече хората, които го правят качествено.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

И с десен волан ще вървят.Няма кой да ги спре, прекалено голям бизнес е,дори и да измислят закон навсякъде волана може да се обърне без никакъв проблем.Затова не му мислете а хващайте самолета за Англия,евтините коли и мотори ни очакват

Коментар

И аз карам кола с десен волан,да не кажа 2.Говори се много, аз съм без престрастен,имам си вързки който ми казаха така.Коли с десен волан ще се забраният за регистрация за не повече от 6месеца после пак ще може.апък за спирането им от движение не може да става дума,просто Англия ще ни изяде.
            Защото така ще подбием и техния пазар на стари коли,а това е много лошо за икономиката на държава като Англия.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
              ...Коли с десен волан ще се забраният за регистрация за не повече от 6месеца после пак ще може...
              Това в стил Лещански...Без правописа, де.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аве трябва да е забранено - все пак е много опасно да се кара така. Животът е най-ценен.

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
                И аз карам кола с десен волан,да не кажа 2.Говори се много, аз съм без престрастен,имам си вързки който ми казаха така.Коли с десен волан ще се забраният за регистрация за не повече от 6месеца после пак ще може.апък за спирането им от движение не може да става дума,просто Англия ще ни изяде.
                Защото така ще подбием и техния пазар на стари коли,а това е много лошо за икономиката на държава като Англия.

Коментар

Имам клиент които търгува с автомобили , лодки и каквото се сетите от UK, каза ми нещо което малко ме изненада .." Автомобилите които караме на ход от UK доста рядко стигат до България без авария.." Нямам идея как си подържат колите там, ама това да ми го каже търговец малко ме изненада ! Самия той има микробус и платформи купени от Германия ! Всеки сам си прави извода

Коментар

Варна и Бургас вече не регистрират с десен волан!!! Преди седмица продадохме кола с десен волан във Варна и човека е получил отказ за регистрация. В Добрич все още се регистрират . .. Незнайно до кога?????!!!!!
                    EX Toyota Land Cruiser 120
                    Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

На какво основание са му отказали? Аз се занимавам с внос на коли от Англия и до сега такова нещо не е имало?
                      0-

Коментар

Първоначално публикуван от venkolev Преглед на мнение
                        Варна и Бургас вече не регистрират с десен волан!!! Преди седмица продадохме кола с десен волан във Варна и човека е получил отказ за регистрация. В Добрич все още се регистрират . .. Незнайно до кога?????!!!!!
                        трабва да има основателна причина! може само заради фаровете например......
                        неможе ей така. ако имаше нещо първо в София щяха да изреват.
                        TЛК 80-4.2ТД
                        ТЛК 73-2.4ТД
                        ...................

Коментар

Първоначално публикуван от Ozzy06 Преглед на мнение
                          Аве трябва да е забранено - все пак е много опасно да се кара така. Животът е най-ценен.
                          Това ела го кажи на англичаните дето карат тунинговани корвети по 800 коня с ляв волан! ....,а и явно германците им е по-малко мил живота щом приемат коли с десни волани
                          TЛК 80-4.2ТД
                          ТЛК 73-2.4ТД
                          ...................

Коментар

Аз лично даже когато съм с кола с десен волан мога да кажа че съм в пъти по безопасен за останалите..... просто ако не съм на 100% сигорен никога не предприемам каквито и да са маневри. Докато с левия волан си признавам че се случва да приемам понякога ненужни рискове
                            0-

Коментар

Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение
                              Аз лично даже когато съм с кола с десен волан мога да кажа че съм в пъти по безопасен за останалите..... просто ако не съм на 100% сигорен никога не предприемам каквито и да са маневри. Докато с левия волан си признавам че се случва да приемам понякога ненужни рискове
                              А от това Ваше изказване се разбира,че сте недобросъвестен водач и десния волан ви е оправдание
                              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Във Варна се регистрират без проблем. Информацията е директно от КАТ. От преди 10 минути.

Ония боклуци, от фирмите за регистрация лъжат хората, че има проблеми.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X